Toronto – San Jose 1:4 (kon.) | Montreal – Carolina 4:0 (kon.) | Ottawa – Boston 6:4 (kon.)
Florida – Detroit 3:1 (kon.) | Minnesota – Washington 2:3 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 2:1 (2:1 po s.n.)
Dallas – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Calgary – Philadelphia 4:1 (kon.) | Vancouver – Columbus 2:6 (kon.)
Arizona – Colorado 2:5 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:6 (0:0, 2:3, 0:3)
Columbus Blue Jackets
Pátek 20.03.2015, 03:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.
     
    COLUMBUS BLUE JACKETS

    V americkém městě i nadále bojují o možnost zahrát si alespoň vyřazovací boje. Jenže Columbus je letos čtvrtým nejhorším mančaftem Východní konference, takže aktuálně jsou jeho myšlenky na play-off hodně daleko. V Metropolitní divizi jsou horší než Modrokabátníci pouze Carolina Hurricanes. V posledních utkáních mají ale Blue Jackets slušnou formu, vždyť z předchozích pěti utkání zvítězili hned ve čtyřech. Jak si ale povedou ve Vancouveru, který ještě nemůže povolit a rve se o účast mezi nejlepší osmičkou konference? Columbus minule porazil v samostatných nájezdech Edmonton Oilers.
     
    VANCOUVER CANUCKS

    V Pacifické divizi vystupují muži z kanadského města na krásném druhém místě. Jenže vše není tak jasné, jak by se na první pohled mohlo zdát. Kosatky nemají, na rozdíl o prvních Anaheim Ducks, tak velký náskok na své pronásledovatele pod sebou. Ztráta každého bodu ještě může znamenat pro Vancouver do konce základní části trable, modrobílí určitě touží zúčastnit se vyřazovacích bojů. Naposledy Canucks doma zvládli udolat bojovnou Philadelphii 4:1, stejně dopadlo i klání s trápícím se Torontem. Také Maple Leafs inkasovali od mužstva bratrů Sedinových hned čtyři puky za svého gólmana.
     
    Předchozí vzájemné utkání

    Oba týmy se v této sezóně potkaly jen jednou. Bylo tomu tak ještě v minulém kalendářním roce, tenkrát v hale Columbus zvítězili Vancouver Canucks jasným poměrem 5:0.
     
    Československá stopa v utkání

    Radim Vrbata (VAN) (26 + 23)
     
    Vítejte u dnešního utkání National Hockey League. Setkají se dva celky, které aktuálně hrají v poměrně slušné formě. Domácí Vancouver Canucks nadále potřebují bodovat, vyzvou je hráči z Východní konference v podobě Columbus Blue Jackets.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Vancouver Canucks: Lack – Tanev, Edler, Weber, Hamhuis, Bieksa, Sbisa – Burrows, H. Sedin, D. Sedin – Vrbata, Bonino, Matthias – Dorsett, Vey, Higgins – Hansen, Horvat, Kenins

    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij – Savard, Johnson, Murray, Tjutin, Prout, Connauton – Atkinson, Johansen, Bourque – Foligno, Anisimov, Tropp – Daňo, Wennberg, Hartnell – Boll, Letestu, Craig.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Na první buly utkání si vedli lépe domácí, Vancouver se hned vydal zápolit o šanci před branku Bobrovského.
     
    00:28
    Gólman Blue Jackets už má kotouč v lapačce, vhazovat se za několik okamžiků bude po jeho levé ruce.
     
    00:45
    Stále aktivní Kosatky, druhá útočná formace v modrých trikotech zatopila opět před klecí Modorkabátníků. Ale střely zatím nejsou tolik přesné.
     
    01:21
    Na druhé straně zase provětral Lackovu rukavici Anisimov, ale gólman Canucks na kotouč dobře viděl, takže žádný problém pro kanadský klub.
     
    01:50
    Domácí se ale nenechávají dlouho zahanbit s útočnou akcí, hned jsou zase zpátky ve třetině. Vhazovat se bude opět před Sergejem Bobrovským.
     
    02:00
    Uvidíme první přesilovku zápasu, na dvě minuty totiž odchází do boxu trestoměřičů hostující hokejista. Corey Tropp (CBJ) dostává od hlavního rozhodčího dvě minuty za držení.
     
