Olomouc – Havířov 2:3 (po pr.) | Mountfield HK – Havlíčkův Brod 4:0 (kon.) | Kladno – Písek 4:0 (kon.)
Žďár n/S – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Pardubice – Sparta 7:10 (kon.)
HC Plzeň – Ústí n/L 12:1 (kon.) | Třinec – Vsetín 7:1 (kon.) | Chomutov – Letňany 0:7 (kon.)
Kometa Brno – Liberec 2:5 (kon.) | Slavia – PZ Kladno 6:1 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 3:0 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
12:1 (1:0, 7:0, 4:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Úterý 01.09.2015, 17:00 • Home Monitoring Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 1. kolo
Partner:
     
    57:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    JAN MATIÁŠEK tak dlouho napadal hostující beky, až jim sebral kotouč a sám před Brňákem uspěl kličkou do forhendu. Bez asistence.
     
    56:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Povedená akce domácích určuje jedničkové skóre. Lokajíček si sjel od modré až za bránu a řekl si, že za takovou cestu si zaslouží alespoň asistenci. Poslal tedy černý nesmysl mezi kruhy, kde jej napálil do sítě MARTIN LANG. Asistence: Martin Lokajíček.
     
    50:04
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté se mocně radují. Polostřelou-polopřihrávkou dostal u pravé tyče touš centimetr za čáru JAKUB HERÁK. Asistence: Jakub Štochl, Matěj Herkabus.
     
    42:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A na západě Čech se točí desítka! Krásnou ranou otřenou o brankovou konstrukci se prosadil od modré RADEK MUŽÍK. Asistence: Martin Lokajíček, Jan Matiášek.
     
    40:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    JAN MATIÁŠEK nahodil ze středního pásma na branku a Volke pouze máchl lapačkou do prázdna. Martin Lokajíček.
     
    39:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí to ještě stihli. Lokajíček předal FILIPU PŘIKRYLOVI, který přidal sedmý gól v této třetině. Asistence: Martin Lokajíček.
     
    36:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A již je jich jako trpaslíků! Houdek napřáhl pár kroků za modrou a s přesnou dorážkou přispěchal JAROSLAV KRÝNER. Asistence: Michal Houdek.
     
    28:06
    Plzeň právě vstřelila branku!

    JOSEF HASMAN se protáhl po levé straně a na hranici kruhu natáhl k nevýrazné střele, kterou Volek propustil mezi betony. Asistence: Jan Matiášek.
     
    24:57
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Hosté jsou zralí na ručník. Zpoza branky našel před ní Hasman MARTINA LANGA a ten z první střílí bůra. Asistence: Josef Hasman, Matěj Hajžman.
     
    24:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme tady hattrick za necelé čtyři minuty! JAN MATIÁŠEK doklepl za záda Brňáka předchozí pokus Váchala. Asistence: Jakub Váchal, Nicholas Kaňák.
     
    22:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A oba aktéři u předchozí trefy se prosazují znovu. Reisnecker z mezikruží trefuje tyč a do sítě uklízí černý nesmysl opět JAN MATIÁŠEK. Asistence: Filip Reisneceker.
     
    20:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Reisneceker našel křižnou příhrou přes pásmo u levé tyče stojícího JANA MATIÁŠKA, pro kterého nebyl problém uklidit kotouč do poloodkryté branky. Asistence: Filip Reisneceker, Radek Mužík.
     
    3:47
    Plzeň právě vstřelila branku!


    Po buly v obraném pásmu domácí vystartovali k rychlému protiútoku, kdy Matiášek posunul na RADKA MUŽÍKA, který se z levého kruhu trefil do vzdálenějšího růžku. Asistence: Jan Matiášek, Matěj Kolda.

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 4. Mužík (Matiášek, Kolda), 21. Matiášek (Reisnecker, Mužík), 23. Matiášek (Reisnecker), 25. Matiášek (Váchal, Kaňák), 25. Lang (Hasman, Hajžman), 29. Hasman (Matiášek), 37. Krýner (Houdek), 40. Přikryl (Lokajíček), 41. Matiášek (Lokajíček), 43. Mužík (Lokajíček, Matiášek), 57. Lang (Lokajíček), 58. Matiášek – 51. Herák (Štochl, Herkabus)


    HC Plzeň 1929: Kolář (Pilc) – Houdek, Kaňák, Váchal, Lokajíček, Šilhán, Matějček, Kovařík – Hajžman "C", Přikryl, Reisnecker, Staněk, Matiášek "A", Benetka, Hajšman, Krýner, Hasman, Kolda "A", Mužík, Lang.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Brňák (Volke) – Štochl "A", Štěpánek "C", Šiller, Chmela, Stuchlý "A", Mareš, Vidlička – Harkabus, Batryn, Čermák, Bláha, Šindelář, Herák, Janoušek, Tůma, Gottfried, Klepáček.

    Rozhodčí: Sýkora – Pešek, Jelínek

    Diváci: 80
    bahis siteleri