Kladno – Sparta 5:4 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:7 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 1:11 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 5:1 (kon.) | Liberec – Slavia 3:1 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 3:9 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
HC Slavia Praha
Sobota 21.02.2015, 16:00DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    28:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Teď už Severočeši neodolali! Josefus vypálil a Stezka jeho střelu vyrazil jen k Červenému, který ještě přiťukl mezi nohama puk k VIKTORU NESTRAŠILOVI a ten už měl práci relativně jednoduchou. Asistence: Patrik Červený, Petr Josefus.
     
    21:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec vede už o tři branky! Král poslal od pravého mantinelu chytrou pobídku, do které stačilo VOJTĚCHU HAVLASOVI vložit svoji hůl a jeho zásluhou se Severočeši ujímají tříbrankového náskoku. Asistence: Zdeněk Král, Martin Šír.
     
    10:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec zvyšuje náskok! MAREK ZACHAR se prezentoval drzým průnikem po pravém křídle zakončeným nepříjemnou střelou bekhendem. Frodl vyrazil puk před sebe, ale naprosto dezorientovaný Saňa si srazil kotouč do vlastní brány. Bez asistence.
     
    08:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Obrovský kiks teď předvedla obrana Slavie. Drahoráda okradl o puk ZDENĚK KRÁL, který se sám v oslabení řítil na gólmana Frodla a tomu nedal vůbec žádnou šanci. Suverénní zakončení znamená vedení 1:0 pro Liberec. Bez asistence.

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 9. Král, 11. Zachar, 22. Havlas (Král, M. Šír) – 29. Nestrašil (Červený, Josefus)


    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Skřebský) – Mrázek (C), M. Šír, Arlt, Beránek, Husa, Divila – Babec, Suska, R. Šír, Huňa, Král, Svoboda, Jedlička, Zachar, Havlas, Paločko, Heřmánek
    HC Slavia Praha: Frodl (Sovák) – Novák, Saňa (C), Straka, Drahorád, Bureš, Kottek, Knot – Červený, Sládek, Kasala, Nestrašil, Ječný, Josefus, Vyskočil, Tejral, Hlinka, Andres, Furch

    Rozhodčí: Horinek – Kajínek, Zavřel
    bahis siteleri