Espanyol – Real Madrid 0:6 (kon.) | Gijón – Valencia 0:1 (kon.) | Atlético – Barcelona 1:2 (kon.)
Real Betis – Real Sociedad 1:0 (kon.)
konec
Sporting Gijón
0:1 (0:0)
Valencia CF
Sobota 12.09.2015, 18:15 • Etsadio Minicipal El Milinón, Gijón • Španělská LaLiga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Sporting Gijón sehrál skvělé utkání s Valencií CD. Hosté se však prosadili v samotném závěru a získali tři body!

    První poločas nabídl velmi zajímavou podívanou! Hned v páté minutě měl šanci domácí Mascarell, jehož střelu však vyrazil na roh Doménech. Následně přebrala iniciativu Valencia! Ve 21. minutě zakončoval Negredo, avšak minul branku. O deset minut později měl další velkou šanci Negredo, avšak ani v tomto případě jsme branku neviděli!

    Druhá polovina druhého poločasu nabídla výbornou podívanou! Nejdříve měl obrovskou šanci domácí Pablo Pérez, který však na brankovišti nedokázal zakončit. O devět minut později posílal střílenou přihrávku Jony, nicméně Guerrero míč těsně nezasáhl. Hned o minutu později měl domácí další příležitost, nicméně výborně zasáhl Doménech! V závěru měl Sporting další příležitosti, avšak se nedokázal prosadit. V první nastavené minutě se tak prosadil Paco Alcácer, který rozhodl o vítězství Valencie! V závěru mohl vyrovnat Guerrero, nicméně Doménech korunoval výborný výkon skvělým zákrokem!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (20:52:46)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    V samotnéím závěru měl ještě Sporting obrovskou příležitost! Z levé strany odcentroval Isma López, jehož centr propadl do míst, kde se nacházel střídající Guerrero. Jeho ránu však vyrazil Doménech, který dnes předvedl skutečně výborný výkon!
     
    90+4
    Valencia zvládá závěr utkání velmi zkušeně a drží míč na útočné polovině!
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
    90+1. Paco ALCÁCER - 0:1
     
    90+1
    Valencia právě vstřelila branku!
    Valencia se v samotném závěru prosazuje a pravděpodobně rozhoduje o svém vítězství! Sofiane Feghouli dokázal dostat míč na levou stranu, odkud poslal míč před branku střídající Bakkali. Před brankou byl dostatečně důrazný PACO ALCÁCER, který poslal míč do sítě!
     
    89
    V další velké šanci se ocitl Sofiane Feghouli, který na pravé straně přešel přes Hernándeze a pokousil se přelobovat brankáře Cuéllra. Míč však skončil těsně nad brankou!
     
    88
    Do zakončení se dostal také hostující Dani Parejo, který dostal hodně prostoru ve středu hřiště, nicméně jeho pokus skončil nad brankou!
     
    86
    To je neuvěřitelné, co domácí tým dnes nepromění! Po rohovém kopu střídajícího Carmona se míč odrazil před branku na Sanabriu, který obešel Doménecha, následně mu však míč utekl a mladý útočník se do zakončení nedostal! Následná dorážka Jonyho mířila mimo!
    85. Tvrdý souboj Gayá - Sanabria
     
    85
    Ve vápně se dostával do zakončení domácí Sanabria, který byl u míče dříve než José Gayá. Domácí hráč přes španělského obránce přelétl, nicméně penalta se pískat nebude!
     
    84
    Javi Fuego se krásně uvolnil na pravé straně a následně si narazil míč s Feghoulim. Následná přihrávka směřovala do míst, kde se nacházel Paco Alcácer, který se však do zakončení nedostal!
     
    83
    Na pravé straně kombinoval obránce Cancelo se Sofianem Feghoulim. Druhý jmenovaný se pokoušel dostat k centru, nicméně byl tvrdě dohrán Ismou Lópezem. Hlavní rozhodčí však nedovolený zákrok neodpískal.
     
    82
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Pablo Piatti, přichází Zakaria Bakkali.
    Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Pablo Pérez, přichází Carlos Carmona.
     
    81
    Výbornou individuální akci předvedl domácí Pablo Peréz, který přešel přes dvojici protihráčů a stále pokračoval vpřed. Následně ho však poslal k zemi Javi Fuego, který za taktický faul dostává žlutou kartu!
     
