Poprad – Košice 1:3 (kon.)
konec
HK Poprad
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
HC Košice
sk Pátek 20.03.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Popradčania to skúšajú v šestici, Kostúr odišiel na striedačku!
    SPILAR - 1:3
     
    58:36
    Košice dali gól!
    Košičania pravdepodobne pečatia svoju výhru, keďže strieľajú tretí gól! Bartoš sa s pukom bezpečne dostal po pravom krídle do útočného pásma, prihral na opačnú stranu, kde bol GABRIEL SPILAR a ten šikovným zakončením švihom premiestnil puk cez Kostúra až do brány!
    Asistencia: Peter Bartoš.
     
    56:46
    Poprad mal možnosť na vyrovnanie! Arne Kroták sa skúsene dostal do útočného pásma, keď využil svoje kľučky. V tesnej blízkosti brány prihrával Matisovi, ktorý spätne vracal Krotákovi, ale popradský kapitán už následne neprekonal Hyláka!
     
    51:44
    Po dlhej dobe prichádza vylúčenie. Tomáš Hrnka odchádza na dve minúty za hákovanie.
     
    41:14
    Obrovská šanca pre Poprad! Matúš Matis si spracoval puk na útočnej modrej čiare, zatiahol akciu na ľavý kruh, otočil sa a prihrával na Krotáka pred bránu, ktorý forhendovým zakončením však trafil iba Hylákov betón! Dokonca následnú zdĺhavú dorážku Matisa ešte dokázal brankár hostí skvelo zneškodniť!
    BICEK - 1:2
     
    39:51
    Košice dali gól!
    Košičania strieľajú Popradčanom gól do šatne! Drgoň iba nahodil smerom do útočného pásma, následne za bránou zachytil puk Suja, ktorý prihrával do medzikružia. Odtiaľ strieľal na prvý pokus JIŘÍ BICEK, jeho zakončenie vyrazil Kostúr pred seba, ale následnú dorážku už nedokázal zachytiť!
    Asistencie: Adam Drgoň a Jakub Suja.
     
    33:02
    Obranca Malina netradične vyvinul akciu v útočnom pásme, prihral Paukovčekovi pred bránkovisko, ktorý ešte dokázal prenechať Ľubošovi Bartečkovi, ale jeho následné nerazantné zakončenie Hylák zachytil.
     
    31:41
    Lotyšský útočník Juris Stals vzal puk v útočnom pásme, dostal sa na ľavý kruh, odkiaľ strieľal švihom, ale brankár Hylák jeho zakončenie švihom krásne zachytil v lapačke typickým semaforom!
     
    29:50
    Gríger sa natlačil po pravom krídle, následne však v rohu klziska stratil puk. Poprad ešte ostal v útočnom pásme, puk sa dostal pred bránkovisko, odkiaľ ho však ani jeden z hráčov v modrých dresoch nedokázal doraziť do brány!
     
    28:03
    Šanca pre Poprad! Matis zaviezol puk do útočného pásma po pravej strane, následne sa otočil po bekhendovej strane a prihrával pred bránkovisko na Samuela Takáča, ktorý však v zakončení proti Hylákovi stroskotal.
    KROTÁK - 1:1
     
    24:25
    Poprad dal gól!
    Domácemu mužstvu sa podarilo vyrovnať stav stretnutia! ARNE KROTÁK vzal puk z obranného pásma, posunul ho na pravú stranu Hvilovi, ktorý mu vrátil do medzikružia, Kroták urobil kľučku na bekhend a aj s dávkou šťastia prenikol puk do brány!
    Asistenciu si pripisuje Lukáš Hvila.
     
    22:44
    Poprad bude hrať presilovú hru. Na dve minúty za hákovanie odchádza Adam Lapšanský.
     
    16:37
    Popradský kapitán Kroták sa dostal do malej strkanice s Jurajom Cebákom v obrannom pásme domácich, následne sa však skúsený Kroták nenechal vyprovokovať, pokračoval v akcii, v ktorej mu už Cebák bránil nedovolene. Tak znie aj jeho trest.
     
    15:57
    Dávid Gríger sa dokázal šikovne a s prehľadom otočiť okolo košickej brány, dostal sa tak pred bránkovisko, ale následne Hylák predviedol kvalitný a účinný zákrok.
     
    14:27
    Suchý si dobre nakorčuľoval popred bránu, kde mu následne od mantinelu servíroval puk Bartečko, ale obranca Radoslav Suchý už nedokázal správne trafiť puk do brány!
     
    13:50
    Kutálek chcel pokračovať v akcii, ale nebolo mu to umožnené. Môže za to jeho spoluhráč Tomáš Hrnka, ktorý v tom momente fauloval protihráča a odchádza na trestnú lavicu za napadnutie.
    SPILAR - 0:1
     
    09:36
    Košice dali gól!
    GABRIEL SPILAR šikovným naznačením strely a následnou kľučkou na pravú stranu dokázal zneistiť Kostúra, ktorému následne aj so šťastím prenikol puk pomedzi betóny! Košice vedú 0:1.
     
    09:36
    Celú situáciu ešte odišiel prediskutovať Arne Kroták, pretože hlavní rozhodcovia napokon prisúdili Košičanom trestné strieľanie. Pôjde naň Gabriel Spilar.
     
    09:19
    Tresty sa striedajú zo strany na stranu. Daniel Brejčák putuje na trestnú lavicu po druhýkrát v tomto zápase a teraz to bude za nedovolenú hru s vysokou hokejkou.
     
    06:14
    V momente, keď sa skončila košická presilovka, faul na domáceho hráča spáchal Tibor Kutálek, ktorý dochádza na dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    05:36
    Tibor Kutálek si skvelo nakorčuľoval pred popradskú bránu, dostal puk od Bartoša a strieľal, ale šikovný brankár Kostúr dokázal jeho strelu vyraziť pred seba!
     
    04:12
    Na trestnú lavicu odchádza Daniel Brejčák, ktorý je vylúčený za hákovanie, čiže prvú presilovku v tomto zápase si zahrajú košickí hokejisti.
    Veľká šanca hostí ostala nepotrestaná.
     
    04:10
    Obrovská šanca sa naskytla hosťom, keďže Bartoš získal puk po pokazenej rozohrávke od Malinu. Následne servíroval na ľavú stranu Richardovi Jenčíkovi, ten však už Kostúra prekonať nedokázal, ale bol faulovaný.
     
    01:30
    Matis šikovne našiel na útočnej modrej čiare rozbehnutého Arneho Krotáka, ktorý sa dostal na pravý kruh a pálil, ale jeho zakončenie brankár Hylák svojím ramenom dokázal zachytiť!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 25. Kroták (Hvila) – 10. Spilar (TS), 40. Bicek (Suja, Drgoň), 59. Spilar (Bartoš)


    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Suchý, Kurali, D. Brejčák, Malina, Kasík, Dinda, Gáborčík, Makovský – Gríger, Paukovček, Bartečko ("A") – Matis, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Boltun, R. Rapáč – Štrauch, Stals, Toma
    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Drgoň, Štrbák ("C"), Jánošík, Philipp, Cebák, Macejko, Šeda – Jenčík, Bartoš, Spilar ("A") – Sojčík, Hrnka, Kutálek – Bartánus, Suja, Bicek ("A") – Bondra, Matúš Chovan, Lapšanský, Hinďoš

    Rozhodčí: Jonák, Müllner – Šefčík, Výleta

    Diváci: 3724
    bahis siteleri