Miskolc – Nové Zámky 7:0 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
7:0 (0:0, 3:0, 4:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Středa 11.03.2015, 18:00MOL play-off
Partner:
     
    52:28
    Miškolc dal gól!

    Ako zo zlého sna sa dá nazvať presilová hra Nových Zámkov v dnešnom zápase. Nagy potiahol puk do rýchleho protiútoku a naservíroval puk voľnému ZACHOVI COHENOVI, ktorý aj so šťastím dotlačil puk za Krajčovičov chrbát. Asistencia: Nagy Krisztián, Sagert Kalvin.
     
    50:50
    Miškolc dal gól!

    Domáci využívajú aj ďalšiu presilovú hru.BALÁSZ GOZ si nakorčuľoval po ľavom krídle a vystrelil na Krajčoviča, pred kotrým stál ešte niektorí z novozámockých obrancov. Krajčovič už nemal šancu zasiahnuť a domáci sa tak tešia zo šiesteho gólu. Asistencia: Tyler Metcalfe.
     
    46:32
    Miškolc dal gól!

    Dnešný zápas je definitívne rozhodnutý. Piaty gól do Cikánekovej brány striela JESSE DUDAS, ktorý sa nádherne individuálne presadil cez obranu Nových Zámkov. Asistencia: Becze Tihamer, Zach Cohen.
     
    41:39
    Miškolc dal gól!

    Domáci zvyšujú už na 4:0. Roland Hájos si poľahky poradil s obranou Nových Zámkov , nahral KEEGANOVI DANSEREAUVI a ten poľahky prekonáva Lukáša Cikánka. Asistencia: Roland Hájos.
     
    36:54
    Miškolc dal gól!

    Domáci opäť využívajú presilovú hru. 6 sekúnd pred koncom presilovej hry potiahol Hájos puk po ľavej strane, nabil puk ADRIÁNOVI TÓTHOVI, ktorý poľahky prekonáva bezmocného Cikánka. Asistencia: Roland Hájos.
     
    31:07
    Miškolc dal gól!

    Domáci využívajú presilovú hru. KEEGAN DANSEREAU dostal puk na modrú, potiahol si ho smerom na bránu a vystrelil spoza hráča. Zdalo sa, že Cikánek má puk pod kontrolov, no vypadol mu a na šťastie domácich hráčov skončil v sieti. Asistencie: Zach Cohen, Matt Boyle
     
    24:09
    Miškolc dal gól!

    Pekná akcia z pravej strany, kde puk potiahol Dansareu. Počkal si na pohyb ADRIÁNA TÓTHA a následne mu nahral do odkrytej brány. Asistencia: Keegan Dansereau, Jesse Dudas.

    Patrik Koči

    Branky a nahrávky: 25. Tóth (Dansereau, Dudas), 32. Dansereau (Cohen, Boyle), 37. Tóth (Hájos), 42. Dansereau (Hájos), 47. Dudas (Becze, Cohen), 51. Goz (Metcalfe), 53. Cohen (Nagy, Sagert)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Bálizs (Duschek) – Boyle, Dudas, Cohen, Becze, Nagy – Goz, Sagert, Tóth, Dansereau, Hajós – Vojtkó, Dósa, Metcalfe, Láda B., O'Donnell – Szilágyi, Láda P., Popovics, Roczanov, Miskolczi
    HC MIKRON Nové Zámky: Krajčovič (Cikánek) – Huba, Durčo, Podstavek, Frolík, Čaládi – Kowalczyk, Šiška, Dubec, Faith, Uram – Hrudík, Baron, Rejžek, M. Štefanka, Púchovský – Sucharda, Král, O. Štefanka, Brandis, Tábi

    Rozhodčí: Babic, Haszonits – Pálkövi, Kis-Király
    bahis siteleri