    80
    S rozehrávkou rohového kopu hodně dlouho váhal právě Pablo Piatti, což se nelíbilo domácím fanouškům. Následně však španělský záložník rozehrál, nicméně obrana Sportingu centr odvrátila.
     
    79
    Na levé straně zkušeně udržel míč Pablo Piatti, který následně pokoušel dostat míč do vápna. Jeho pokus však zablokovala domácí obrana na rohový kop!
     
    77
    Třetí žlutou kartu z domácího celku dostává španělský středpolař Pablo Pérez, který se provinil nedovoleným zákrokem na levé straně, když zajel tvrdě pod nohy Cancela!
     
    76
    Hned tři obrovské šance měl v této minutě domácí Sporting! Nejdříve zakončoval domácí Cases, který však Doménecha nepřekonal! Následně míč před branku vrátil obránce Isma López. Míč před Doménechem tečoval Jony, avšak španělský brankář zasáhl! Následně se za vápnem opřel do míče domácí Pablo Pérez, který však trefil pouze prostor, kde se nacházel připravený Doménech!
     
    75
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Álvaro Negredo, přichází Paco Alcácer.
    74. Guerrero se málem dostal před brankou Doménecha k teči
     
    74
    Z pravé strany poslal do vápna zajímavý centr Lora, který vyboxoval Doménech pouze před sebe a míč se dostal k Jonymu. Španělský záložník poslal střílenou přihrávku před branku, kde na míč těsně nedosáhl střídající Guerrero!
     
    72
    Na levé straně operoval s míčem střídající André Gomes, který si to namířil do středu a tvrdě vypálil. Pichu Cuéllar byl však na svém místě a tvrdou ránu vyboxoval před sebe!
     
    71
    Druhé střídání v tomto zápase provádí domácí tým! Španělský trenér Abelardo posílá ze hry Alena Haliloviće, který se dočkal velkých ovací domácího publika! Na jeho místo přichází Španěl Miguel Ángel Guerrero.
     
    70
    Tentokrát se rozehrávky ujal Pablo Piatti, jehož centr letěl na malé vápno, kde se pokoušel hlavičkovat Hernández, avšak míč minul. Následně však obrana Sportingu míč odvrátila!
     
    69
    Pablo Piatti našel před vápnem Álvara Negreda, který pohotově vypálil. Jeho ránu však zablokoval stoper Espinosa a bude z toho další rohový kop pro hostující celek.
     
    68
    Na druhé straně vybojoval aktivní José Gayá rohový kop po souboji s Alenem Halilovićem. Exekuce rohového kopu se ujal právě Gayá, kterému se však centr nepovedl.
     
    67
    První střídání provádí i hostující Valencia! Ze hry odchází Enzo Pérez, který předvedl velmi dobrý výkon. Na jeho místo přichází vysoký portugalský útočník André Gomez, který by měl podporovat na hrotu Negreda!
    65. Velká šance domácího Pabla Péreze
     
    65
    Následnou standardní sitauci zahrával Espinosa, který poslal míč do levé strany vápna. K hlavičce se dostal Espinosa, který prodloužil míč do středu vápna na Pabla Péreze, kterému však ve vyložené šanci nesedlo zakončení!
     
    64
    Vzápětí ve středu hřiště fauloval Dani Parejo, který poslal k zemi domácí Pablo Peréze. Žlutou kartu však dostává domácí Isma López, který měl nějaké slovní připomínky!
     
    63
    Na levé straně se dostal k míči hostující Pablo Piatti, který odcentroval do vápna. Na trávníku zůstal ležet Álvaro Negredo, kterého zřejmě zasáhl rukou do obličeje stoper Espinosa. Hlavní rozhodčí však nedovolený zákrok neodpískal.
     
    61
    První střídání tohoto zápasu provádí domácí celek! Španělský kouč Abelardo stahuje ze hry Omara Mascarella, který nepředvedl oslnivý výkon. Na jeho místo přichází Nacho Cases!
     
    60
    Na trávníku zůstal ležet domácí Alen Haliličović, kterého pravděpodobně fauloval Mustafi. Hlavní rozhodčí však nedovolený zákrok neodpískal a u míče je Valencia.
     
    59
    Ve vápně hostujícího celku se dokázal uvolnit Arnaldo Sanabria, který následně poslal prudký přízemní centr před branku. Shkodran Mustafi byl však velmi pozorný a míč odkopl!
     
