Sparta – Č. Budějovice 5:1 (kon.) | HC Plzeň – Vítkovice 1:7 (kon.) | Hr. Králové – Přerov 6:5 (2:1 po s.n.)
konec
HC Plzeň 1929
1:7 (0:2, 0:2, 1:3)
HC Vítkovice Ridera
Středa 25.03.2015, 12:30 • Malá hala, Hradec Králové • Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    55:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ve hře čtyři na čtyři se do samostatného úniku dostal JAN VOJTOVIČ a dlouhou kličkou do forhendu zvyšuje už na 7:1 pro Vítkovice. Bez asistence.
     
    53:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak přece jen se čtvrtého gólu dočkal. Kotouč putoval po ose Bieniek – Plánka – JAKUB KYLNÁR, který i v přesilové hře prokázal instinkt střelce. Asistence: Vojtěch Plánka, Szymon Bieniek.
     
    47:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hattrick je na světě a dovršen je opravdu ukázkovou brankou. V přesilovce dostal JAKUB KYLNÁR mezi kruhy příliš prostoru, a tak s ním udělal pár kroků, rozhýbal Bruka a zakončil bekhendem nad jeho beton. Asistence: Tomáš Vjačka.
     
    45:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A vida, je z toho branka. Ve 46. minutě se puk odrazil proti RADKU MUŽÍKOVI, jenž ho z první napálil k bližší tyči. Čeká nás ještě zajímavá zápletka? Asistence: Marek Princl.
     
    36:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Předchozí slova o tom, že ofenzivní síla Vítkovic je hodně velká, se nyní potvrzují. V oslabení ujeli dva hráči z Ostravy na jediného obránce. JAN VOJTOVIČ vzal situaci na sebe, naznačil přihrávku a pak se trefil přesně nad levé rameno Bruka. Asistence: Szymon Bieniek.
     
    20:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tenhle moment ukázal, že i mládežnický hokej může být krásný a může přinášet bezvadné akce. Vypadalo, že Jan Vojtovič se měl v brejku spíše tlačit před bránu a zakončit, než aby odbruslil směrem k mantinelu a přibrzdil. V ten moment mu ale na druhou tyč nabruslil ADAM BERÁNEK, jenž dostal přesný pas, jen nastavil hůl a šel se radovat. Asistence: Jan Vojtovič, Kryštof Šanek.
     
    14:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    JAKUBU KYLNÁROVI to lepí, během 55 vteřin se prosadil hned dvakrát a Vítkovičtí tak mají důvod k oslavám. Ustáli totiž úvodní nájezdy soupeře a pak dvakrát v krátkém časovém sledu udeřili. Bez asistence.
     
    13:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají do vedení, když situaci po vhazování sehrál centr hodně parádně. JAKUB KYLNÁR to zkusil hned z buly a překvapil Bruka. Bez asistence.

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 46. Mužík (Princl) – 14. Kylnár, 15. Kylnár, 21. Beránek (Vojtovič, Šanek), 36. Vojtovič (Bieniek), 48. Kylnár (Vjačka), 54. Kylnár (Plánka, Bieniek), 56. Vojtovič


    HC Plzeň 1929: Bruk (Bielecký) – Matějček, Löffler, Jarošík, Kovařík, Hosnédl, Houdek, Hacaperka – Mužík, Lang, Přikryl "C", Staněk, Karbulka, Pechr, Balín, Kolář, Reisnecker, De Sousa, Princl, Šeba. Trenér: Petr Kořínek.
    HC Vítkovice Ridera: Dobeš – Bieniek, Zapletal "C", Řehák, Popelář, Becher, Kočí – Šánek, Beránek, Vojtovič, Vjačka, Kylnár, Plánka, Tvrdý, Pastor, Zajíc, Moškoř. Trenér: Radoslav Kuřidým.

    Rozhodčí: Barek – Pechánek, Kleprlík
    bahis siteleri