    02:57
    Nejdříve se sice Columbus osvobodil a vyhodil přes všechny čáry, Canucks se ale velice rychle otřepali a Bonino prověřil Bobrovského ránou zápěstím. Zmiňovaný brankář kryje.
     
    03:23
    Už jen několik vteřin zbývá do návrat vyloučeného Troppa na ledovou plochu, Jackets měli navíc k dispozici vhazování v útočné periodě, takže zůstali v klidu.
     
    04:05
    Johansenova šance už při hře pět na pět, útočník v bílém trikotu ale neměl po ruce nikoho do nahrávky. Takže o kotouč přišel kousek za modrou čárou.
     
    04:45
    Šanci pro Columbus získal také Hartnell, avšak pouze zavezl pryž do pásma a předával na spoluhráče. Ti nakonec trefili jen betony připraveného Eddieho Lacka.
     
    05:58
    Weber rozehrává kotouč za brankou a čeká na prvního volného spoluhráče, jenže to už jsou aktivní také útočníci v bílém. Po konci svého oslabení jsou Jackets jako na koni.
     
    06:51
    Sergej Bobrovskij přidržel kotouč v lapačce a chystá se první komerční přestávka. Pokračovat budeme hned po jejím skončení.
     
    06:57
    Edlerova střela z pravé strany, ale Burrows už se k následné dorážce nedostal. Stejně jako Henrik Sedin, jenž už zakončoval z příliš velkého úhlu na branku soka.
     
    07:50
    Poctivá obranná práce od Blue Jackets, Nick Foligno se stihl zavčas vrátit a vypomoci svým spoluhráčem v obraně. Pak už hledal někoho vepředu, ale zatím marně.
     
    09:00
    Další vhazování v blízkosti svatyně Jackets, stále ale pozorný Bobrovskij. Je pravda, že se děj odehrává často před ním, ale zatím jde o snadnou práci pro ruského šikulu.
     
    09:43
    Johnson se protahoval po pravém mantinelu, zavčas jej dokázal o kotouč obrat Radim Vrbata. Stejný muž potom na druhé straně zkusil zakončovat zápěstím.
     
    10:40
    Daniel Sedin kvalitně získal pro svou družinu kotouč na útoční modré čáře, pak už podle očekávání hledal svého bratra Henrika. Ani jeden z nich však netref přesně zařízení.
     
    11:20
    Bieksa následně zachytával kotouč ve střední třetině, aby jej mohl procpat co nejdříve zpátky dopředu.
     
    11:32
    Přerušení hry, jelikož jeden z rozhodčích byl pravděpodobně zasažen pukem. Doufejme, že to nebude nic vážného. Zatím proběhne reklamní pauza.
     
    11:37
    Už se ale pokračuje a Blue Jackets měli k dispozici vhazování v útočné třetině. Díky Dorsettovi se však Canucks propracovali zpátky před branku hostů.
     
    12:01
    Zakázané uvolnění Kosatek, pokračovat se bude padáním kotouče na ledovou plochu po pravé ruce Eddieho Lacka.
     
    12:17
    Letestu a jeho střela z dálky hned po buly, jenže ani náhodou trefila zařízení. A tak se Jackets okamžitě zase vracejí dozadu, aby si nenadělali příliš obranných starostí.
     
    13:08
    Boninova střela šla hodně narychlo, však také její autor neměl příliš času na rozmyšlená. Lapačka Bobrovského lapila touš podobně rychle, takže pokračujeme bez branek.
     
    13:33
    Radim Vrbata a jeho střela z pravé strany. Jenže český útočník už stál v příliš velkém úhlu, takže byl mírně znevýhodněn danou situací.
     
    14:05
    Domácí se trvaleji usadili v útočné periodě, nikoho nepřekvapí, že se jedná zrovna o jejich první útočnou formaci. Daniel Sedin ale ránou z první našel pouze mantinel za brankou.
     
    14:50
    Vey zkoušel hledat uvolněného Dorsetta, ale nyní nebyli domácí při přechodu modré čáry tolik přesný. Dokonce mohli být rádi, že si čárový rozhodčí nevšiml jejich hraničního postavení mimo hru.
     
    15:10
    Ještě jedna komerční přestávka v zahajovací dvacetiminutovce, za několik okamžiků pokračujeme.
     
    15:32
    Eddie Lack dostal možnost zahrát si s kotoučem. Gólman Canucks povyjel z klece a okamžitě hledal své spoluhráče. To se mu povedlo, protože domácí už zakládali akci.
     