    58
    Exekuce následného rohového kopu se ujal Jony, jehož centr se snášel na malé vápno. Obrana Valencie však centr odvrátila. Následně se však domácí celek dostal opět k míči a ve vápně hlavičkoval Sanabria. Doménech byl však pozorný!
     
    57
    Španělský obránce Lora zakombinoval na pravé straně s Pablo Pérezem. Druhý jmenovaný chtěl poslat centr do vápna. Jeho pokus však zablokoval na rohový kop stoper Abdennour.
     
    56
    Shkodran Mustafi svedl těžký souboj s domácím Sanabriou. Španělský útočník byl velmi důrazný a německý stoper raději poslal míč do zámezí. Následně Sporting velmi rychle rozehrál, nicméně Isma López se nacházel v ofsajdu.
     
    55
    Ve středu hřiště byl čistě obrán o míč Sergio Álvarez a Valencia mířila vpřed. Sofiane Feghouli si na centr netroufl, a tak přenechal míč Dani Parejovi, jehož centr byl však na hranici vápna zablokován.
     
    53
    Tuniský obránce Abdennour v pravém rohu držel míč před dotírajícím Sanabriou. Domácí útočník však svého soupeře donutil zahrát míč do zámezí. Následný dlouhý aut Jonyho našel ve vápně Sanabriu, který hlavičkoval mimo!
     
    52
    Chorvatský talent Alen Halilović se po delší době opět připomenul. Jeho centr na levou stranu, kam si nabíhal Španěl Jony, však nebyl přesný.
     
    51
    Zajímavý průnik přes levou stranu provedl Enzo Pérez, který si narazil s Abdennourem a poslal do vápna centr, který našel Dani Pareja. Španělský útočník však svou střelou zprvní mířil nad branku!
     
    49
    Další míč do vápna obdržel Álvaro Negredo, který však při zakončení podklouzl. I ze země dokázal španělský útočník vystřeli, nicméně jeho pokus zablokoval Espinosa.
     
    48
    Na druhé straně se pokoušel o rychlý útok domácí Sporting! Mascrall posílal na levé straně do úniku Jonyho, ten se však nacházel v těsném ofsajdu.
    47. Negredo se málem dostal do další příležitosti
     
    47
    Hned na začátku poločasu měla další příležitost hostující Valencia! Z levé strany poslal do vápna centr obránce José Gayá, který našel Piattiho, jehož hlavička mířila do míst, kam nabíhal Negredo. Pohotový byl však brankář Cuéllar, který míč lapil!
     
    46
    Druhý poločas zahájila aktivněji hostující Valencia, která se pokoušela ohrozit branku Cuéllara po pravé straně. Sofiane Feghouli se však ke střele nedostal.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas nabídl velmi zajímavou podívanou! Hned v páté minutě měl šanci domácí Mascarell, jehož střelu však vyrazil na roh Doménech. Následně přebrala iniciativu Valencia! Ve 21. minutě zakončoval Negredo, avšak minul branku. O deset minut později měl další velkou šanci Negredo, avšak ani v tomto případě jsme branku neviděli!

    Druhý poločas začne za bezbrankového stavu přibližně v 19:17!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Álvaro Negredo sice ve středu hřiště míč nevybojoval, nicméně domácí Mascarell se nechal obrat Javi Fuegem. Následně domácí záložník fauloval a vidí žlutou kartu!
    43. Standardní situace Pablo Piattiho
     
    43
    Exekuce se ujal Pablo Piatti, který zkusil přímo ohrozit branku Pichu Cuéllara. Španělský útočník však mířil nad branku a domácí brankář mohl zůstat v klidu!
     
    42
    Teď však bude mít k dispozici zajímavou standardní situaci hostující Valencia! Na pravé straně v blízkosti vápna fauloval Jony, který poslal k zemi Cancela. Mustafi se dožadoval udělení žluté karty, avšak neuspěl.
     
    41
    Další žlutou kartu z hostujícího celku dostává Enzo Peréz, který nestačil čistě zastavil domácího Sergia Álvareze a pomohl si nedovoleným způsobem. Pérez s hlavním rozhodčím ještě diskutoval, ten však na svém rozhodnutí nic nezměnil.
     
    40
    Následnou standardní situaci si vzal na starost právě domácí Jony, který poslal svůj centr do levé strany vápna. Do tohoto prostoru naběhl Isma López, který se však přes Mustafiho k hlavičce nedostal.
     
