Olomouc – Havířov 2:3 (po pr.) | Mountfield HK – Havlíčkův Brod 4:0 (kon.) | Kladno – Písek 4:0 (kon.)
Žďár n/S – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Pardubice – Sparta 7:10 (kon.)
HC Plzeň – Ústí n/L 12:1 (kon.) | Třinec – Vsetín 7:1 (kon.) | Chomutov – Letňany 0:7 (kon.)
Kometa Brno – Liberec 2:5 (kon.) | Slavia – PZ Kladno 6:1 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 3:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:5 (1:2, 0:2, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 01.09.2015, 18:00 • DRFG Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 1. kolo
Partner:
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    51:58
    Čajkovič si dobře narazil se spoluhráčem a poté dostal přihrávku mezi kruhy, odkud však branku Liberce přestřelil!
     
    50:27
    První přesilová hra pro domácí celek. Vyloučen hostující David Albrecht na 2 minuty za vysokou hůl.
     
    47:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se nevzdávají a snižují! Puk se po sérii odrazů dostal až mezi kruhy na volného MICHALA KUNCE, který střelou k levé tyči dává domácím naději! Asistence: Adam Gajarský.
     
    46:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté vedou již o čtyři branky! Domácí se vůbec nevyvedla rozehrávka, když se puk dostal na hůl volného JANA KOTYZY, který střelou z kruhu trefil přesně pod břevno! Bez asistence.
     
    40:59
    Nyní se však ve stoprocentní pozici ocitl domácí Vašíček, který udělal Zajíčkovi kličku, ale poté nedokázal přehodit jeho beton. Velká škoda pro domácí.
     
    39:22
    Dobrá možnost nicméně také v podání domácí Komety! Kunc si nabruslil až do útočného pásma, kde nebezpečně vypálil, ovšem Zajíček jeho ránu dokázal s obtížemi pokrýt.
     
    35:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté znovu využili chyby v domácí obraně a vedou již o tři branky! Střelu Hada od modré čáry vyrazil Dostál pouze do míst, kde se pohyboval JAN JENÍK, který pohodlnou dorážkou střílí svoji druhou branku v dnešním utkání. Asistence: Petr Had.
     
    33:34
    Velká šance domácích! Čajkovič se prohnal po pravé straně, odkud prudce nahrával před branku, kde si hostující obrana puk srazila na levou tyč. Velké štěstí pro Liberec, brankář Zajíček se pouze ohlédl!
     
    32:54
    Hostující obránce Ira měl další možnost na zvýšení, když si pohybem řekl o přihrávku, nicméně poté z vrcholku kruhu trefil pouze konec betonu brankáře Dostála.
     
    30:59
    Domácí dokázali sice vyhrát buly, ovšem poté špatně rozehráli a do šance se dostal hostující Hájek, který však ve vynikající pozici mezi kruhy z první branku vůbec netrefil.
     
    28:21
    Hostující obránce Mojžíšek skryl svou ránu od modré čáry, která jen těsně minula pravou tyč domácí branky. Hosté mohli navýšit své vedení.
     
    25:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté vedou již o dvě branky. Liberečtí dobře zakombinovali v útočném pásmu, až se puk dostal k JANU KOTYZOVI, který prostřelil Dostála. Asistence: Petr Šafařovský, Luboš Dospěl.
     
    23:35
    Domácí útočník Kudrna si nabruslil do útočného pásma, potáhl si puk a poté vystřelil do protipohybu hostující brankáře. Zajíček se však prezentoval perfektním zákrokem lapačkou, kterým zastavil šanci domácího borce.
     
    22:40
    Kometa po buly přešla do rychlého kontru, jež po zaváhání hostující brankáře skončil vyrovnávající brankou. Puk se po střele z kruhu odrazil od boční konstrukce!
     
    11:36
    Gajarský nabral s pukem ve středním pásmu dobrou rychlost, odclonil si obránce, ovšem poté střelou na vzdálenější tyč nezamířil přesně!
     
    10:51
    Poté si připsal Dostál další důležitý zákrok, když střelu z pravého kruhu dokázal vytěsnit ramenem.
     
    08:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí vývoj utkání! Liberec se dostal do pásma, kde ihned nahodil puk na Dostála. Ten dokázal puk vyrazit, ovšem na dorážku MARCELA VIRÁGA byl již krátký. Asistence: Jan Jeník.
     
    05:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí chybovali v útočném pásmu na modré čáře a hosté ujeli do akce 2 na 1. JAN JENÍK vzal celou situaci na sebe, nabruslil si až před Dostála a poté zamířil přesně nad lapačku pod horní tyč. Asistence: Petr Had.
     
    02:41
    První přesilová hra dnešního utkání. Vyloučen domácí Jan Novák na 2 minuty za hákování.
     
    01:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se z kraje utkání ujímá vedení! Puk se dostal na brankoviště před hlouček hráčů, kde se nejrychleji zorientoval MAXIM ČAJKOVIČ, který střelou k pravé tyči překonal bezmocného Zajíčka. Asistence: Dominick Vašíček, Martin Lašák.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 2. Čajkovič (Vašíček, Lašák), 48. Kunc (Gajarský) – 6. Jeník (Had), 9. Virág (Jeník), 26. Kotyza (Šafařovský, Dospěl), 36. Jeník (Had), 47. Kotyza


    HC Kometa Brno: Dostál (Kašpar) – Vašíček (C), Zábranský, David, Věžník, Vávra, Sedláček, Masár, Holemý – Svoboda, Kunc, Gajarský – Vašíček, Lašák, Čajkovič – Kavický, Novák, Kudrna – Brůžek.
    Trenér: Jan Konečný

    Bílí Tygři Liberec: Zajíček (Novák) – Aubrecht, Šuráň, Charvát, Had, Ira, Mojžíšek – Liška, Dospěl, Šír (C), Maťátko, Jeník, Vomáčka, Bitman, Hájek, Kotyza, Virág, Šafařovský.
    Trenér: Milan Plodek

    Rozhodčí: Vojtěch Czubaj – Vladislav Bernard, David Otáhal
    bahis siteleri