    16:03
    Atkinson v útočném pásmu kličkoval s kotoučem, zabránit se mu v tom pokoušel Sbisa. Ale marně, šikula v bílém dresu se prodral až těsně před Eddieho Lacka.
     
    16:42
    Veliký nátlak před brankou Vancouver Canucks, Eddie Lack ale udržel betony na správném místě a nedovolil kotouč projít až do sítě. Už rozehrávají domácí za svým zařízením.
     
    17:53
    Edler byl strůjcem štěstí pro Canucks, zastavil totiž rozjetého Johansena směrem k brance. V závěru první třetiny jsou aktivnějším mužstvem na ledě určitě Blue Jackets.
     
    18:34
    Dorsett nahodil alespoň do středního pásma pro Kosatky, aby mohla sestava v modrých dresech dostřídat. Pak už ale znovu hosté a jejich aktivní forčeking.
     
    19:03
    Už se hraje poslední minuta zahajovací dvacetiminutovky, kotouč nyní dlouho poskakoval ve střední třetina hrací plochy. Hned následně si jej vzal do moci Vancouver.
     
    19:58
    Ještě jedno vhazování, ale to už se toho asi moc v první části nestane. Nejspíše na gól budeme muset počkat minimálně do dalších dvaceti minut.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Je konec první třetiny ve Vancouveru. Šance mohli fanoušci v hale sledovat na obou stranách, ale zatím duelu mezi Kosatkami a Modrokabátníky vládnou brankáři. Branky se tedy dočkáme nejdříve ve druhé třetině.
     
    Střely na branku v první třetině

    Vancouver Canucks: 20

    Columbus Blue Jackets: 10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Jako první se kotouče na úvodním vhazování druhé části zmocnil Columbus, hned se snaží hosté propracovat co nejrychleji směrem k brance Lacka.
     
    21:23
    Už hrají také Canucks, ale Radim Vrbata se po pravé straně jen těžko protahoval s pukem, obrana Blue Jackets zavčas připravená reagovat na jeho akci.
     
    23:00
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen jsme se dočkali branky ještě na začátku druhé dvacetiminutovky, domácí to zvládli na jedničku. Nejdříve se zdálo, že nepůjde o nic velkého. Ale pak se udělalo místo v útočné třetině pro Canucks, autor branky BO HORVAT dostal kus černé gumy na hokejku a našel prostor ve výstroji Sergeje Bobrovského. Kosatky tak unikají do vedení a mohou hrát o trochu s větším klidem na hokejkách. Bez asistence.
    HORVAT - 1:0
     
    23:40
    Domácí docílili další branky, jenže ta se ještě prozkoumává na videu, protože rozhodčí nejdříve signalizoval, že platit nebude. Teď se zkoumá záznam hry.
     
    23:40
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Po konzultaci s mužem u videa nakonec branka platí. Rozhodčí si dával s rozsudkem podle volání na video docela na čas, ale nakonec ukázal směrem do středového kruhu. A to znamená vedení Vancouver Canucks už o dvě branky. Za střelce gólu označen miláček publika DANIEL SEDIN, jenž sice těsně propasíroval kus černé gumy do sítě, ale trefa nakonec platí. Sergej Bobrovskij už nedosáhl na střelu z pravé strany, přestože šla z velkého úhlu. Asistence: Henrik Sedin, Alexandre Burrows.
    D. SEDIN - 2:0
     
    24:45
    Už se ale znovu hraje a Columbus se snaží co nejdříve dostat před Eddieho Lacka, aby mohl případně zahrozit i gólovým způsobem.
     
    25:06
    Zajímavý rozjezd druhé třetiny. Nejdříve dvě branky Vancouveru, teď také čistokrevná šarvátka. Hartnell (CBJ) si to rozdal v pěstním souboji s Dorsettem (VAN). Oba pochopitelně dostávají tresty za šarvátku.
     
    26:03
    Nyní celkem poklidný průběh, pouze Yannick Weber a Henrik Sedin se snažili protlačit dopředu, ale v tom jim bylo docela brzy zabráněno.
     
    26:39
    Tanevova šance už byla daleko vážnější, přesto si s ní hráči Columbusu poradili, zbytek už vyřešil brankář Sergej Bobrovskij.
     