    39
    Hlavní rozhodčí tentokrát odpískal ve středu hřiště nedovolený zákrok hostujícího Javi Fuega, který poslal k zemi Jonyho. Dle opakovaných záběrů však nešlo o nic vážného a španělský sudí mohl hru klidně pustit.
     
    38
    Přechodová fáze domácího celku však není ideální! Na útočné polovině chyboval Jony, který nabídl míč Fuegovi. Hostující záložník našel centrem ve vápně Piattiho, který posílal míč před branku, kam si nabíhal Negredo. Španělský útočník se však nacházel v ofsajdu!
     
    37
    Středem hřiště postupoval Enzo Pérez, kterému však skončil pod nohy domácí Mascarell, který argentinského záložníka čistým způsobem obral o míč a dopředu může zamířit Sporting!
     
    36
    Výborně zabojoval ve vápně Sportingu Sofiane Feghouli, který je jednoznačně nejlepším hráčem na hřišti. Alžířan obral o míč Ismu Lópeze a přízemní přihrávkou našel na penaltě Pabla Piattiho, tomu však střela nesedla a míč skončil mimo!
     
    35
    Jaiv Fuego krásně přenesl hru na pravou stranu, kam si naběhl obránce Cancelo, který sklepl míč pro Feghouliho. Alžírský záložník poslal do vápna centr, který směřoval na zadní tyč. Piatti však míč těsně nestihl na hrací ploše!
     
    34
    Tentokrát se však Valencia postupnou kombinací do zakončení nedostala. Krásnou přihrávku do vápna sice dostal Pablo Piatti, nicméně se nacházel v opravdu těsném ofsajdu, což postřehl pomezní sudí.
     
    32
    V posledních minutách je domácí celek opravdu neškodný! Valencia převzala iniciativu a kombinuje na útočné polovině. Negredo navíc neproměnil již dvě velké šance!
    31. Další velká šance Negreda brankou opět neskončila
     
    31
    Další obrovská šance Valencie! Z pravé strany poslal do vápna centr Feghouli, který přizvedl stoper Espinosa a do zakončení se dostal Álvaro Negredo, který však mířil těsně mimo!
     
    30
    Dani Parejo navíc dostává žlutou kartu za přifilmování pádu. Hlavní rozhodčí to však měl velmi těžké, neboť před ním stálo hned několik hráčů.
     
    29
    Překrásnou kombinaci ve vápně Sportingu předvedla hostující Valencie! Sofiane Feghouli dokázal dostat míč na Piattiho, který ještě posunul míč na Dani Pareja, který po souboji s Lorou spadl! Hlavní rozhodčí však penaltu nehodlá odpískat!
     
    27
    Z následného rohového kopu Cancela Valencia udeřit nedokázala, nicméně do protiútoku se dostal domácí Sporting. Po levé straně postupoval Jony, který následně poslal přízemní přihrávku pro Sanabriu. Těsně před ním však míč odkopl Mustafi!
     
    26
    Sofiane Feghouli dostal další pěknou přihrávku na hranici vápna. Alžírský záložník se dokázal uvolnit, nicméně jeho následná přihrávka našla pouze stopera Espinosu, který však poslal míč na rohový kop!
     
    25
    O zajímavou myšlenku se pokoušel domácí Pablo Peréz, který průnikovou přihrávkou hledal na pravé straně Alena Haliloviće. Chorvatský záložník však svůj náběh špatně načasoval a míč na hrací ploše nestihl.
     
    24
    Ve středu hřiště se prezentoval nedovoleným zákrokem Enzo Peréz, který poslal k zemi Mascarella. Následně hostující hráč ještě diskutoval s hlavním rozhodčím a může být rád, že nedostal žlutou kartu!
     
    22
    Další povedená akce hostujícího celku! Sofiane Feghouli prošel na pravé straně přes dvojici protihráčů a poslal míč do středu, kam si naběhl Pablo Piatti. Španělský záložník se opřel do míče zprvní, a jeho prudká rána prolétla nad brankou Pichu Cuéllara.
    21. Zakončení Negreda mířilo těsně mimo
     
    21
    Po neúspěšném rohovém kopu se však Valencia dostal opět k míči. Na hranici vápna dostal hodně prostoru Sofiane Feghouli, který svým centrem našel ve vápně Negreda. Zakončení španělského útočníka však skončilo těsně vedle!
     
