Toronto – San Jose 1:4 (kon.) | Montreal – Carolina 4:0 (kon.) | Ottawa – Boston 6:4 (kon.)
Florida – Detroit 3:1 (kon.) | Minnesota – Washington 2:3 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 2:1 (2:1 po s.n.)
Dallas – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Calgary – Philadelphia 4:1 (kon.) | Vancouver – Columbus 2:6 (kon.)
Arizona – Colorado 2:5 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:6 (0:0, 2:3, 0:3)
Columbus Blue Jackets
Pátek 20.03.2015, 03:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    WENNBERG - 2:6
     
    55:38
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jenže risk se domácím velice brzy nevyplatil, stačilo se jen trochu pozapomenout na modré obranné čáře a hosté už měli velice snadnou situaci pro zakončení do odkrytého zařízení. ALEXANDER WENNBERG si uklidnil kotouč na hokejce a věděl, že nikam spěchat nemusí. Pak jen v pohodě pryž nahodil a touš se zatřepotal až v síti. O vítězi dnešního duelu je pravděpodobně úplně rozhodnuto. Bez asistence.
    HARTNELL - 2:5
     
    48:32
    Columbus právě vstřelil branku!
    Otevřená vrátka v obranné třetině kanadské organizace a pramení z toho další radost klubu z Východní konference. Dnes už poněkolikáté podobná chyba, opět byl u všeho šikovný slovenský forvard Marko Daňo. Ten nádherně nabídl puk na hokejku SCOTTU HARTNELLOVI, jenž už neměl skoro žádný problém s překonáním Eddieho Lacka. Dost možná se jednalo o vůbec nejkrásnější gól Columbusu v dnešním duelu, Blue Jackets spadne dnes do sítě soka opravdu skoro vše. Asistence: Marko Daňo, David Savard.
    DAŇO - 2:4
     
    45:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    Teď už budou mít Vancouver Canucks veliké starosti s doháněním výsledku, prohrávají totiž o dvě branky. Stejně jako u většiny dnešních branek Blue Jackets, také nyní nešlo o předem nikterak velkou akci. Ale jednalo se o účinnou a produktivní práci, kterou na sebe dnes už podruhé vzal výborně hrající Slovák MARKO DAŇO. Poslal kotouče mezi tři tyče z nevýhodné střelecké pozice, ale přesto se poměrně bez problémů prosadil. Modrokabátníci mohou hrát daleko více v klidu. Asistence: Alexander Wennberg.
    ATKINSON - 2:3
     
    38:18
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nyní už ale Blue Jackets nabídnutou přesilovou hru využívají, kotouč nadělal spoustu starostí Eddiemu Lackovi. A brankář Vancouveru se možná teď i trochu červená, jelikož mu lehce tečovaný kotouč docela snadno propadl mezi betony, aby následně mohla pryž doputovat až za brankovou čáru. CAM ATKINSON usměrnil kus černé gumy do sítě kanadského klubu, Modrokabátníci tak obracejí skóre na kostce ještě ve druhé dvacetiminutovce. Kosatky mají co na prací v následujících minutách. Asistence: Mark Letestu, Jack Johnson.
    DAŇO - 2:2
     
    30:01
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hodně velká smůla pro Vancouver, jelikož se jednalo o druhou hodně lacinou branku v krátkém časovém rozmezí. Modrokabátníci se dostali sice před Eddieho Lacka poprvé na delší dobu od vstřelení svého dnešního prvního zásahu, přesto ale srovnávají výsledek na světelné tabuli. Krásný pas na hokejku dostal před zařízení od Anisimova slovenský šikula MARKO DAŇO, jenž propálil gólmana Vancouver Canucks celkem bez problémů. Zápas tak zase bude vypadat o něco jinak. Asistence: Artem Anisimov, Nick Foligno.
    BOURQUE - 2:1
     
    27:04
    Columbus právě vstřelil branku!
    Vzpomínáte na čekání na góly v první třetině? Teď si můžeme pořádně užít branek v kanadském městě. Blue Jackets se dostávají zpátky na rozdíl jediné branky, přitom původně vše vypadala naprosto v pořádku pro Vancouver. Jenže Ryan Johansen našel na modré čáře uvolněného hráče jménem RENE BOURQUE, jenž ještě klidně mohl unikat dopředu, ale místo toho se rozhodl překvapit všechny soupeře rychlou střelou zápěstím. Eddie Lack vůbec nestihl reagovat a kapituloval dnes poprvé. Asistence: Ryan Johansen.
    D. SEDIN - 2:0
     
    23:40
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Po konzultaci s mužem u videa nakonec branka platí. Rozhodčí si dával s rozsudkem podle volání na video docela na čas, ale nakonec ukázal směrem do středového kruhu. A to znamená vedení Vancouver Canucks už o dvě branky. Za střelce gólu označen miláček publika DANIEL SEDIN, jenž sice těsně propasíroval kus černé gumy do sítě, ale trefa nakonec platí. Sergej Bobrovskij už nedosáhl na střelu z pravé strany, přestože šla z velkého úhlu. Asistence: Henrik Sedin, Alexandre Burrows.
    HORVAT - 1:0
     
    23:00
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen jsme se dočkali branky ještě na začátku druhé dvacetiminutovky, domácí to zvládli na jedničku. Nejdříve se zdálo, že nepůjde o nic velkého. Ale pak se udělalo místo v útočné třetině pro Canucks, autor branky BO HORVAT dostal kus černé gumy na hokejku a našel prostor ve výstroji Sergeje Bobrovského. Kosatky tak unikají do vedení a mohou hrát o trochu s větším klidem na hokejkách. Bez asistence.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 23. Horvat, 24. D. Sedin (H. Sedin, Burrows) – 28. Bourque (Johansen), 31. Daňo (Anisimov, Foligno), 39. Atkinson (Letestu, Johnson), 46. Daňo (Wennberg), 49. Hartnell (Daňo, Savard), 56. Wennberg


    Vancouver Canucks: Lack (50. Markström) – Tanev, Edler, Weber, Hamhuis, Bieksa, Sbisa – Burrows, H. Sedin, D. Sedin – Vrbata, Bonino, Matthias – Dorsett, Vey, Higgins – Hansen, Horvat, Kenins
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij – Savard, Johnson, Murray, Tjutin, Prout, Connauton – Atkinson, Johansen, Bourque – Foligno, Anisimov, Tropp – Daňo, Wennberg, Hartnell – Boll, Letestu, Craig

    Rozhodčí: Peel, Rehman – Cameron, Kovachik

    Diváci: 18 668
    bahis siteleri