NY Islanders – NY Rangers 1:2 (kon.) | Philadelphia – Dallas 1:2 (kon.) | Carolina – Columbus 3:4 (0:1 po s.n.)
Montreal – Tampa 0:1 (po pr.) | Ottawa – Boston 1:3 (kon.) | Minnesota – New Jersey 6:2 (kon.)
St. Louis – Winnipeg 5:4 (kon.) | Colorado – Los Angeles 2:5 (kon.)
po s.n. (0:1)
Carolina Hurricanes
3:4 (3:1, 0:1, 0:1 - 0:0)
Columbus Blue Jackets
Středa 11.03.2015, 00:05 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ryan JOHANSEN - 3:4sn
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Columbus Blue Jackets.
    Autorem vítězné branky je RYAN JOHANSEN.
     
    60:22
    David Savard předvedl skvělý průnik mezi dvěma nebo dokonce třemi hráči Hurricanes před bránu a poté se ještě snažil vylepšit pozici pro Artema Anisimova, který mohl puk dorážet do prázdné brány, jenže mu v rozhodující chvíli přeskočil hokejku!
     
    55:10
    Nathan Gerbe skvěle objel bránu a poté se snažil puk zasunout k levé tyči, Sergej Bobrovsky se ale nenechal zmást a včas se k ní přesunul!
     
    52:43
    Hurricanes nyní dvakrát tvrdě vypálili, Sergej Bobrovsky si ale dokázal s oběma střelami poradit a betony je vyrazil mimo!
     
    50:33
    Dalton Prout si na pravém křídle skvěle prohodil jednoho z hráčů Caroliny poté se snažil puk uklidit ke vzdálenější levé tyči, jeho střela po ledě ale zamířila mimo.
    Scott HARTNELL - 3:3
     
    46:10
    Columbus právě vstřelil branku!
    SCOTT HARTNELL střílí svůj druhý gól v dnešním zápase a Columbus využívá třetí přesilovou hru!! Ryan Johansen vypálil z levého křídla a Artem Anisimov se dostal před bránou k dorážce, se kterou si také Cam Ward dokázal poradit, proti následné dorážce Scotta Hartnella pod břevno už byl ale bezmocný. Asistence: Artem Anisimov, Ryan Johansen.
     
    45:08
    Justin Faulk (CAR) dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    42:13
    Eric Staal nebezpečně vypálil, Sergej Bobrovsky ale dokázal najít puk ve své lapačce!
     
    40:59
    Cam Ward vytáhl fantastický dvojitý zákrok, když si nejprve poradil se střelou z prostoru mezi kruhy pro vhazování a poté z následnou bekhendovou dorážkou v podání Reneho Bourqueho, kterou zastavil levým betonem!
     
    39:40
    Další šance Caroliny, která se opět dostala do šance na pravém křídle, Sergej Bobrovsky ale vytáhl skvělý zákrok, když puk nejprve hrudí vyrazil a poté levým betonem zastavil následnou dorážku!
     
    38:53
    Hurricanes nyní mohli dorážet puk do prázdné brány, protože Sergej Bobrovsky byl na kolenou, Columbus ale zachránili jeho spoluhráči.
     
    33:51
    Jay McClement si drze vyjel před bránu a už se chystal zakončit, Sergej Bobrovsky mu ale dokázal svou širokou holí puk vypíchnout!
     
    28:13
    Lavička Columbusu dostala menší týmový trest, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    26:17
    Ryan Murphy bez přípravy vypálil z pravého kruhu pro vhazování na přední tyč, Sergej Bobrovsky se ale rychle přesunul a ukryl puk v lapačce! Fantastický zákrok.
     
    24:58
    Cody Goloubef (CBJ) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
    Scott HARTNELL - 3:2
     
    22:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    SCOTT HARTNELL využívá druhou přesilovou hru Jackets v dnešním zápase a rozdíl mezi oběma týmy je opět jednobrankový!! Kevin Connauton nahodil puk od modré čáry na bránu a před Camem Wardem vznikla nepřehledná situace, ve které se nejrychleji ze všech hráčů zorientoval Scott Hartnell a mezi betony brankáře Caroliny uklidil puk z dorážky do brány. Asistence: Artem Anisimov, Kevin Connauton.
     
