Buffalo – NY Rangers 1:3 (kon.) | New Jersey – Vancouver 4:2 (kon.) | Carolina – Toronto 2:1 (kon.)
St. Louis – Boston 5:1 (kon.) | Chicago – Colorado 1:4 (kon.) | Calgary – Anaheim 3:6 (kon.)
Edmonton – Minnesota 0:4 (kon.) | Washington – NY Islanders 3:2 (1:0 po s.n.) | Philadelphia – Nashville 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
St. Louis Blues
5:1 (0:1, 4:0, 1:0)
Boston Bruins
Sobota 21.02.2015, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    TARASENKO - 5:1
     
    51:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    VLADIMIR TARASENKO dává druhý gól v zápase a definitivně rozhoduje o vítězi zápasu! Lehtera získal puk ve středním pásmo, Schwartz ho z levého kruhu přihrál na osu hřiště právě ruskému snajprovi, na jehož dělovku Rask neměl šanci dosáhnout. Asistence: Jaden Schwartz, Jori Lehtera.
    TARASENKO - 4:1
     
    33:59
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Skvělá druhá třetina pro Blues pokračuje a domácí dávají už čtvrtý gól! Steenovu střelu jeden z hráčů bruslí srazil k VLADIMIRU TARASENKOVI, před kterým rázem zívala prázdná branka, kterou neměl problém trefit. Asistence: Alexander Steen.
    OSHIE - 3:1
     
    25:09
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak takový debut si Subban určitě nepředstavoval, v šestadvacáté minutě inkasuje další laciný gól a Tuukka Rask se už chystá do akce. Cole dal puk do rohu Steenovi, ten posunul puk krátkou přihrávkou IANU COLEOVI a ten z první prostřelil gólmana Bruins. Asistence: Alexander Steen, Ian Cole.
    BOUWMEESTER - 2:1
     
    24:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Subban podruhé loví puk ze své branky a Blues otáčí skóre! Jay Bouwmeester nabil na střelu ALEXI PIETRANGELOVI, jehož střelu z levé strany mírně tečoval Bergeron a hostující brankář už nestihl včas zareagovat. Asistence: Jay Bouwmeester, Alexander Steen.
    LINDBOHM - 1:1
     
    20:48
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues udeřili krátce po vhazování a je srovnáno! Schwartz vyhrál buly pro Gunnarssona, ten podél modré čáry přihrál PETTERIMU LINDBOHMOVI, na jehož střelu Subban viděl, ale přesto udělal velkou chybu a od jeho výstroje puk směřoval do branky. Pro finského obránce je to první gól v NHL, Subban si také zažil premiéru, když poprvé v NHL inkasoval. Asistence: Carl Gunnarsson, Jaden Schwartz.
    MARCHAND - 0:1
     
    10:42
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bostonští se zaslouženě dostávají do vedení 1:0! Patrice Bergeron ve středním pásmu posunul kotouč doleva BRADU MARCHANDOVI, jehož střelu zápěstím si Allan trestuhodně srazil lapačkou do branky. Tohle si gólman Blues za rámeček rozhodně nedá. Asistence: Patrice Bergeron, Reilly Smith.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 21. Lindbohm (Gunnarsson, Schwartz), 25. Pietrangelo (Bouwmeester, Steen), 26. Oshie (Steen, Cole), 34. Tarasenko (Steen), 52. Tarasenko (Schwartz, Lehtera) – 11. Marchand (Bergeron, Smith)


    St. Louis Blues: Allen (Elliott) – Pietrangelo, Bouwmeester, Lindbohm, Gunnarsson, Cole, Jackman – Oshie, Backes, Steen – Tarasenko, Lehtera, Schwartz – Berglund, Stastny, Jaškin – Reaves, Goc, Ott.
    Boston Bruins: Subban (26.-54. Rask) – Hamilton, Chára, Seidenberg, Bartkowski, McQuaid, Krug – Pastrňák, Krejčí, Lucic – Smith, Bergeron, Marchand – Eriksson, Soderberg, Kelly – Ferlin, Campbell, Caron.

    Rozhodčí: Devorski, St. Pierre – Cormier, Sharrers

    Diváci: 19 172
    bahis siteleri