Třebíč – Motor ČB 3:6 (kon.) | Jihlava – Kladno 2:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Rytíři Kladno
Úterý 01.09.2015, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Regionální pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Dukla Jihlava si v pátém kole Regionálního poháru připisuje první vítězství, když poráží Kladno poměrem 2:0, se s Vámi loučí a hezký večer z Horáckého zimního stadionu přeje Tomáš Lysý. (20:19:20)
     
    Po pátém zápase už je také jasno, že Regionální pohár z loňského roku obhájí České Budějovice, které dnes porazily Třebíč na jejím ledě 3-6 a už nemohou být bodově předstiženi.
     
    Ve třetí části přidala jihlavská Dukla ještě jeden gól, když se krátce po začátku závěrečné dvacetiminutovky trefil David Březina a navázal tak na gól Mihy Štebiha ze závěru druhé třetiny. Celkově tak vítězí červenožlutí 2-0 a připisují si první výhru v rámci Regionálního poháru.
    Jakub Škarek i Lukáš Cikánek přijímají pochvaly od svých spoluhráčů za dobré výkony.

     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Před Škarka se tlačil Rudovský s Machačem, ael ani ti puk zblízka za záda gólmana neprotlačili.
     
    59:41
    Jihlavě se dvakrát po sobě podařilo vyhodit kotouč.
     
    59:08
    Na ledě ve vlastním obranném pásmu zůstává ležet Jan Rudovský, který byl seknut Mihou Štebihem (JIH). Ten již odjíždí na trestnou lavici. Naštěstí je kladenský forvard v pořádku, je na svých a už si to šine před Škarkovu branku, kde se bude vzahovat.

    Na vyloučení: 6-7.
     
    58:13
    Od modré vystřelil David Růžička. Kotouč ještě těsně před Škarkem tečoval nebezpečně Patrik Strnad, ale po zákroku pravým betonem je gólman Dukly blizoučko k prvnímu shot-outu za A-tým červenožlutých, i když jen v přípravném zápase.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:16
    Ani Kladno přesilovou hru nevyužilo, hraje se v plném počtu na obou stranách.
     
    56:27
    Kladenští zavezli kotouč do útočného pásma Jihlavy, kde zahrál Tomáš Kvapil vysokou holí. Hra je přerušena, vzahovat se bude po pravici Škarka.
     
    55:21
    Začíná jihlavské oslabení, vyloučený Denis Kindl je na ledě.
     
    55:16
    Miha Štebih dostal na modrou nepřesnou přihrávku, což pro něj bylo hodně těžké zpracovat. Vycítil to Jan Rudovský, dostal se s kotoučem přes obránce, kterému nezbylo nic jiného než jej podrazit.

    Na vyloučení: 5-7.
     
    54:23
    Jihlava krátce po buly neudržela pásmo a i když se poté Dundáček s Flekem snažili o zavezení kotouče, nepodařilo se jim to. Následná rozehrávka Jihlavy od vlastní klece končí zakázaným uvolněním.
     
    53:21
    Denis Kindl (KLA) je oprávněně potrestán dvěma minutami za nesportovní chování, když se za brankou Škarka ohnal po Davidu Březinovi a vidí za svůj prohřešek dvě minuty.

    Na vyloučení: 4-7.
     
    52:46
    Po pasu Lukáše Anděla se před Cikánkem zjevil naprosto nehlídaný Ondřej Malec, střelou z první ale nepřekonal gólmana hostí, který opět předvedl dobrý zákrok.
     
    51:52
    Nepříliš pohlednou pasáž hry mohl ukončit Denis Kindl, který však při vyvážeí puku podklouznul a upadl. Kotouč okamžitě získal Tomáš Harkabus, který si najel k levému kruhu. Jeho pokus byl zblokován do ochranné sítě.
     
    50:25
    Od modré vystřelil od modré Denis Šimek. Gólman Cikánek však na jeho ránu viděl a bez problémů pokus zneškodnil.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 39. Štebih (Seman, Kohout), 43. Březina (Anděl)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Sáblík) – Zadražil, Štebih, Dobrovolný (C), Šimek, Grebenjuk, Kvapil, Dundáček, Šafář – Jícha, Prokš, Březina, Malec, Flek, Skořepa, Důras (A), Anděl, Harkabus, Kohout, Seman (A), Alekseev
    Rytíři Kladno: Cikánek (Švihálek) – Kehar, Repe, Růžička, Gutwald, Posmyk, Zajíc, Kolářík – Dalecký, Skuhravý (C), Rudovský, Kindl, Machač, Strnad, Redlich, Lukáč, Čurda, Šilhavý, Havluj, Kružík

    Rozhodčí: Kukeně, Polák – Guth, Rittich

    Diváci: 476
    bahis siteleri