NY Islanders – NY Rangers 1:2 (kon.) | Philadelphia – Dallas 1:2 (kon.) | Carolina – Columbus 3:4 (0:1 po s.n.)
Montreal – Tampa 0:1 (po pr.) | Ottawa – Boston 1:3 (kon.) | Minnesota – New Jersey 6:2 (kon.)
St. Louis – Winnipeg 5:4 (kon.) | Colorado – Los Angeles 2:5 (kon.)
konec
St. Louis Blues
5:4 (1:1, 3:0, 1:3)
Winnipeg Jets
Středa 11.03.2015, 01:10 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Brána Winnipegu už je prázdná!
    Barret JACKMAN - 5:4
     
    58:57
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jedním slovem neuvěřitelné. Winnipeg už se asi viděl v prodloužení. Po vyhraném vhazování vystřelil zpoza modré čáry – BARRET JACKMAN a jeho nahozená střela zapadá za Pavelce, který předtím předváděl neskutečně zákroky, ale u tohohle rozhodujícího momentu se moc nevyznamenal. Asistence: Robert Bortuzzo, David Backes.
     
    56:41
    Frolík(WPG) byl u založení následující akce, kdy tři hráči Winnipegu jeli v přečíslení na Elliota. Míša výborně viděl na druhé straně volného Wheelera, který ovšem trefuje břevno!
    Blake WHEELER - 4:4
     
    54:22
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets střílí gól v oslabení a srovnávají stav tohohle vzrušujícího utkání! Blues podcenili svého soupeře, který hrál o hráče méně. Tylers Myers přebral puk u mantinelu a ve středu hřiště našel úplně volného BLAKEA WHEELERA a ten svojí dělovku umisťuje do pravého horního růžku. Asistence: Tylers Myers.
     
    53:27
    Třetí bitka zápasu na sebe nenechala dlouho čekat a musím říct, že to byla otázka času. Útočníci poslední formace svých týmů – O'Dell(WPG) a Ott se do sebe pustili uprostřed hřiště. První jmenovaný povalil svého protihráče na led, to už do bitky vstupují rozhodčí. O'Dell rvačku vyvolal a v dnešním zápase už se neobjeví. Dvouminutový trest odypká jeho spoluhráč.
     
    48:45
    PAVELEC čelil další nebezpečné střele Gunnarssona, ale poradil si s ní opět náramně a betom vyráží. Neskutečné věci nám předvádí Ondra.
     
    47:04
    Sotva skončily tresty Winnipegu už míří na trestnou lavici další hráč. Tentokrát to bude Trouba za sekání. Následuje komereční přestávka.
     
    45:56
    Pavelec se nám předvádí v tom nejlepším světle. Čelil dvoum střelám Vladimira Tarasenka, ale s oběma si náramně poradil!
     
    45:03
    Uvidíme hru 5 na 3. Winnipeg si pořádně zahrává. Další kdo usedne na lavici hříšníků bude Jim Slater, který sekl zbytečně golmana domácích.
     
    44:33
    Nepříjemná věc pro Winnipeg. Na trestnou lavici míří Thornburn za hrubost. A Blues tak mají slušnou šanci navýšit.
    Lee STEMPNIAK - 4:3
     
    41:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Neskutečné věci se dnes dějí v Scottrade Center aréně. Adam Lowry obětavě spadl do výhozeného puku Blues a puk se mu od hole odrazil k LEE STEMPNIAKOVI a ten nechytatelnou střelou s tečí břevna nedal Elliotovi sebemenší šanci a snižuje tak rozdíl utkání na jediný gól. Asistence: Adam Lowry, Chris Thorburn.
    Andrew LADD - 4:2
     
    41:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají přesilové hry. Dobývali bránu Blues tak dlouho, až se puk odrazil k nejproduktivnějšímu hráči Winnipegu – ANDREWU LADDOVI a ten puk se štěstím uklízí do brány. Asistence: Blake Wheeler, Mark Scheifele.
     
    35:13
    Elliot přerušil útok Winnipegu. Bude se vhazovat před domácím golmanem.
     
    Bezmocného Hutchinsona nám nahrazuje český brankář – Ondřej Pavelec.
    Jori LEHTERA - 4:1
     
    31:09
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    NESKUTEČNÁ SHOW V PODANÍ BLUES! Barcelonské tiki-taka nám v hokeji předvedl St.Louis. Po krásné kombinační akci na jejiž konci stál JORI LEHTERA, který po přihrávce Schwartze měl úplně volnou kasu a neměl problém skórovat. Asistence: Jaden Schwartz, Alex Pietrangelo.
    Steve OTT - 3:1
     
    30:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues se dostávají do dvoubrankového vedení. Neskutečnou bekendovou přihrávku od mantinelu nám předvedl David Backes, který milimetrovým pasem našel volného STEVEHO OTTA a ten uklidil puk pod víko. Asistence: David Backes, Ryan Reaves.
     
