Estonsko – Velká Británie 1:2 (kon.) | Chorvatsko – Litva 4:1 (kon.) | J. Korea – Nizozemsko 7:1 (kon.)
konec
Chorvatsko
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
Litva
Úterý 14.04.2015, 17:00 • IJssportcentrum Eindhoven • Mistrovství světa - I. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
    Andrew MURRAY - 4:1
     
    59:25
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvaté dávají čtvrtou branku a o vítězi je již rozhodnuto! Do prázdné branky se trefil ANDREW MURRAY! Asistence: Nathan Perkowich, Geoff Waugh
     
    58:36
    Armalis je na střídačce a Litva to zkouší v šesti!
     
    58:36
    Cizas našel na modré čáře najetého Pliskauskase, který pohotově vypálil. Dekanich ale dokázal kotouč lapil a přerušuje hru. Litva si následně bere oddechový čas!
     
    56:20
    Litva teď zamkla Chorvaty v jejich pásmu a k další střele se dostal Kieras. Dekanich ale opět výborný!
     
    52:21
    Velmi pěknou individuální akci předvedl Alisauskas, který se protáhl kolem dvojice hráčů. Byl však faulován a Litva si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici putuje Andrew Murray.
    Ryan KINASEWICH - 3:1
     
    46:26
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    No a Chorvaté dávají zřejmě rozhodující branku tohoto utkání! Na modré čáře předl Sertich kotouč na hůl RYANA KINASEWICHE, který si nabruslil na levou stranu a na jeho tvrdou ránu byl Armalis krátký! Asistence: Andy Sertich, Andrew Murray
     
    46:09
    Přesilovku si zahraje také Chorvatsko! Na trestnou lavici míří Bosas!
     
    44:42
    Nathan Perkovich teď zbytečně oslabuje svůj tým a nabízí Litvě skvělou příležitost ke srovnání!
     
    39:31
    Glumac si vybruslil zpoza branky a našel mezi kruhy volného Sertiche, který vystřelil z první. Armalis ale kotouč lapil a drží naděje Litvy na vyrovnání!
     
    38:38
    Další přesilovou hru si zahrají Chorvaté! Kanaet byl při práci s pukem hákován Mindaugasem Kierasem, který si jde odsedět dvě minuty na trestnou lavici!
    Ukázka obětavé hry Chorvatska
     
    36:42
    Rybakov teď zavezl kotouč k brance Litvy a předal kotouč na hůl Nomanovase, ten se však do zakončení nedostal, a tak našel mezi kruhy Visockase, který vypálil z první. Dekanich ve spolupráci s obránce ale střelu vyrazili!
     
    35:10
    Zidkovas teď velmi ostře napadala Sašu Martinovice, který se po něm ohnal holí a odchází na trestnou lavici! Výhodu přesilové hry tak bude mít i Litva!
    Andy SERTICH - 2:1
     
    33:34
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvatsko ale nakonec dvojnásobnou přesilovku využívá a otáčí skóre! Waugh sebral puk ve středním pásmu a zavezl jej do útočné třetiny. Následně přihrál kotouč o mantinel ANDYMU SERTICHOVI, který střelou z mezikruží propálil Armalise! Asistence: Geoff Waugh, Mark Dekanich
     
    33:20
    Další nepřesnou střelu Waugha zachytil Kieras a vyhazuje!
     
    32:09
    Tak to už vypadá pro Chorvaty zajímavěji! U mantinelu se Nerijus Alisauskas ohnal loktem po Perkovichovi a dostává dvě minuty! Chorvatsko bude hrát přesilovku pět na tři!
     
    31:42
    Chorvaté si zahrají přesilovku! Za vlastní brankou fauloval Rolands Aliukonis, který tak oslabuje svůj tým!
    Nathan PERKOVICH - 1:1
     
    30:56
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    A je tu vyrovnávací branka! Blagus dokázal dostat kotouč na NATHANA PERKOVICHE, který si ještě narazil s Letangem a Perkovich zakončil akci krásnou kličkou, na kterou byl Armalis krátký! Asistence: Alan Letang
    Důležitý zákrok Dekaniche
     
    28:54
    Litva je již v plném počtu a Alisauskas se hned zapojil do útoku, který táhl Bosas. Litevský útočník ale našel na levé straně lépe postaveného Bogdziula, který měl před sebou poloprázdnou branku. Jeho střelu ale dokázal Dekanich udržet před brankovou čárou!
     
    26:50
    Síly na ledě se vyrovnají! Za nedovolené bránění míří na trestnou lavici Nerijus Alisauskas.
     
    26:19
    Nathan Perkovich je nakonec vyloučený na dvě minuty za úder do oblasti hlavy a krku! Vtipná situace nastal, když rozhodčí oznámili Perkovichovi, že má odjet na trestnou lavici. Perkovich nejdříve zamířil na tu litevskou. Rozhodčí mu ale včas oznámil, že tam ne.
     
    18:54
    Máme zde další přesilovku pro Litvu! Na trestnou lavici mříí za zcela zbytečné podražení Matija Milicic, který se vrhl pod nohy Kierase a rozhodčí Ingram byl nemilosrdný.
    Ugnius CIZAS - 0:1
     
    17:42
    Litva právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku utkání! Andy Sertich teď daroval svou chybou kotouč Nomanovasovi, který nezazmatkoval a pustil kotouč pro UGNIUSE CIZASE, který vypálil. Mark Dekanich nebude mít čisté svědomí, neboť střela mu prošla pod rukou do branky! Asistence: Danielius Nomanovas
     
    12:35
    Chorvatsko si zahraje další přesilovku! Za hákování si odchází odpykat dvouminutový trest Aivara Bendzius!
     
    03:44
    Hra se vyrovná! Na trestnou lavici míří právě Rolandas Aliukonis, který zcela zbytečně podrazil gólmana Armalise!
     
    02:20
    Máme tu první vyloučení tohoto utkání. Geoff Waugh je vyloučen na dvě minuty za krosček a Litva si zahraje přesilovou hru! Ve včerejším utkání s Nizozemskem ani jednu nevyužila, tudíž by si svou statistiku mohla vylepšit.
     
    01:21
    Hosté teď vyhráli vhazování a do rychlého protiútoku se dostal Andrejus Zidkovas, který velmi nebezpečně střílel z mezikruží. Dekanich si ale připsal první úspěšný zákrok utkání!
     
    Oba týmy jsou již nastoupeni na ledě. Za malou chvíli bude vhozeno úvodní buly!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 31. Perkovich (Letang), 34. Sertich (Waugh, Dekanich), 47. Kinasewich (Sertich, Murray), 60. Murray (Perkowich, Waugh) – 18. Cizas (Nomanovas)


    Chorvatsko: Dekanich (Tomljenovic) – Waugh, Letang (A), Sertich, Martinovic, Silovic, Macaulay (A), Ljubic, Kegalj – Blagus, Kostovic (C), Perkovich – Kinasewich, Glumac, Murray – Jankovic, Kanaet, Milicic – Brencun, Miric
    Litva: Armalis (Baltrunas) – Kieras (C), Alisauskas, Jasinevicius, Aliukonis (A), Vezelis, Visockas, Kubilius – Bosas, Gintautas, Bodgziul – Bauba (A), Pliskauskas, Kumeliauskas – Bendzius, Zidkovas, Kulevicius – Cizas, Rybakov, Baltrukonis

    Rozhodčí: Ingram (CAN) – Monnaie (BEL), Pardatscher (ITA)

    Diváci: 350
    bahis siteleri