Sparta – Č. Budějovice 5:1 (kon.) | HC Plzeň – Vítkovice 1:7 (kon.) | Hr. Králové – Přerov 6:5 (2:1 po s.n.)
konec
HC Plzeň 1929
1:7 (0:2, 0:2, 1:3)
HC Vítkovice Ridera
Středa 25.03.2015, 12:30 • Malá hala, Hradec Králové • Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    59:07
    Vítkovice zřejmě dohrají zápas ve čtyřech, za hákování vyloučen Filip Zapletal.
     
    55:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ve hře čtyři na čtyři se do samostatného úniku dostal JAN VOJTOVIČ a dlouhou kličkou do forhendu zvyšuje už na 7:1 pro Vítkovice. Bez asistence.
     
    55:07
    Bude se hrát ve čtyřech, Szymon Bieniek zatáhl na poslední chvíli za záchrannou brzdu při brejku Plzně – podražení.
     
    53:57
    Další faul Plzně, která dneska bodovat s největší pravděpodobností nebude. Tentokrát je za držení protihráče vyloučen Tomáš Hacaperka.
     
    53:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak přece jen se čtvrtého gólu dočkal. Kotouč putoval po ose Bieniek – Plánka – JAKUB KYLNÁR, který i v přesilové hře prokázal instinkt střelce. Asistence: Vojtěch Plánka, Szymon Bieniek.
     
    53:00
    Jakub Kylnár si mohl připsal i čtvrtou trefu, ale trefuje pravou tyč!
     
    49:12
    Teď ho ale můžou prokázat, vyzkouší si další přesilovku. Jan Vojtovič vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    47:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hattrick je na světě a dovršen je opravdu ukázkovou brankou. V přesilovce dostal JAKUB KYLNÁR mezi kruhy příliš prostoru, a tak s ním udělal pár kroků, rozhýbal Bruka a zakončil bekhendem nad jeho beton. Asistence: Tomáš Vjačka.
     
    46:51
    Vojtovič se prokousával přes dvojici plzeňských hráčů – ten druhý, Filip Kolář, ho zasáhl vysokou holí. Přesilovka pro Moravany.
     
    45:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A vida, je z toho branka. Ve 46. minutě se puk odrazil proti RADKU MUŽÍKOVI, jenž ho z první napálil k bližší tyči. Čeká nás ještě zajímavá zápletka? Asistence: Marek Princl.
     
    41:48
    Z Plzně je vyloučen Mužík za podražení. V ten samý moment zůstal ležet na ledě Kylnár, ale odjíždí po svých – bude v pořádku.
     
    38:21
    Tak že by se už Plzenští konečně prosadili? Mají k tomu dobrou příležitost, čeká je totiž početní výhoda po faulu Kryštofa Šánka – podražení.
     
    38:16
    Jenže Plzeň se nevzdává, snaží se, a to především v útoku. Ale když to nejde, tak to nejde. Petr Balín měl puk mezi kruhy, jeho pokus šel jen do betonu gólmana.
     
    36:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Předchozí slova o tom, že ofenzivní síla Vítkovic je hodně velká, se nyní potvrzují. V oslabení ujeli dva hráči z Ostravy na jediného obránce. JAN VOJTOVIČ vzal situaci na sebe, naznačil přihrávku a pak se trefil přesně nad levé rameno Bruka. Asistence: Szymon Bieniek.
     
    34:49
    Přikryl se dostával do šance, v rozhodující fázi byl podražen gólmanem Dobešem, jenž inkasuje menší trest.
     
    27:55
    Zvedající se indiány zastavuje druhý jejich faul v zápase. Hráč, který byl před chvílí ve velké šanci, Martin Lang, sekl soupeře a míří mezi trestoměřiče.
     
    24:58
    Mužík našel zpoza brány Reisneckera, ten mířil těsně vedle pravé tyče. To byla slušná šance na snížení!
     
    22:01
    První přesilovka pro Vítkovice, které tak mohou navýšit své vedení. Radek Mužík je potrestán za držení protihráče.
     
    20:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tenhle moment ukázal, že i mládežnický hokej může být krásný a může přinášet bezvadné akce. Vypadalo, že Jan Vojtovič se měl v brejku spíše tlačit před bránu a zakončit, než aby odbruslil směrem k mantinelu a přibrzdil. V ten moment mu ale na druhou tyč nabruslil ADAM BERÁNEK, jenž dostal přesný pas, jen nastavil hůl a šel se radovat. Asistence: Jan Vojtovič, Kryštof Šanek.
     
    18:18
    Až na konci první třetiny je tady první vyloučení. Daniel Bechner zahákoval soupeře a nabízí Plzni přesilovou hru.
     
    15:04
    Beránek dostal puk mezi kruhy, pálil zápěstím, ale jen do hráče soupeře, od kterého se odrazil puk do ochranné sítě.
     
    14:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    JAKUBU KYLNÁROVI to lepí, během 55 vteřin se prosadil hned dvakrát a Vítkovičtí tak mají důvod k oslavám. Ustáli totiž úvodní nájezdy soupeře a pak dvakrát v krátkém časovém sledu udeřili. Bez asistence.
     
    13:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají do vedení, když situaci po vhazování sehrál centr hodně parádně. JAKUB KYLNÁR to zkusil hned z buly a překvapil Bruka. Bez asistence.
     
    12:52
    Jan Vojtovič zkusil překvapit Bruka nečekanou střelou a moc nechybělo k tomu, aby slavil úspěch. Kotouč letící zprava na zadní tyč vykopl Bruk pravým betonem.
     
    08:00
    Útoky se nám začínají ukazovat v plné parádě. Teď bylo horko zase Vítkovickým. Ke střele z mezikruží se dostal Filip Přikryl, po něm se v obdobné situaci zjevil jmenovec Kolář. Oba ale zacílili jen do břicha Dobeše.
     
    07:00
    Povedená střela Adama Beránka. Ten to zkusil příklepem zleva, Bruk reagoval o trochu později, nakonec puk vyrazil vyrážečkou.
     
    05:20
    Krásný zákrok teď vytáhl Jakub Dobeš. Filip Reisnecker na něj jel zcela sám, zkusil ho rozhýbat a zakončit bekhendem, vítkovický brankář ho suprově vybruslil.

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 46. Mužík (Princl) – 14. Kylnár, 15. Kylnár, 21. Beránek (Vojtovič, Šanek), 36. Vojtovič (Bieniek), 48. Kylnár (Vjačka), 54. Kylnár (Plánka, Bieniek), 56. Vojtovič


    HC Plzeň 1929: Bruk (Bielecký) – Matějček, Löffler, Jarošík, Kovařík, Hosnédl, Houdek, Hacaperka – Mužík, Lang, Přikryl "C", Staněk, Karbulka, Pechr, Balín, Kolář, Reisnecker, De Sousa, Princl, Šeba. Trenér: Petr Kořínek.
    HC Vítkovice Ridera: Dobeš – Bieniek, Zapletal "C", Řehák, Popelář, Becher, Kočí – Šánek, Beránek, Vojtovič, Vjačka, Kylnár, Plánka, Tvrdý, Pastor, Zajíc, Moškoř. Trenér: Radoslav Kuřidým.

    Rozhodčí: Barek – Pechánek, Kleprlík
    bahis siteleri