    27:04
    Columbus právě vstřelil branku!
    Vzpomínáte na čekání na góly v první třetině? Teď si můžeme pořádně užít branek v kanadském městě. Blue Jackets se dostávají zpátky na rozdíl jediné branky, přitom původně vše vypadala naprosto v pořádku pro Vancouver. Jenže Ryan Johansen našel na modré čáře uvolněného hráče jménem RENE BOURQUE, jenž ještě klidně mohl unikat dopředu, ale místo toho se rozhodl překvapit všechny soupeře rychlou střelou zápěstím. Eddie Lack vůbec nestihl reagovat a kapituloval dnes poprvé. Asistence: Ryan Johansen.
    BOURQUE - 2:1
     
    28:34
    Vancouver znovu toužil navštívit útočnou třetinu, jenže místo toho je hráčům v modrých trikotech odpískáno pouze postavení mimo hru.
     
    28:53
    Horvatova střela málem zaskočila Sergeje Bobrovského, který pokus soupeře jen tak tak krotil na brankovišti. Vhazovat se bude právě před gólmanem Columbusu.
     
    30:01
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hodně velká smůla pro Vancouver, jelikož se jednalo o druhou hodně lacinou branku v krátkém časovém rozmezí. Modrokabátníci se dostali sice před Eddieho Lacka poprvé na delší dobu od vstřelení svého dnešního prvního zásahu, přesto ale srovnávají výsledek na světelné tabuli. Krásný pas na hokejku dostal před zařízení od Anisimova slovenský šikula MARKO DAŇO, jenž propálil gólmana Vancouver Canucks celkem bez problémů. Zápas tak zase bude vypadat o něco jinak. Asistence: Artem Anisimov, Nick Foligno.
    DAŇO - 2:2
     
    31:46
    Vancouver je jako vodou opařený, najednou jsou častěji u kotouč Blue Jackets. A také se snaží co nejčastěji zakončovat na branku.
     
    32:45
    Nick Foligno a jeho další velká příležitost ve druhé dvacetiminutovce. Ale tentokráte zůstává Eddie Lack nepřekonaný.
     
    33:54
    Atkinson byl na pravém křídle úplně volný, ale Ryan Johansen si ho nevšiml. A tak tentokráte zůstal domácí v klidu, protože nemuseli řešit trable.
     
    34:39
    Scott Hartnell (CBJ) bude muset na trestnou lavici. Podle soudu hlavního rozhodčího se dodržel držení jednoho z bratrů Sedinů, takže jej čekají dvě minuty odpočinku za katrem.
     
    34:52
    Druhou přesilovku zápasu nezačali Canucks špatně, ale už po chvíli se hosté zmocnili kotouče a vyhodili přes všechny čáry na kluzišti.
     
    35:49
    Velice podobná situace také o několik vteřin později. Foligno zabránil největší pohromě, když zblokoval Sedinovu střelu. Přesto ještě Kosatky zůstávají v pásmu.
     
    37:03
    Blue Jackets jsou v plném počtu, Scott Hartnell zpátky ve hře a hosté další početní výhodu přežili. Navíc mají k dispozici útočné pásmo, protože Canucks vyhodili na icing.
     
    37:23
    Teď mají naopak šanci si zkusit přesilovou hru hostující Columbus Blue Jackets. Yannick Weber (VAN) už sedí na trestné lavici, protože hákoval soupeře, což je proti pravidlům ledního hokeje.
     
    38:03
    Jackets sice jsou v útočném pásmo, ale dobrou střeleckou příležitost si zatím nevytvořili. Ani střela Letesteho branku netrefila.
     
    38:18
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nyní už ale Blue Jackets nabídnutou přesilovou hru využívají, kotouč nadělal spoustu starostí Eddiemu Lackovi. A brankář Vancouveru se možná teď i trochu červená, jelikož mu lehce tečovaný kotouč docela snadno propadl mezi betony, aby následně mohla pryž doputovat až za brankovou čáru. CAM ATKINSON usměrnil kus černé gumy do sítě kanadského klubu, Modrokabátníci tak obracejí skóre na kostce ještě ve druhé dvacetiminutovce. Kosatky mají co na prací v následujících minutách. Asistence: Mark Letestu, Jack Johnson.
    ATKINSON - 2:3
     
    39:26
    Už se hraje poslední minuta druhé třetiny, vhazování proběhlo před brankou Blue Jackets.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Více už se toho ve druhé části nestane, i tak jsme ale sledovali hodně zajímavou dvacetiminutovku. Všechny branky utkání totiž padly právě během předchozích dvaceti minut hry, vedení aktuálně drží Columbus Blue Jackets. Čeká nás pravděpodobně vyrovnaný závěr duelu.
     