    26:00
    Myers se objevil v obrovské šanci u levé tyčky Elliota, ale jeho pokus mířil od šťastné brusle Gunnarssona ven. Nebýt brusle Švéda bylo srovnáno!
     
    25:01
    Chris Butler(STL) míří na trestnou lavici za krosček.
     
    23:07
    Na ledě se toho moc nedělo a tak si řekl Peluso(WPG) s Reavesem, že to změní a předvedli nám minimálně minutovou neúnavnou bitku, která neměla vítěze. Oba hráči si vysloužili obrovský potlesk diváků, protože takový souboj lítajících pěstí jsme dlouho neviděli. Oba už sedí na trestné lavici a odpykají si pětiminutový trest.
    Vladimir TARASENKO - 2:1
     
    20:30
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jets byli v obraně málo důrazní.Jori Lehtera našel volného VLADIMIRA TARASENKA a ten neměl problém kotouč uklidit na bližší tyč Hutchinsonovi brány a přidat svůj gól číslo – 33! Asistence: Jori Lehtera, Chris Butler.
     
    17:30
    Hosté opět zachybovali vzadu a Pietrangelo střílel na bránu, ale ke vší smůle jeho pokus vytěsnil do rohu kluziště vlastní spoluhráč.
    Jaden SCHWARTZ - 1:1
     
    13:20
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají první přesilové hry v zápase a srovnávají stav utkání na 1:1. Alex Pietrangelo za sebe hodil perfektní bekovku a JADEN SCHWARTZ střelou zápěstím prostřelil hostujícího Hutchisona, který při tomhle góle nemá jistě čisté svědomí. Třeba je v této akci pochválit také nejproduktivnějšího hráče St. Louis – Vladimira Tarasenka, který na Pietrangela vypíchl vyhozený puk Winnipegu. Asistence: Alex Pietrangelo, Vladimir Tarasenko.
     
    12:53
    Myers(WPG) si to ručně vyříkal se Steenem, kterému také přetáhl dres a oba si odpykají pětiminutový osobní trest. A Winnipeg si dokonce odpyká za Myerse také týmový trest dvou minut za držení. První přesilovka Blues je tu.
    Michael FROLÍK - 0:1
     
    08:50
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets se nám dostávají do vedení! Nahozený puk Andrewa Ladda dokázal nejlépe zpracovat mezi třema protihráčema český útočník – MICHAEL FROLÍK a puk suverenně poslal mezi nohama Elliota. Asistence: Andrew Ladd, Jacob Trouba.
     
    05:25
    Lindbohm(STL) v krátkém časovém úseku opět hřešil proti pravidlům a tentokrát míří na trestnou lavici za zdržovaní hry.
     
    00:30
    V obrovské šanci se objevil osamocený Enstrom, ale mířil přímo do lapačky Elliota!
     
    00:11
    Hned ze začátku utkání nám to pěkně jiskří a Petteri Lindbohm(STL) pěkně ostře zajel do Frolíka a půjde na 2 minuty na trestnou lavici.

    Jiří Tureček

    Branky a nahrávky: 14. Schwartz (Pietrangelo, Tarasenko), 21. Tarasenko (Lehtera, Butler), 31. Ott (Backes, Reaves), 32. Lehtera (Schwartz, Pietrangelo), 59. Jackman (Bortuzzo, Backes) – 9. Frolík (Ladd, Trouba), 42. Ladd. (Wheeler, Scheifele), 42. Stempniak (Lowry, Thorburn), 55. Wheeler (Myers)


    St. Louis Blues: Elliot (Allen) – Pietrangelo, Gunnarsson, Bouwmeester, Lindbohm, Bortuzzo, Jackman – Oshie, Backes, Steen – Tarasenko, Lehtera, Schwartz – Berglund, Stastny, Jaškin – Reaves, Goc, Ott.
    Winnipeg Jets: Hutchinson (32. Pavelec) – Myers, Enstrom, Trouba, Stuart, Harrison, Pardy – Frolík, Lowry, Ladd – Wheeler, Scheifele, Stafford – Stempniak, Slater, Tlustý – Peluso, O'Dell, Thorburn.

    Rozhodčí: F. Charron, K. Sutherland – K. Murchison, T. Nowak

    Diváci: 19.297
    bahis siteleri