Česko – Nový Zéland 3:0 (kon.)
konec
Česko
3:0 (0:0, 0:0, 3:0)
Nový Zéland
Středa 25.03.2015, 18:15 • Zimní stadion Beroun • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    58:17
    Nový Zéland to ještě zkouší v šesti bez brankářky!
     
    55:34
    Před brankou přibrousila Libby-Jean Hayová (NZL) a rozhodčí ji po chvíli váhání vykazují za hrubost.
     
    52:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už nepustíme, české holky slaví potřetí! Natálie Mlýnková ve velké šanci ještě neuspěla, ale situaci dojela KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ a z dorážky už se nemýlila. Dnes se tak raduje podruhé, přičemž všechny góly zařídila druhá formace – 3:0! Asistence: Natálie Mlýnková.
     
    50:16
    Český tým měl určitě hrát daleko víc přesilovek. Teď je Rachael Neville-Lambová (NZL) vyloučena za podražení.
     
    47:33
    Jako korouhvička se kolem branky obtočila Karolína Hornická a se svojí první lajnou mocně dorážela na brankoviště. Marně.
     
    46:30
    Teď ale naše soupeřky špatně rozehrály a namazaly na gól Sabině Matouškové. Ta však Harrisonovou nedokázala překonat.
     
    43:48
    Kdyby dokázaly Novozélanďanky naložit aspoň s něčím, taky mohly uspět. Teď jely dopředu dokonce ve třech, ale puk si nedaly a Karolína Hrdinová jim pak obětavě padla pod nohy.
     
    42:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Drtivý český tlak dál pokračoval, skórovat mohla třeba Erbenová. Ale smutnit nemusí. Pejšová posunula kotouč dopředu NATÁLII MLÝNKOVÉ, která se dokázala popasovat s těsným cloněním a nádhernou střelou pod horní tyčku přidává náš druhý gól – 2:0! Tak snad už to půjde. Asistence: Daniela Pejšová.
     
    41:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    KONEČNĚ! Už jsem se bál, že to nepřijde, ale přišlo hnedka na začátku třetiny. Laura Lerchová zavezla puk do třetiny a pak to udělala fantasticky, když si počkala na KRISTÝNU KALTOUNKOVOU a nabídla jí puk před prázdnou bránu. To už nešlo nedat – 1:0! Asistence: Laura Lerchová.
     
    40:08
    Karolína Hornická si znovu vyhradila start třetiny, vypálila rychle a dobře. Přesto to na Harrisonovou nestačilo.
     
    39:59
    A v poslední sekundě trefujeme tyč! To je neuvěřitelné.
     
    39:55
    Ještě další dorážky pro Kristýnu Kaltounkovou. Ani ty stále nestačí!
     
    39:42
    A na druhé straně se do brankoviště natlačila Kaltounková, Mlýnkové v zakončení zabránil faul.
     
    39:09
    A docela se jim to i povedlo, rozhýbaly českou obranu a po střele ještě přišlo několik dorážek. Kristýna Bláhová nás teď musela skvěle podržet.
     
    37:51
    Česká nabídka do brankoviště se odrazila od Sáry Čajanové a kotouč zamířil jen pár čísel vedle tyčky! Ani ta štěstěna nám dneska není nakloněna.
     
    35:51
    Karolína Hornická vybojovala českému týmu přesilovku, Gina Davisová (NZL) je vyloučena za hákování. Už to zoufale chce gól.
     
    33:35
    Ouha! Najednou ujely protinožky do přečíslení tři na jednu. Naštěstí si nepřesně přihrály a Bláhová puk hokejkou vypíchla.
     
    32:37
    Jedna ze spoluhráček našla před novozélandskou klecí Veroniku Lorencovou. Ta pálila z otočky, jenže skóre zůstává neměnné.
     
    31:23
    Ani kotouč z hole Matouškové si nenašel cestu za záda Harrisonové. Norodní výběr předvádí barvité kombinace, jenže bez úspěchu.
     
    30:44
    Už se zase brousí led na druhé straně stadionu. Když druhá formace nezakončila úspěšně nápor v brankovišti, přišla jasná pozice pro Kaltounkovou. Puk ji ale uskočil z hokejky.
     