    20:56
    Rene Bourque se snažil u pravé tyče nadvakrát nebo natřikrát dorazit puk za záda Cama Warda, ten si ale prostor u ní skvěle pokryl!
     
    20:27
    Riley Nash (CAR) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
    Eric STAAL - 3:1
     
    19:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    ERIC STAAL se prosazuje 10 sekund před koncem první třetiny a krásnou trefou vrací Hurricanes zpět dvoubrankové vedení!! Ryan Murphy se podíval, kde stojí Sergej Bobrovsky, a od modré čáry napřáhl ke střele, která po teči Erica Staala vymetla pravou šibenici. Asistence: Ryan Murphy, Justin Faulk.
     
    19:01
    Brandon Dubinsky mohl vstřelit gól v oslabení, jeho střela po vybruslení z levého křídla ale zamířila vedle pravé tyče!
     
    18:41
    Marko Dano (CBJ) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
    Rene BOURQUE - 2:1
     
    18:05
    Columbus právě vstřelil branku!
    RENE BOURQUE střílí gól v přesilové hře a v závěru první třetiny vrací Blue Jackets zpět do hry!! Cam Atkinson si na levém křídle udělal prostor a poté z kruhu pro vhazování nahodil puk do brankoviště, kde ho u bližší levé tyče skvělou tečí přizvedl Rene Bourque pod břevno, od něhož se kotouč odrazil do brány. Asistence: Cam Atkinson, Brandon Dubinsky.
     
    16:24
    Ron Hainsey (CAR) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    14:40
    Nathan Gerbe (CAR) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
    Victor RASK - 2:0
     
    12:47
    Carolina právě vstřelila branku!
    VICTOR RASK využívá přesilovou hru a zvyšuje na 2:0!! Justin Faulk si na modré čáře vybruslil od levého mantinelu a rozdal puk doprava na volného Victora Raska, který z kruhu pro vhazování zamířil přesně do pravého horního rohu. Asistence: Justin Faulk, Elias Lindholm.
     
    12:40
    Fedor Tjutin (CBJ) dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    11:13
    Alexander Wennberg se ocitl v obrovské šanci, když se těsně před brankovištěm dostal nikým neatakovaný ke střele, Cam Ward ji ale zřejmě levým ramenem dokázal vyrazit nad břevno!
     
    09:30
    Nathan Gerbe se po nepřesvědčivém zákroku Sergeje Bobrovskyho snažil před brankovištěm dostat k dorážce, brankář Blue Jackets ale rychle našel puk pod sebou a poté ho přikryl lapačkou!
     
    08:33
    Brad Malone (CAR) dostal menší trest, 2 minuty držení.
    Justin FAULK - 1:0
     
    00:36
    Carolina právě vstřelila branku!
    JUSTIN FAULK posílá Hurricanes do vedení!! Justin Faulk vypálil od modré čáry a jeho rychlá střela bezprostředně po vhazování zapadla přesně ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Nathan Gerbe, Jordan Staal.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Faulk (Gerbe, J. Staal), 13. Rask (Faulk, Lindholm), 20. E. Staal (Murphy, Faulk) – 19. Bourque (Atkinson, Dubinsky), 23. Hartnell (Anisimov, Connauton), 47. Hartnell (Anisimov, Johansen), rozh. náj. Johansen

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Mark Letestu (CBJ)
    0:0   Lindholm (CAR)
    2. série:
    0:0   Artem Anisimov (CBJ)
    0:0   Victor Rask (CAR)
    3. série:
    0:1   Jack Johnson (CBJ)
    0:1   Jeff Skinner (CAR)


    Carolina Hurricanes: Ward (Khudobin) – Jordan, Bellemore – Murphy, Rissanen – Faulk, Hainsey (A) – Malone, McClement, Dwyer – Skinner, Nash, Semin – Gerbe, J. Staal (A), Nestrašil – E. Staal (C), Rask, Lindholm.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovsky (McElhinney) – Connauton, Goloubef – Tjutin, Prout – Johnson (A), Savard – Tropp, Letestu (A), Boll – Bubinsky (A), Anisimov, Bourque – Hartnell, Wennberg, Dano – Adam, Johansen, Atkinson.

    Rozhodčí: Paul Devorski, Evgeny Romasko – David Brisebois, Shandor Alphons
    bahis siteleri