Poprad – Košice 1:3 (kon.)
konec
HK Poprad
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
HC Košice
sk Pátek 20.03.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:44
    Po dlhej dobe prichádza vylúčenie. Tomáš Hrnka odchádza na dve minúty za hákovanie.
     
    22:44
    Poprad bude hrať presilovú hru. Na dve minúty za hákovanie odchádza Adam Lapšanský.
     
    16:37
    Popradský kapitán Kroták sa dostal do malej strkanice s Jurajom Cebákom v obrannom pásme domácich, následne sa však skúsený Kroták nenechal vyprovokovať, pokračoval v akcii, v ktorej mu už Cebák bránil nedovolene. Tak znie aj jeho trest.
     
    13:50
    Kutálek chcel pokračovať v akcii, ale nebolo mu to umožnené. Môže za to jeho spoluhráč Tomáš Hrnka, ktorý v tom momente fauloval protihráča a odchádza na trestnú lavicu za napadnutie.
     
    09:19
    Tresty sa striedajú zo strany na stranu. Daniel Brejčák putuje na trestnú lavicu po druhýkrát v tomto zápase a teraz to bude za nedovolenú hru s vysokou hokejkou.
     
    06:14
    V momente, keď sa skončila košická presilovka, faul na domáceho hráča spáchal Tibor Kutálek, ktorý dochádza na dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    04:12
    Na trestnú lavicu odchádza Daniel Brejčák, ktorý je vylúčený za hákovanie, čiže prvú presilovku v tomto zápase si zahrajú košickí hokejisti.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 25. Kroták (Hvila) – 10. Spilar (TS), 40. Bicek (Suja, Drgoň), 59. Spilar (Bartoš)


    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Suchý, Kurali, D. Brejčák, Malina, Kasík, Dinda, Gáborčík, Makovský – Gríger, Paukovček, Bartečko ("A") – Matis, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Boltun, R. Rapáč – Štrauch, Stals, Toma
    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Drgoň, Štrbák ("C"), Jánošík, Philipp, Cebák, Macejko, Šeda – Jenčík, Bartoš, Spilar ("A") – Sojčík, Hrnka, Kutálek – Bartánus, Suja, Bicek ("A") – Bondra, Matúš Chovan, Lapšanský, Hinďoš

    Rozhodčí: Jonák, Müllner – Šefčík, Výleta

    Diváci: 3724
    bahis siteleri