    20
    Cancelo se však nevzdal a k míči se na pravé straně opět dostal. Po jeho následného centr zahrávala Valencia rohový kop, kterého se ujal Dani Parejo, jehož centr však obrana Gijónu odvrátila.
     
    19
    V posledních minutách je však aktivnější hostující Valencia, který svému soupeři míč prakticky nepůjčuje. Na pravé straně se dokázal uvolnit Cancelo, nicméně jeho centr byl odvrácený!
     
    18
    Exekuce standardní situace se ujal hostující Joao Cancelo. Portugalský obránce poslal do vápna ostrý centr, který mířil do rukavic Cuéllara. Španělský brankář však raději míč vyboxoval!
     
    17
    Na levé straně si počínal opět velmi dobře José Gayá, kterého následně poslal k zemi domácí Pablo Peréz. Dle mého názoru měla přijít žlutá karta, hlavní rozhodčí však zůstal u slovní domluvy.
     
    16
    Zajímavou individuální akci předvedl na pravé straně Enzo Peréz, který prošel přes levou stranu a předal míč do středu pro Dani Pareja. Střela zkušeného španělského záložníka však byla zablokovaná.
     
    15
    Tentokrát dostal Alen Halilović míč před vápno Valencie, avšak velmi rychle k němu přistoupila dvojice protihráčů a o míč ho obrala. Hostující celek se však dopředu nikterak nehnal a v klidu kombinuje na vlastní polovině.
     
    14
    Alen Halilović ukazuje, že pro svůj tým může být velmi důležitý! Chorvatský talent poslal skvělou křížnou přihrávku na levou stranu, kam si naběhl Isma López. Španělský obránce se však k centru nedokázal dostat!
     
    12
    Valencia však u míče dlouho nezůstala. Na levé straně se pokoušel něco kloudného vymyslet domácí Sergio Álvarez, avšak jeho postup zastavil obránce Cancelo.
     
    11
    Sporting Gijón je zatím svému soupeři velmi vyrovnaným týmem. Momentálně však bude u míče hostující celek, neboť vázla komunikace mezi Espinosou a Lópezem a míč skončil v zámezí.
     
    10
    Alen Halilović ukázal naplno svůj talent, když si to namířil mezi dvojici hráčů. Chorvatkský záložník spadl na zem po kontaktu s Pérezem. Hlavní rozhodčí však nedovolený zákrok neodpsíkal.
     
    9
    Valencia vedla svůj útok opět po pravé straně, kde operoval s míčem Sofiane Feghouli. Klíčový hráč Valencie se však nechal obrat domácím Ismou Lopézem, který postupuje s míčem vpřed.
     
    8
    Ve vápně Gijónu se dobře zorientoval hostující Negredo, který se dostal k hlavičce. Domácí brankář Pichu Cuéllar byl však pozorný a míč lapil!
     
    6
    I druhého rohového kopu domácího celku se ujal chorvatský záložník Alen Halilović, jehož centr směřoval opět na přední tyč. V tomto prostoru však dobře zapracoval Mustafi, který míč odkopl do bezpečí.
    5. První zákrok hostujícího brankáře Doménecha
     
    5
    Prvního rohového kopu dnešního zápasu se ujal Alen Hallilovi=c, jehož centr na přední tyči našel Hernándeze. Jeho hlavička však nikoho ve vápně nenašla. Následně se za vápnem opřel do míče Mascarell, jehož ránu vyrazil na rohový kop Doménech!
     
    4
    Hostující José Gayá je v úvodních minutách velmi aktivní. Odchovanec Valenciea poslal na hranici vápna centr, který našel Negreda, jehož rána však byla zablokovaná a míč skončil u brankáře Cuéllara.
     
    3
    Na druhé straně se pokoušel domácí Pablo Peréz odcentrovat do vápna. Jeho pokus však zablokoval pohotovým zákrokem Abdennour. Gijón se však dostal k odraženému míči a pokračuje v kombinaci.
     
    2
    Po chybné rozehrávce domácího Gijónu je u míče hostující Valencia, která zamířila do prvního postupného útoku v tomto zápase. Na levé straně neuspěl Sofiane Feghouli, který nepřešel přes Loru.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Carlos Del Cerro právě zahájil dnešní utkání! Úvodní výkop měli k dispozici domácí fotbalisté, kteří zamířili do prvního útoku. Po pravé straně postupoval obránce Lora, jeho postup však zastavil Gayá!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Sporting Gijón: Cuéllar – Lora, L. Hernández, Espinosa, Isma López – S. Álvarez, Mascarell – P. Pérez, Halilović, Jony – A. Sanabria.
    Náhradníci: Alberto García – Guerrero, Cases, Canella, Carmona, Aït-Atmane, Meré.

