Kladno – Sparta 5:4 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:7 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 1:11 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 5:1 (kon.) | Liberec – Slavia 3:1 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 3:9 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:7 (2:3, 0:2, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Sobota 21.02.2015, 12:30 • hala Rondo • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:53
    Pas na Nohela nebyl přesný, brněnský útočník se ale pokusil o střelu, která šla pouze do mantinelu. Z následné situace vyplynul trest pro Dominika Cívku za nedovolené bránění. Hosté mají početní převahu.
     
    56:40
    Do přečíslení se dostával Christov s Jarošem. První jmenovaný vzal vše na sebe a pálil přímo do Slavíčka. Z toho kotouč nevypadl a hra je přerušena.
     
    55:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté jsou na koni. Ve vlastním oslabení forčekoval TADEÁŠ JAROŠ, který se svým napadáním dostal do výborné situace, kterou zužitkoval gólem.
     
    52:15
    Další nebezpečná akce před Slavíčkem. Ze vzduchu zklepával letící kotouč Jaroš, následně doráželi i jeho spoluhráči. Slavíček ale nebezpečí zažehnal zásahem holí.
     
    51:12
    Domácí jsou kompletní. Biolek se snažil vrátit hru za svoji bránu, jeho pas dal ovšem zabrat Slavíčkovi, který tuto zpětnou akci vůbec nečekal a málem si srazil puk do vlastní brány.
     
    48:45
    Další signalizovaná výhoda pro Třinec přechází v dvouminutový trest pro Biolka za vražení na hrazení.
     
    48:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři berou Kometě veškeré naděje. Při signalizované výhodě překonává Slavíčka bekhendovým zakončením LUKÁŠ BEDNÁŘ. Asistence: Vít Christov.
     
    47:26
    Kubeš netrefil kotouč, z přečíslení tři na dva tedy nic není. Mohla to být ale velice zajímavá šance pro Kometu.
     
    42:45
    Brno bude mít hned v úvodu přesilovou hru. Za krosček odjíždí na trestnou Stránksý.
     
    41:46
    Král nasadil rychlé tempo a vyvezl puk až před Dudáčka. Na bránu se natlačil ještě Grünwald, který zakončoval přímo do třineckého gólmana.
     
    40:19
    Do třetí periody vstupuje Brno s vystřídáním gólmanů. Místo Jekela sledujeme Zdeňka Slavíčka.
     
    39:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Na sklonku druhé periody navyšují hosté skóre již o tři branky. Kupčík byl obrán o kotouč MICHALEM KOVAŘČÍKEM, který zasadil brněnskému gólmanovi pátou branku střelou do šibenice. Asistence: Tadeáš Jaroš, Lukáš Bednář.
     
    35:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři zvyšují své vedení již o dvě branky. Po náročném oslabení se do akce dostali Lukáš Jašek s MICHALEM ROMANEM, který překonal brněnského gólmana potřetí přesnou trefou mezi betony. Asistence: Lukáš Jašek, Tadeáš Jaroš.
     
    33:20
    Oceláři jdou do tří. Za zdržování hry jde pykat Stránský.
     
    32:23
    Vhazování vyhráli domácí, po strkanici však končí na ledě brněnský útočník a hra je přerušena. Severa navíc vyfasoval dvouminutový trest za sekání.
     
    29:36
    Tentokrát bude mít výhodu početní převahy Třinec, neboť Cívka (KOM) usedá na dvě minuty za držení.
     
    28:14
    Nebezpečně teď zahrozil Jašek, jehož prudká střela se otřela o Jekelovy betony.
     
    24:14
    Kometa si zahraje přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá Pěnčík (TŘI) za faul loktem. Brno se tak může pokusit o vyrovnání.
     
    19:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme tu obrat v zápase. Od všech beků se odprostil skvělým pohybem LUKÁŠ JAŠEK, který nasměroval herní předmět pod levou paži brněnského gólmana, který byl v tu chvíli naprosto bezmocný. Asistence: Tadeáš Jaroš.
     
    15:52
    Kometa si zahraje další přesilovou hru. Tentokráte je vyloučen Christov (TŘI) za vysokou hůl.
     
    11:12
    Brno bude mít početní převahu. Na trestnou lavici usedá Stránský (TŘI) za krosček.
     
    10:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kometa se na chvíli usadila v útočném pásmu, kde však chybovala a do přečíslení se dostali hosté. Jarošovo nahození ještě dokázal Jekel zlikvidovat, na následnou dorážku MARKA PĚNČÍKA už bohužel nestačil.
     
    09:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa jde znovu do vedení! JAN DUFEK se zjevil před bránou a vyslal na Dudáčka hned dvě střely. První šla přímo do výstroje hostujícího gólmana, z níž mu vypadla, Dufek tak dorážel do prázdné brány.
     
    08:50
    Christov střílel z bezprostřední blízkosti přímo do brněnského gólamana, který si málem puk srazil do vlastní brány. Brněnským obráncům se naštěstí podařilo dostat herní předmět z blízkosti brankoviště.
     
    07:04
    Christov se mohl dostat do zajímavého brejku. Kotouč se mu ale zamotal mezi nohy a nic z této akce tedy není. Jekel si tak mohl na chvíli oddechnout.
     
    05:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno. Rychlý přechod do útočného pásma a signalizovaná výhoda přispěla k vyrovnávací brance, kterou zajistil střelou pod horní víko TADEÁŠ JAROŠ. Asistence: Marek Pěnčík, Petr Heider.
     
    02:45
    Brno bude hrát v oslabení, za katr putuje Kozel (KOM) za podražení.
     
    00:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa jde hned v úvodu do vedení. Na modré čáře si velmi dobře vyměnili touš Grünwald s LUKÁŠEM DENKEM, který namířil střelu přímo do hostujícího gólmana. Od něj se puk odrazil na brankovou čáru, kterou se štěstím přešel celým objemem. Asistence: Hynek Grünwald, Adam Kozel.

    Veronika Freyová

    Branky a nahrávky: 1. Denk (Grünwald, Kozel), 10. Dufek – 6. Jaroš (Pěnčík, Heider), 11. Pěnčík, 20. Jašek (Jaroš), 36. Roman (Jašek, Jaroš), 40. Kovařčík (Jaroš, Bednář), 49. Bednář (Christov), 56. Jaroš


    HC Kometa Brno: Jekel, 40. Slavíček – Cívka, Švejda, Kupčík, Kubeš, Vlček (C), Vojáček, Šnajnar – Kozel, Denk, Biolek – Nohel, Dufek, Král – Grünwald, Dymáček, Ondráček
    HC Oceláři Třinec: Dudáček (Loubal) – Heider, Stránský, Roman, Bartko, Zahradníček – Pěnčík, Jašek, Severa – Bednář, Pala, Christov – Jaroš (C), Kovařčík

    Rozhodčí: Polák – Chocholouš, Mikšík
    bahis siteleri