Sparta – Jihlava 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 6:1 (kon.) | Třinec – Ostrava 2:2 (kon.)
Znojmo – Brno 1:2 (kon.) | Táborsko – Teplice 3:3 (kon.)
konec
FK Třinec
2:2 (0:0)
FC Baník Ostrava
Čtvrtek 28.05.2015, 17:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • Juniorská liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Třinečtí stihnou ještě jednou vystřídat, Nikolu Turoně nahrazuje na trávníku Marcin Žyla. V útoku je Baník Ostrava.
     
    87
    A najednou mohlo být v Třinci zase veselo! Celba Gajdošíkův centr neodhlavičkoval do bezpečí, Gomola sklepl Králíčkovi, který nastřelil Zawadu! Drama nekončilo, k míči se dostal Gajdošík a střelou na zadní tyč pořádně protáhl Matějku!
     
    83
    Baník právě vstřelil branku!
    A tlak hostí přeci jen přerůstá ve vyrovnávací branku! Po Kundrátkově centru nedokázali Třinečtí odkopnout, DOMINIK TOMŠŮ se přes Turoně procpal až do pokutového území, zachoval klid a střelou pod horní tyč našel recept na Rohela – 2:2!
     
    81
    Kundrátek prošel po pravé straně a přihrál na úroveň penalty Byrtusovi. Ten měl na noze další obrovskou příležitosti, ale napoprvé ho vychytal famózním způsobem Rohel, napodruhé Byrtus branku přestřelil!
     
    77
    Byrtus by byl býval postupoval sám na branku, kdyby ho nezastavil ofsajd. Chvilku nato už mu Tomšů přihrál do regulérní pozice, Byrtus si položil Rohela, pak ale z úhlu místo odkryté branky nastřelil tyč!
     
    71
    Také ostravský kouč Korytář sáhl ke čtvrté rošádě. Stáhl ze hřiště Ondřeje Pyclíka a nahradil ho Adamem Hrdličkou.
     
    70
    Baník se propracoval až do třinecké šestnáctky a zavánělo to vyrovnáním. Turoň však nejprve čistě zastavil Matěje a následně zablokoval nebezpečnou střelu Pyclíka!
     
    69
    Čtvrté střídání si vybírají dvacet minut před koncem domácí. Ze hry odchází Tomáš Pustka, jehož místo zaujme Jakub Puczok.
    Oldřich BYRTUS - 2:1
     
    64
    Baník právě vstřelil branku!
    Sám faulovaný si navzdory fotbalovým poučkám postavil balon a snižuje! OLDŘICH BYRTUS se trefil doprostřed branky, zatímco Rohel zvolil skok do pravé strany – 2:1!
     
    63
    Kalfas zastavil průnik Byrtuse po levém křídle až v pokutovém území, a navíc fauloval. Rozhodčí Dresler ukázal na penaltový puntík.
     
    57
    Ostravané střídají potřetí. Dominik Fojtík odchází ze hřiště a nahrazuje ho Marek Strakoš.
     
    56
    Obrovskou šanci na snížení měl hostující Tomšů, který postupoval po pravé straně na Rohela. Místo zakončení však zvolil ještě přihrávku do vápna a nenašel nikoho ze spoluhráčů.
    Tomasz GOMOLA - 1:0
     
    54
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Třinec přidává druhou branku. To je pro něj start do druhé půle jako z říše snů! Zimka odcentroval z pravé strany do vápna, kde nechali hosté hlavičkovat TOMASZE GOMOLU a Matějka na míč nedosáhl – 2:0!
     
    53
    Ostrava podruhé střídá. Hřiště opouští Marek Šichor a nastupuje Adam Karčmář.
    Marek GAJDOŠÍK - 1:0
     
    50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Fojtíkovi se rozehrávka nepovedla ani nadvakrát a o míč přišel. Třinečtí jej dostali na pravou stranu, kudy se procpal do vápna MAREK GAJDOŠÍK a přízemní ranou překonal Matějku – 1:0!
     
    46
    Domácí mužstvo na úvod druhého poločasu dvakrát vystřídalo. Ze hry byli staženi Marek Čelůstka a kapitán Dawid Martynek. Novými hráči jsou Pavol Zimka a Marek Gajdošík. Kapitánskou pásku navlékl Peter Kučera. Jednou vystřídali také hosté, Dominik Tomšů nahradil na trávníku Marka Szotkowského.
     
    39
    Marek Minařík má zřejmě nějaký zdravotní problém, jelikož jde ještě před přestávkou ze hřiště. Na jeho místo staví trenér Papuga Slováka Petera Kučeru.
     
    36
    Po obléhání třinecké šestnáctky se Baník rozhodl k centru z pravé strany. Pyclík byl na levé straně osamocen a zapomenut za třineckou obranou. Opřel se do míče z prvního doteku, levou tyč Rohelovy brány ale těsně minul!

    Ondřej Zoubek

    Branky: 50. Gajdošík, 54. Gomola – 64. Byrtus (pen.), 83. Tomšů


    FK Třinec: Rohel – Kalfas, Minařík (39. Kučera), Kubáň, Ferenc – Čelůstka (46. Zimka) – Turoň (90+1. Žyla), Pustka (69. Puczok), Martynek (C) (46. Gajdošík), Králíček – Gomola. Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Bruk – Bujok, Puczok, Kučera, Zimka, Gajdošík, Žyla.

    FC Baník Ostrava: Matějka – Fojtík (57. Strakoš), Zawada (C), Celba, Byrtus – P. Kundrátek, Ožvolda, Šichor (53. Karčmář), Matěj – Pyclík (71. Hrdlička), Szotkowski (46. Tomšů). Trenér: Radomír Korytář.
    Náhradníci: Jaška – Honiš, Hrdlička, Karčmář, Tomšů, Strakoš.

    Rozhodčí: Radim Dresler – Stanislav Pochylý, Radek Dubravský

    Diváci: 120
    bahis siteleri