Slavia – Sparta 1:2 (kon.) | Ústí n/L – Hvězda Praha 5:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 4:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:2 (1:0, 0:0, 0:2)
HC Sparta Praha
Pátek 21.08.2015, 10:30Přípravné zápasy mladšího dorostu
Partner:
     
    Slávisté dlouho drželi na svém kontě nulu. Nevyužité přesilovky jim však svým způsobem podrazily nohy. Sparta se stmelila a dokázala utkání v posledních minutách otočit. Viděli jsme poměrně tvrdý hokej plný hitů a menších šarvátek. Vítěznou trefu utkání zaznamenal Ondřej Pšenička. (12:52:16)
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Střela Zderadičky míří mimo branku.
     
    59:43
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:57
    Tečovaná střela slávistické ofenzívy vylétla pouze do ochranné sítě.
     
    58:45
    Sešívaným se konečně podařilo dostat do útočného pásma a odvolávají brankáře!
     
    56:38
    Sparta právě vstřelila branku!

    Sparťanský tlak byl po zásluze odměněn. Alexandr Vorobjev stílenou přihrávkou nalezl před brankou volného Ondřeje PŠENIČKU, který dokonává sparťanský obrat.
     
    55:35
    Také slávisté se po delší době dostali do útočné třetiny. Bekhendový pokus Daniela Rulce skončil přikryt na lapačce Jonese.
     
    54:56
    Nebezpečně nahození na sešívanou branku teď předvedl Pavel Mysliveček. Nikdo jej však před brankou nedokázal tečovat.
     
    52:11
    Dlouhé čekání na akci ukončil střelou Marcel Čížek (SPA). Vzápětí se ke ráně probojoval i Ondřej Pšenička (SPA). Obě střely byly lapeny Petrem Pánkem (SLA),
     
    49:05
    Sledujeme mnoho osobních střetů a tlačenic. Nikoliv však střely na branku.
     
    46:02
    Povedenou akci z buly zakončoval Jakub Zderadička (SLA). Jeho střela však nebyla razantní a gólman Jones (SPA) jí betony vyrazil.
     
    44:46
    Parádním zákrokem se teď předvedl Cassius Jones (SPA), který se natáhl na brankovišti a betonem zastavil pokus Vladislava Houška (SLA).
     
    43:08
    Sparta právě vstřelila branku!

    Simon GLUZMAN teď prokázal svou sílu, když se zpoza branky protlačil před brankáře Pánka a procedil puk mezi jeho betony.
     
    42:01
    Hosté v plném počtu.
     
    41:00
    Neuvěřitelný chaos ve sparťanském brankovišti! Puk se nejprve otřel o tyč a následně poskakoval zhruba deset centimetrů před brankovou čarou. Za ní se však nedoplazil.
     
    40:01
    Sparťané se opozdili o dvě minuty při příchodu na led, a tak dostávají trest za zdržování hry.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina nám přinesla první vyloučení v utkání. Hraje se poměrně tvrdý hokej, který je od derby, byť jen přátelského, očekáván. Pod větším tlakem hrála přeci jen Sparta, která musela čelit několika nebezpečným situacím. Slavia však nedokázala brankáře Jonese překonat, a tak se skóre po druhé třetině nezměnilo. Uvidíme, s čím se mladíci předvedou ve třetí třetině.

    Viktor Maudr

    Branky a nahrávky: 13. Hradil (Kučera) – 44. Gluzman, 57. Pšenička (Vorobjev)


    HC Slavia Praha: Pánek (Dusil) – Kučera, Štibingr, Srdínko, Zderadička, Holý, Mareček, Macek, M. Houška – V. Houška, Hradil, Grim, Všetečka, Vojnovič, Vaniš, Havrda, Petrák, Janča, Křenek, Rulc, Kižlin
    HC Sparta Praha: Jones (Černý) – Tůma, Mysliveček, Imlauf, Havlín, J. Najman, M. Najman, Čech, Pšenička, Prymula, Vitouch, Gluzman, Vorobjev, Vandírek, Flidr, Čížek, Dani, Kumpošt
    bahis siteleri