Velká Británie – Chorvatsko 3:2 (po pr.) | Estonsko – J. Korea 3:7 (kon.) | Nizozemsko – Litva 0:1 (kon.)
konec
Nizozemsko
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
Litva
Pondělí 13.04.2015, 20:30 • IJssportcentrum Eindhoven • Mistrovství světa - I. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    Domácí to zkoušejí v šesti! Ihned po návratu Houkese z trestné lavice míří na střídačku Ian Meierdes. Uvidíme, zda-li se domácím toto riziko vyplatí!
     
    56:41
    Závěr se domácímu týmu opravdu nedaří! Na trestnou lavici míří ještě Levi Houkes a Litva má k dispozici přesilovku pět na tři, která bude trvat dvacetčtyři vteřin!
     
    55:05
    Nizozemci si teď velmi zkomplikovali závěr zápasu! Na dvě minuty je vyloučen Nardo Nagtzaam za krosček a domácím tým jde do oslabení!
     
    49:08
    Přesilovka Nizozemska je pryč. Kumeliauskas je již zpět na ledě a domácí tým tak nevyužil již čtvrtou přesilovou hru!
     
    47:52
    Na trestnou lavici teď míří Mitch Bruijsten (NED) a Nerijus Alisauskas (LTU). Oba hráči za hrubost. Nadále ale pokračuje přesilovka Nizozemska.
     
    47:08
    Nizozemci teď mají skvělou příležitost na vyrovnání. Na trestnou lavici míří za nedovolené bránění Donatas Kumeliauskas!
     
    42:00
    Pro Nizozemsko nezačíná třetí třetina dobře. Nick de Jong vyhodil kotouč mimo hrací plochu a na dvě minuty míří na trestnou lavici za zdržování hry.
     
    39:18
    Domácí si teď hodně zavařili! Na trestnou lavici míří Deiderick Hagemeijer za faul kolenem a Litva bude hrát přes minutu trvající přesilovku pět na tři!
     
    39:01
    Na led se právě vrátil Pliskauskas a začíná přesilová hra Litvy!
     
    38:31
    Šest sekund před vypršením Houkesova trestu jde na trestnou lavici domácí Dax van de Velden a hrát se bude šest vteřin čtyři na tři!
     
    37:01
    Přesilová hra Litvy ale trvala pouze dvacetčtyři sekund! Za krosček posílá hlavní rozhočí na trestnou lavici Dariuse Pliskauskase a hrát se bude čtyři na čtyři!
     
    36:37
    Na vyloučení je ve druhé třetině vyrovnáno. Na trestnou lavici putuje domácí Levi Houkes za sekání. Litva tak má k dispozici již čtvrtou přesilovou hru!
     
    28:03
    Domácí Oranjes mají k dispozici další přesilovou hru! Za držení protihráče míří na trestnou lavici Rolandas Aliukonis. Nizozemci tak mají již druhou příležitost ke srovnání stavu!
     
    23:50
    Přesilovou hru ale hráli Nizozemci pouze necelou minutu! Hlavní rozhodčí vylučuje Steve Masona na dvě minuty a minutu se bude hráč čtyři na čtyři.
     
    22:51
    První přesilovou hru si zahrají i domácí hokejisté! Za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici Danielius Nomanovas.
     
    18:43
    Nizozemská reprezentace je zatím hodně neukázněná. Ke konci první třetiny si již druhou přesilovku zahraje Litva. Za hrubost si jde odsedět dvě minuty Diederick Hagemeijer.
     
    12:39
    Máme tady první vyloučení dnešního utkání. První přesilovku si zahraje Litva! Střídačka domácích je potrestána za špatné střídání, neboť v jednu chvíli bylo na ledě šest hráčů, což pravidla nedovolují.
     
    00:11
    Litva právě vstřelila branku!
    Tak to je šok pro domácí tým! Litva jde hned po jedenácti sekundách do vedení! První střelecem hostů na tomto turnaji se stává ARNOLDAS BOSAS, který využil nahrávky od Gintautase. Asistence: Paulius Gintautas, Daniel Bogdziul

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 1. Bosas (Gintautas, Bogdziul)


    Nizozemsko: Meierdres (Oosterwijk) – Vogelaar, de Jong, van Oorschot, van de Velden, Tummer, van Iersel, van Gestel – van den Heuvel, K.Bruijsten, Nagtzaam, M.Bruijsten, Mason, Wurm, van Biezen, Houkes, van Lijden, Demelinne, Brekelmans, Hagemeijer
    Litva: Armalis (Baltrunas) – Jasinevicius, Kieras, Alisauskas, Vezelis, Kubilius, Aliukonis – Visockas, Nomanovas, Bauba, Bendzius, Pliskauskas, Cizas, Rybakov, Bosas, Gintautas, bodgziul, Zidkovas, Kumeliauskas, Baltrukonis, Kulevicius

    Diváci: 1500
    bahis siteleri