    Střely na branku ve druhé třetině

    Vancouver Canucks: 8

    Columbus Blue Jackets: 11
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    Vancouver tuší, že bude muset ve třetí třetině zabrat. I proto se hned po první buly ve třetí části Canucks zkusili dostat kupředu.
     
    41:04
    Daniel Sedin na pravé straně na chvilku úplně volný, jenže to už mu kotouč odebral jeden z hostující obránců. Blue Jackets mohou hrát dopředu.
     
    41:36
    Eddie Lack má kotouč ve své lapačce, hned po krátkém přerušení se bude vhazovat po jeho levé ruce. Hosté už připraveni hned po buly zakončit.
     
    42:26
    Cam Atkinson toužil dosáhnout své druhé branky zápasu, ale potřeboval pomoc ještě od některého ze spoluhráčů. Takhle jeho akce skončila pouze nepovedenou střelou z dálky.
     
    44:24
    Bobrovskij si musel dávat pozor, protože Weber jej prověřil střelou z dálky. Kosatky se následně nechaly překvapit o kotouč, takže nakonec musely zpátky za svou klec.
     
    45:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    Teď už budou mít Vancouver Canucks veliké starosti s doháněním výsledku, prohrávají totiž o dvě branky. Stejně jako u většiny dnešních branek Blue Jackets, také nyní nešlo o předem nikterak velkou akci. Ale jednalo se o účinnou a produktivní práci, kterou na sebe dnes už podruhé vzal výborně hrající Slovák MARKO DAŇO. Poslal kotouče mezi tři tyče z nevýhodné střelecké pozice, ale přesto se poměrně bez problémů prosadil. Modrokabátníci mohou hrát daleko více v klidu. Asistence: Alexander Wennberg.
    DAŇO - 2:4
     
    47:15
    Jack Johnson získal puk na vhazování v obranné třetině, společně s Bourquem se pak vydal útočit. A trefil alespoň lapačku připraveného Lacka.
     
    47:36
    Alex Edler zaváhal ve středním pásmu, málem z toho byla nová šance pro Blue Jackets. Ale vše v pořádku, další obránce Kosatek zapracoval v klidu.
     
    48:32
    Columbus právě vstřelil branku!
    Otevřená vrátka v obranné třetině kanadské organizace a pramení z toho další radost klubu z Východní konference. Dnes už poněkolikáté podobná chyba, opět byl u všeho šikovný slovenský forvard Marko Daňo. Ten nádherně nabídl puk na hokejku SCOTTU HARTNELLOVI, jenž už neměl skoro žádný problém s překonáním Eddieho Lacka. Dost možná se jednalo o vůbec nejkrásnější gól Columbusu v dnešním duelu, Blue Jackets spadne dnes do sítě soka opravdu skoro vše. Asistence: Marko Daňo, David Savard.
    HARTNELL - 2:5
     
    49:28
    Do branky se nyní místo Eddieho Lacka staví jeho náhradnk Markström, déle už si tedy Lack nezachytá a míří odpočívat na střídačku.
     
    50:06
    Buly v útočné třetině Vancouver zvládl, naopak jde ale vidět, že Blue Jackets už se tolik nemusí nikam tlačit.
     
    50:40
    Canucks se nevzdávají, chvilku před začátkem další komerční přestávky se snažili po hezké kombinaci zakončit Burrows. Ale ani on další kotouč za Bobrovského zatím nedostane.
     
    51:05
    Markstrom si poprvé sáhl na puk za brankou, hnedka rozehrával na spoluhráče. O malou chvilku později už si stejný brankář dokonce musel připsat nelehký zákrok.
     
    51:43
    Columbus sice pobývá v útočné třetině, ale tam se do velkého zakončení netlačí. Alex Edler naopak musel pozorně bránit, aby nepustil soka do šance.
     
    52:30
    Střela jednoho z domácích útočníků, ale obránci Jackets puk tečovali do ochranné sítě. Vhazovat by se mělo za moment po pravé ruce Sergeje Bobrovského.
     
    53:06
    Canucks by rádi do útočné třetiny, ale ani Hamhuis teď neměl lehký průchod ze středního pásma. Bonino jej zkusil napravit, ale ke střele nedošlo ani od něj.
     