    29:34
    A pro Karolínu Juřicovou tím zároveň dnešní utkání končí, připsala si dle mého asi šest zákroků. Nahrazuje ji Kristýna Bláhová.
     
    29:34
    První práce pro Karolínu Juřicovou ve druhé třetině. Zůstala před ní Horner-Pascoeová, která českou gólmanku hodně vylekala.
     
    23:38
    Hornické chybělo málo k volnému kotouči, potom pálila z gólové pozice Martina Exnerová. Ale pořád to nejde.
     
    21:04
    A teď se za kotoučem vydala Natálie Mlýnková. Dorážka ale gólem nekončí, Harrisonová nechala u tyčky svůj beton.
     
    20:30
    Karolína Hornická chtěla prolomit bezbrankový stav, výborně pálila na druhý růžek. Troufnu si říct, že většina brankářek v kategorii U15 by na tenhle puk nedosáhla.
     
    19:30
    Nepřehlednou situaci v našem brankovišti dojížděla Caitlin Healeová. Juřicová byla na ledě, kotouč ale za brankovou čáru nepustila.
     
    17:40
    Teď už ne. Karolína Hornická (CZE) si odpyká menší trest za podražení, čeká nás druhé oslabení.
     
    13:56
    Karolína Juřicová ale musí zůstat ve střehu. Z pravé strany se k ní hnala Thakkerová, naše gólmanka zasahuje vyrážečkou.
     
    13:15
    Kristýna Kaltounková byla nejaktivnější v dorážení, několikrát se snažila vyšťourat puk. Ale nepovedlo se jí to.
     
    11:46
    Hned jak se Exnerová dostala z trestné, ujela s Lorencovou dopředu. Do puku se opřela z první, zkoušela to po ledě, ale betony Harrisonové zasáhly.
     
    10:42
    A další dojetý puk v oslabení, na brankovišti ho dorážela Sabina Matoušková. Harrisonová drží bezbrankový stav.
     
    09:13
    Nicméně český nápor přerušuje faul. Martina Exnerová (CZE) si vysloužila dvě minuty za podražení.
     
    07:58
    Tohle bylo nádherné, ale chybělo tomu jediné – gól! Dýcková si vyměnila puk s Čajanovou, pak byla před gólmankou sama, ta ji však bekhendové zakončení opět přečetla.
     
    07:17
    A další pěkná akce. Obránkyně Daniela Pejšová předvedla své útočné choutky, vybruslila až mezi kruhy, a Harrisonová musela vyškrábnout její bekhend lapačkou.
     
    06:34
    Novozélanďanky střídaly a za kotoučem se vydala Laura Lerchová. Nabídla ho do mezikruží Kristýně Kaltounkové, které však zakončení nevyšlo a Harrisonova zachytila puk na hrudi!
     
    05:01
    Vytrvale bušíme na dvířka Nového Zélandu, ale jde to ztuha. Když už se Dýcková dostala do dobré pozice, těsně minula druhý růžek.
     
    01:03
    To vše bylo v ponechané výhodě. Jaime Jonesová (NZL) je vyloučena za podražení.
     
    01:03
    Další česká zteč už mohla rezultovat ve vedení! Střílela buď Lerchová, nebo Kaltounková, ovšem Harrisonová zasáhla betonem.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 42. Kaltounková (Lerchová), 43. Mlýnková (Pejšová), 53. Kaltounková (Mlýnková)


    Česko: Juřicová (30. Bláhová) – Hrdinová, Šmajdová, Erbenová "C", Škrdlová, Jandušíková, Pejšová, Vlková – Hornická, Lorencová, Exnerová – Kaltounková, Mlýnková, Lerchová – Matoušková, Dýcková, Čajanová. Trenér: Rudolf Valla.
    Nový Zéland: Harrisonová (Bidoisová) – Suzukiová, Gouldingová, Hayová, Jonesová, Neville-Lambová, Lillyová – Thakkerová, Jensenová, Murrayová, Gottgtroyová, Hydeová, Davisová, Orrová, Shieldsová, Horner-Pascoeová, Healeová. Trenér: Ulf Hall.

    Rozhodčí: Šnaidauf, Švec.
    bahis siteleri