Poruba 2011 – Opava 0:0 (zruš.) | Žilina – Poprad 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Ústí n/L 7:3 (kon.)
Olomouc – Trenčín 5:1 (kon.) | K. Vary – Chomutov 1:7 (kon.) | Zlín – Znojmo 5:6 (kon.)
Benátky n/J – Most 3:2 (1:0 po s.n.) | Ústí n/L – Děčín 0:0 (zruš.) | Litoměřice – Kadaň 1:7 (kon.)
Šumperk – Prostějov 4:3 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 4:3 (kon.) | Vrchlabí – Mountfield HK 7:5 (kon.)
Kolín – Kobra 4:3 (kon.) | Skalica – Senica 0:0 (zruš.) | Klášterec nO – Řisuty 2:1 (2:1 po s.n.)
Žďár n/S – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.) | Nymburk – Jablonec n/N 2:1 (kon.) | Sparta – Slavia 5:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
7:3 (0:0, 2:1, 5:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
Úterý 01.09.2015, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V samotném závěru přidávají domácí již sedmou branku! Celou akci založil Martin Růžička, který rozehrál směrem k Hykovi, jenž našel rozjetého DOMINIKA PACOVSKÉHO a ten svůj samostatný únik dokázal proměnit. Mladoboleslavský útočník s třicítkou na zádech zkompletoval hattrick! Asistence: Tomáš Hyka, Martin Růžička.
     
    57:19
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústečtí bleskurychle využívají početní převahu! Jaroslav Roubík vykoumal další famózní přihrávku, ze které mohl v předbrankovém prostoru těžit DAVID TŮMA, jenž se dnes prosazuje už podruhé! Asistence: Jaroslav Roubík, Jiří Kuchler.
     
    56:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další pohledný gól v podání týmu z města automobilů! Radan Lenc našel úplně volného DOMINIKA PACOVSKÉHO, který prudkou ranou z první trefil šibenici ústecké branky a nedal Soukupovi šanci zasáhnout! Asistence: Radan Lenc, Richard Jarůšek.
     
    49:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní akce v podání Středočechů! Radan Lenc pasem od mantinelu našel MARKA TRONČINSKÉHO, který si sjel mezi kruhy a proti jeho ráně už se Soukup nedokázal přemístit! Asistence: Radan Lenc.
     
    48:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři využívají přesilovku a vedou 4:2! Na modrou čáru dostal puk MATĚJ STŘÍTESKÝ, který tvrdou dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: David Výborný, Lukáš Žejdl.
     
    43:57
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté opět snižují na rozdíl jednoho gólu! JIŘÍ RYS se po chybě v obraně Bruslařů řítil sám na Růžičku, předvedl povedený bekhendový blafák a puk se pomalu došoural až za brankovou čáru. Asistence: Ladislav Gengel
     
    42:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí to teď vykombinovali až do kuchyně! Lukáš Žejdl unikl svému strážci a před prázdnou branku předložil kotouč DAVIDU VÝBORNÉMU, který už měl jednoduchou práci! Asistence: Lukáš Žejdl, Matěj Stříteský.
     
    38:37
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku a snižují na rozdíl jediné branky! Roubík zavezl puk do útočné třetiny a našel volného DAVIDA TŮMU, který se štěstím propašíroval puk za Růžičkova záda! Asistence: Jaroslav Roubík, David Skočovský.
     
    35:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí vedou už o dvě branky! Lukáš Pabiška si v útočné třetině počkal na rozjetého LUKÁŠE ŽEJDLA, který našel mezírku mezi betony Jakuba Soukupa! Asistence: Lukáš Pabiška.
     
    27:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Mladá Boleslav zamkla svého soka v jeho obranném pásmu a Tomáš Hyka přenechal puk DOMINIKU PACOVSKÉMU, který prostřelil Soukupa! Asistence: Tomáš Hyka, Tomáš Urban.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 28. Pacovský (Hyka, Urban), 36. Žejdl (Pabiška), 43. Výborný (Žejdl, Stříteský), 49. Stříteský (Výborný, Žejdl), 50. Trončinský (Lenc), 57. Pacovský (Lenc, Jarůšek), 59. Pacovský (Hyka, Růžička) – 39. Tůma (Roubík, Skočovský), 44. Rys (Gengel), 58. Tůma (Roubík, Kuchler)


    BK Mladá Boleslav: Rittich (30. Růžička M.) – Stříteský, Voráček, Trončinský, Holub, Robar, Ovčačík, Trška, Kučný – Jarůšek, Výborný, Bárta – Látal, Hruška, Pacovský – Hyka, Urban, Klimenta – Lenc, Žejdl, Pabiška – Kotala
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – Smetana, Pohl, Brož, Vágner, Skočovský, Hes, Macek, Pavlíček – Tůma, Roubík, Kuchler – Křivohlávek, Rys, Gengel – Novák, Kopta, Navarra – Řídel, Ďurač

    Rozhodčí: Wagner, Horinek – Prokop, Šádek
    bahis siteleri