NY Islanders – Minnesota 1:2 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Los Angeles 2:4 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 2:3 (po pr.)
Columbus – Anaheim 5:3 (kon.) | Detroit – Arizona 4:5 (po pr.) | Tampa – Florida 4:3 (kon.)
Nashville – Montreal 3:2 (po pr.) | Vancouver – Winnipeg 5:2 (kon.)
po prodl.
Nashville Predators
3:2 (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)
Montreal Canadiens
Středa 25.03.2015, 01:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Filip FORSBERG - 3:2p
     
    61:54
    Nashville právě vstřelil branku!
    Ano, faul Subbana byl zlomový, protože právě faulovaný FILIP FORSBERG nyní symbolicky ztrestal soupeře rozhodujícím gólem v přesilové hře, kdy po přesně načasované přihrávce Ribeira zakončuje z levé strany do odkryté brány, Price se nemohl tak bleskově přemístit a zabránit střele. Asistence: Mike Ribeiro a Roman Josi.
    Ryan ELLIS - 2:2
     
    47:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    Akce Nashvillu vůbec nevypadala nijak dramaticky, každopádně končí gólem, střelu Ribeira od modré dokázal zády stojící RYAN ELLIS tak dobře tečovat, že puk "zaplul" do pravého růžku Priceho branky. Asistence: Mike Ribeiro a Colin Wilson.
    David DESHARNAIS - 1:2
     
    32:42
    Montreal právě vstřelil branku!
    Základem celé akce byla bojovnost Paciorettyho a Parenteaua v levém rohu útočného pásma, odkud druhý jmenovaný nakonec přihrál před branku zcela volnému DAVIDU DESHARNAISOVI, jenž střelou z voleje překonává přesouvajícího se Rinneho a hosté jdou poprvé v zápase do vedení. Asistence: Pierre-Alexandre Parenteau a Max Pacioretty.
    Brendan GALLAGHER - 1:1
     
    22:28
    Montreal právě vstřelil branku!
    Josi nedokázal odehrát vyražený puk před vlastní brankou, z levé strany se ke střel dostal BRENDAN GALLAGHER, který si na ní dal záležet a v pokleku dokázal přízemní střelou překonat Rinneho. Bez asistence.
    Mattias EKHOLM - 1:0
     
    09:10
    Nashville právě vstřelil branku!
    MATTIAS EKHOLM předvedl svou dravost, pronikl mezi dvojicí obránců Canadiens, přičemž upadl na led, v kleče pak ale dokončil akci tak, že namířil puk do levého horního rohu a překonal tak z bezprostřední blízkosti Priceho. Bez asistence.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 10. Ekholm, 48. Ellis (Ribeiro, Wilson), 62. Forsberg (Ribeiro, Josi) – 23. Gallagher, 33. Desharnais (Parenteau, Pacioretty)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Jones, Franson, Ekholm, Ellis – Wilson, Ribeiro, Bourque – Arvidsson, Fisher, C. Smith – F. Forsberg, Jarnkrok, Fiala – Beck, Gaustad, Santorelli
    Montreal Canadiens: Price (Tokarski) – Markov, Subban, Beaulieu, Petry, Jemelin, Pateryn – Pacioretty, Desharnais, Parentaeau – Galchenyuk, Plekanec, Gallagher – De La Rose, Eller, Smith-Pelly – Prust, Mitchell, Weise

    Rozhodčí: Watson, Kowal – Murphy, McElman

    Diváci: 17 113
    bahis siteleri