Česko – Nový Zéland 3:0 (kon.)
konec
Česko
3:0 (0:0, 0:0, 3:0)
Nový Zéland
Středa 25.03.2015, 18:15 • Zimní stadion Beroun • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    52:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už nepustíme, české holky slaví potřetí! Natálie Mlýnková ve velké šanci ještě neuspěla, ale situaci dojela KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ a z dorážky už se nemýlila. Dnes se tak raduje podruhé, přičemž všechny góly zařídila druhá formace – 3:0! Asistence: Natálie Mlýnková.
     
    42:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Drtivý český tlak dál pokračoval, skórovat mohla třeba Erbenová. Ale smutnit nemusí. Pejšová posunula kotouč dopředu NATÁLII MLÝNKOVÉ, která se dokázala popasovat s těsným cloněním a nádhernou střelou pod horní tyčku přidává náš druhý gól – 2:0! Tak snad už to půjde. Asistence: Daniela Pejšová.
     
    41:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    KONEČNĚ! Už jsem se bál, že to nepřijde, ale přišlo hnedka na začátku třetiny. Laura Lerchová zavezla puk do třetiny a pak to udělala fantasticky, když si počkala na KRISTÝNU KALTOUNKOVOU a nabídla jí puk před prázdnou bránu. To už nešlo nedat – 1:0! Asistence: Laura Lerchová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 42. Kaltounková (Lerchová), 43. Mlýnková (Pejšová), 53. Kaltounková (Mlýnková)


    Česko: Juřicová (30. Bláhová) – Hrdinová, Šmajdová, Erbenová "C", Škrdlová, Jandušíková, Pejšová, Vlková – Hornická, Lorencová, Exnerová – Kaltounková, Mlýnková, Lerchová – Matoušková, Dýcková, Čajanová. Trenér: Rudolf Valla.
    Nový Zéland: Harrisonová (Bidoisová) – Suzukiová, Gouldingová, Hayová, Jonesová, Neville-Lambová, Lillyová – Thakkerová, Jensenová, Murrayová, Gottgtroyová, Hydeová, Davisová, Orrová, Shieldsová, Horner-Pascoeová, Healeová. Trenér: Ulf Hall.

    Rozhodčí: Šnaidauf, Švec.
    bahis siteleri