    53:31
    Gólman Modrokabátníků klidně mohl rozehrávat, ale raději přidržel puk, aby si nepřidělával zbytečné starosti s případnými dorážkami mužů v modrém.
     
    54:17
    Edler a jeho pokus o rychlou rozehrávku, jenže útočníci už si před brankou tak dobře nevedli. Ryan Johansen na druhou stranu moc spěchat nechtěl, protože byl sám.
     
    54:59
    Snadný zákrok pro brankáře Sergeje Bobrovského, ten si na střelu z dálky v pohodě a klidu počíhal svou rukavicí. Pokračujeme po komerční přestávce.
     
    55:02
    Canucks sice prohrávají o tři branky, přesto teď riskují s prázdnou brankou. Trenér Kosatek tak sází na jedinou kartu a chce ještě vykřesat naději.
     
    55:38
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jenže risk se domácím velice brzy nevyplatil, stačilo se jen trochu pozapomenout na modré obranné čáře a hosté už měli velice snadnou situaci pro zakončení do odkrytého zařízení. ALEXANDER WENNBERG si uklidnil kotouč na hokejce a věděl, že nikam spěchat nemusí. Pak jen v pohodě pryž nahodil a touš se zatřepotal až v síti. O vítězi dnešního duelu je pravděpodobně úplně rozhodnuto. Bez asistence.
    WENNBERG - 2:6
     
    56:39
    Už ani Kosatky nejeví takovou aktivitu směrem dopředu, přesto ještě Radim Vrbata alespoň zavezl kotouč do útočné třetiny. Tam už se o něj ale postarala defenzíva Jackets.
     
    57:52
    Další rozehrávka hráčů v modrých trikotech. Když už se ale Canucks malém dostali do útočného pásma, jejich šanci zastavuje hvizd rozhodčího pro postavení mimo hru.
     
    58:28
    Kus černé gumy létá ze strany na stranu, to je jasný důkaz toho, že ani jeden tým už nehodlá tvořit nějaký výrazný nátlak na branku. Jen menší šanci měl před chvílí Letestu.
     
    58:58
    Sergej Bobrovskij měl nyní starosti s kotoučem na brankovišti, za několik okamžiků pryž ale dokázal uklidnit. Ještě alespoň jedno vhazování před gólmanem Columbus Blue Jackets.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Více už se toho dnes nestane. Nakonec poměrně jasným výsledkem končí duel v Kanadě, Vancouveru nevyšlo domácí utkaní proti celku z Východní konference. Byly to sice právě Kosatky, kdo vedl rozdílem dvou gólů ještě ve druhé části. Jenže pak přišel velký obrat Modrokabátníků a skóre hostujícího kádru se zastavilo až na šestce. Šestý zásah Blue Jackets potom byl dopraven do odkryté sítě. To však rozhodně nesnižuje dnešní soustředěný výkon Columbusu, třeba také pochválit Slováka Daňa, ten se trefil hned dvakrát. Radostněji tedy z ledové plochy odjíždějí muži v bílých trikotech. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký pátek.
     
    Československá stopa v utkání

    Radim Vrbata (VAN) (0 + 0, čas na ledě 17:06, 6 střel)
    Marko Daňo (CJB) (2 + 1, čas na ledě 17:59, 3 střely)
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Marko Daňo (CBJ) (2 + 1)
    2. Ryan Johansen (CBJ) (0 + 1)
    3. Bo Horvat (VAN) (1 + 0) (05:41:45)

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 23. Horvat, 24. D. Sedin (H. Sedin, Burrows) – 28. Bourque (Johansen), 31. Daňo (Anisimov, Foligno), 39. Atkinson (Letestu, Johnson), 46. Daňo (Wennberg), 49. Hartnell (Daňo, Savard), 56. Wennberg


    Vancouver Canucks: Lack (50. Markström) – Tanev, Edler, Weber, Hamhuis, Bieksa, Sbisa – Burrows, H. Sedin, D. Sedin – Vrbata, Bonino, Matthias – Dorsett, Vey, Higgins – Hansen, Horvat, Kenins
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij – Savard, Johnson, Murray, Tjutin, Prout, Connauton – Atkinson, Johansen, Bourque – Foligno, Anisimov, Tropp – Daňo, Wennberg, Hartnell – Boll, Letestu, Craig

    Rozhodčí: Peel, Rehman – Cameron, Kovachik

    Diváci: 18 668
    bahis siteleri