Zlín – Vsetín 10:1 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Vítkovice – Poruba 4:2 (kon.)
HC Plzeň – Chomutov 6:8 (kon.) | Liberec – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Pardubice – Jihlava 2:6 (kon.)
Olomouc – Havířov 1:2 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | Třinec – Opava 11:0 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 3:0 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
6:8 (1:3, 3:3, 2:2)
Piráti Chomutov
Pátek 04.09.2015, 17:00 • Home Monitoring Aréna • Extraliga staršího dorostu • 1. kolo
Partner:
     
    59:31
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Po pravé straně se trhl FILIP PALIČKA a dopravil touš do branky bekhendovým pokusem. Asistence: Lukáš Matys.
     
    58:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je drama! Od modré našel Čechura před brankou neobsazeného MATĚJE CHALUPU, který kličkou do bekhendu a následným zavěšením pod břevno snižuje na rozdíl jediné branky! Asistence: Michael Čechura.
     
    56:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Z levého kruhu našel před brankou volného MATĚJE CHALUPU Kodýtek. Tomu stačilo pouze doručit balíček na místo určení. Asistence: Petr Kodýtek, Marek Rubner.
     
    54:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je zřejmě rozhodnuto. Domácí útok hosté zachytili a řítili se do situace dvou na jednoho. Matys předložil na brankoviště přes obránce FILIPU PALIČKOVI, který jen usměrnil černý nesmysl nad beton Červenky. Asistence: Lukáš Matys.
     
    39:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácím chyběla sekunda! Dvougólový náskok vrací svým barvám třetí ranou během chvilky ONDŘEJ BUCHTELA. Asistence: Jakub Lauko, Tomáš Hajič.
     
    33:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to klobouček! MAREK RUBNER se na vrcholu levého kruhu opřel do puku tak, že ten o břevno zapadl přímo do sítě za záda Pavláta, který se ani nestihl ohlédnout. Asistence: Matěj Chalupa, Jan Štěpánek.
     
    31:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé jako první milování puberťáka! Rubner předal z levého kruhu před branku PETRU KODÝTKOVI, který zavěsil přesně pod břevno. Asistence: Marek Rubner, Jan Štěpánek.
     
    29:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla hokejová paráda! Pour zblokoval ránu od modré, vyrazil po pravém mantinelu kolem střelce, přenechal na střed, kde naznačil střelu Kodýtek a nechal zamrznout i posledního obránce hostí a gólmana a ještě předal ne levou stranu, odkud z první napálil touš do sítě MAREK RUBNER. Asistence: Petr Kodýtek, Jakub Pour.
     
    26:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přihrávku Dejmeka od levé tyče na vrchol brankoviště zužitkoval ranou z první JAROSLAV KULICH. Asistence. Ladislav Dejmek.
     
    23:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je dokonání domácího zmaru! ONDŘEJ BUCHTELA nahodil od půlky a touš ku překvapení všech končí v brance! Bez asistence.
     
    12:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hrubá chyba v domácí obraně, ke střele z levé strany se dostal osamocený FILIP PALIČKA a trefil přesně mezi betony. Asistence: Tom Polák.
     
    11:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    JAKUB KOVER to udělal parádně. Krásně naznačil a po kličce do bekhendu zavěsil pod víko.
     
    09:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MATĚJ CHALUPA se zmocnil puku mezi kruhy, najel si na brankoviště, kde měl spoustu času zhruba čtyřikrát Pavlátovi naznačit, až zasunul do prázdné brány .Bez asistence.
     
    06:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Krasanovský nyní vychytal tak čtyři gólovky, nejvíce si na něm lámal zuby z mezikruží Bukač. Nakonec se ujala až dorážka z brankoviště v podání SVATOPLUKA BOHANOSA. Asistence: Hanuš Petržílka.

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 10. Chalupa, 30. Rubner (Kodýtek, Pour), 32. Kodýtek (Rubner, Štěpánek), 34. Rubner (Chalupa, Štěpánek), 57. Chalupa (Kodýtek, Rubner), 59. Chalupa (Čechura) – 7. Bohanos (Petržílka), 12. Köver, 13. Palička (Polák), 23. Buchtela, 27. Kulich (Dejmek), 40. Buchtela (Lauko, Hajič), 55. Palička (Matys), 60. Palička (Matys)


    HC Plzeň 1929: Krasanovský (od 23. Červenka) – Sysel, Čechura "A", Váchal, Kačena, Staněk, Čada, Štěpánek, Sedláček – Kodýtek "C", Rubner, D. Roubal "A", Chalupa, J. Roubal, Pour, Váňa, Kovařík, Straka, Markov, Matiášek.
    Piráti Chomutov: Pavlát (Khůn) – Buchtela, Petržílka, Bukač, Dvořák, Studený, Hajič – Köver "A", Polák, Kulich "C", Lauko, Chlán, Palička "A", Matys, Navrátil, Hřebíček, Dejmek, Koblížek, Šilar, Bohanos.

    Rozhodčí: Valenta – Malý, Kotyza

    Diváci: 80
    bahis siteleri