Olomouc – Havířov 2:3 (po pr.) | Mountfield HK – Havlíčkův Brod 4:0 (kon.) | Kladno – Písek 4:0 (kon.)
Žďár n/S – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Pardubice – Sparta 7:10 (kon.)
HC Plzeň – Ústí n/L 12:1 (kon.) | Třinec – Vsetín 7:1 (kon.) | Chomutov – Letňany 0:7 (kon.)
Kometa Brno – Liberec 2:5 (kon.) | Slavia – PZ Kladno 6:1 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 3:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:1 (1:0, 3:0, 3:1)
VHK ROBE Vsetín
Úterý 01.09.2015, 17:05 • WERK ARENA • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 1. kolo
Partner:
     
    59:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ale ještě jeden gól nakonec padá, ovšem na druhé straně. Marguš přihrál na hůl IVANA KORČÁKA, který zakončil povedenou souhru tečí do odkryté branky.
     
    57:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    TOBIÁŠ MARGUŠ vystřelil z blízkosti vsetínské branky a kotouč nakonec prošel Chrásteckému až do sítě. Bez asistence.
     
    47:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Raška našel střílenou přihrávkou JONÁŠE PETERKA, který měl dobře nastavenou hůl a tečoval tak puk mezi betony Chrásteckého. Asistence: Adam Raška, Filip Indrst.
     
    40:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vstup do závěrečné části vyšel lépe Vsetínu, který už po třiceti sekundách střílí svůj první gól, který po přihrávce Půčka zaznamenal DANIEL KLÍMEK. Asistence: Roman Půček, Ondřej Paroušek.
     
    39:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se vydali do protiútoku, Raška zavezl kotouč do pásma, přihrál na levý kruh JONÁŠI PETERKOVI a ten ke svým dvěma asistencím přidává první branku. Asistence: Adam Raška, Filip Indrst.
     
    29:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Už první útok domácích zaváněl gólem, kotouč ale nakonec pouze orazítkoval spojnici tyčí, puk se ale před Chrásteckého znovu vrátil a tentokrát už končí v síti. Autorem branky je IVAN KORČÁK. Asistence: Jakub Michálek, Filip Indrst.
     
    20:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ale pokračovali v útoku, Raška dostal kotouč před brankoviště k Peterkovi, ten ještě celou akci vylepšil přihrávkou na hůl FILIPA INDRSTA, který už neměl problém trefit odkrytou klec. Asistence: Jonáš Peterek, Adam Raška.
     
    12:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Peterek získal kotouč za brankou a dokázal jej dostat před ní, kde už byl FILIP INDRST, který překonal Chrásteckého. Asistence: Jonáš Peterek, Adam Raška.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 13. Indrst (Peterek, Raška), 21. Indrst (Peterek, Raška), 30. Korčák (Michálek, Indrst), 40. Peterek (Raška, Indrst), 48. Peterek (Raška, Indrst), 58. Marguš, 60. Korčák (Marguš) – 41. Klímek (Půček, Paroušek)


    HC Oceláři Třinec: Ochman (Kučera) – Bulava, Patlevič, Konderla, Srníček, Homola, Michálek, Radzienciak – Raška, Pszczółka, Marguš, Plandor, Peterek, Tománek, Korčák, Indrst, Mikler, Rybnikár
    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Horák) – Mikulenčák, Ondračka, Vávra, Kamas – Rusler, Šánek, Klímek, Cabák, Zetocha, Weintritt, Andris, Paroušek, Žabčík, Matiaško, Pírek, Půček, Brodek, Štědrý, Paťava, Lobodowski

    Rozhodčí: Mrkva – Gebauer, Lederer

    Diváci: 101
    bahis siteleri