    Valencia CF: Doménech – Cancelo, Mustafi, Abdennour, Gayá – Parejo, Fuego, E. Pérez – Feghouli, Negredo, Piatti.
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Orbán, Alcácer, Bakkali, Rodrigo, de Paul, A. Gomes..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Příjemný sobotní podvečer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! I španělská Primera Division pokračuje po reprezentační přestávce dalším kolem. My se společně zaměříme na souboj Sportingu Gijón s Valencií CF! Úvodní výkop je naplánován na Stadio El Milinón v 18:15 a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    SPORTING GIJÓN
    Gijón se v loňské sezóně dokázal probojovat do nejvyšší španělské soutěže, když obsadil v Segunda Division druhé místo se ziskem 82 bodů. Třetí Girona měla stejný počet bodů, avšak horší skóre. Svěřenci trenéra Abelarda by se rádi mezi elitou udrželi!

    Sporting Gijón měl velmi těžký start. Hned v prvním kole se představil doma s Realem Madrid. Favorit utkání měl převahu, avšak prosadit se nedokázal a utkání skončilo bezbrankovou remízou. I ve druhém kole čekalo na "Rojiblancos" velmi těžké utkání na půdě Realu Sociedad. I v tomto případě divácí branku neviděli a Gijón získal druhý bod v soutěži. V reprezentační přestáce sehrál Sporting přátelské utkání s Eibarem, ve kterém uspěl 1:0. I v dnešním utkání narazí na silného soupeře. Dočkáme se konečně branky?

    Sporting přivedl v letním přestupovém období na hostování dva mladíky. Z římského AS přišel Arnaldo Sanabria, který by měl ve španělském celku sbírat hlavně zkušenosti! Z Barcelony přišel chorvatský talent Alen Halilović, který zatím nastoupil pouze jednou, nicméně trenér Abelarda si od něj hodně slibuje!
     
    VALENCIA CF
    V loňském roce se svěřenci Nuna Espírita Santa umístili na čtvrté příčce, která zaručuje start v play-off LM. Pouze jediný bod však Valencie ztratila na třetí Atlético, které postoupilo přímo do skupinové fáze. V play-off LM narazila Valencia na Monako. První utkání na domácí půdě zvládla, když vyhrála 3:1. V Monackém knížectví se španělský celek strachoval o postup, ale postupový výsledek 2:1 udržel! V základní skupině tak narazí na Gent, Lyon a Zenit, což je jistě hratelná skupina!

    Valencii však úvod do španělské soutěže příliš nevyšel. V úvodním utkání uhrála bezbrankovou remízu 0:0 na půdě Raya Vallecana. Výhry se Valencia nedočkala ani domácí s La Coruňou, neboť remízovala 1:1. Navíc přišla o obránce Barragán, který v závěru dostal druhou žlutou kartu!

    Vedení Valencia v létě nasypalo do posil 107 M €! Z portugalské Benficy přišla hned trojice hráčů! Nejvýraznější posilou je španělský střelec Rodrigo, který v loňské sezóně ve Valencii hostovat a v létě se hostávní přeměnilo na přestup! To samé platí o André Gomesovi a João Cancelovi. Valencii vyšel přestup těchto dvou hráčů na 30 M €. Los Che dokončili také přestup Álvara Negreda z Manchesteru City! Ven z klubu zamířila trojice hráčů. Carles Gil odešel do Aston Villy za 4,2 M €, Mexičan André Guardado do PSV za 2,8 M € a Víctor Ruíz do Villarrealu za 2,7 M €!

    Jan Havlovic

    Branky: 90+1. Alcácer (Bakkali)

    Karty:   45. Mascarell (GIJ), 64. Isma López (GIJ), 77. P. Pérez (GIJ) – 30. Parejo (VAL), 41. E. Pérez (VAL), 81. Fuego (VAL)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 12:9. Střely mimo: 4:7. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 16:9.
    Sporting Gijón: Cuéllar – Lora, L. Hernández, Espinosa, Isma López – S. Álvarez, Mascarell (61. Cases) – P. Pérez (82. Carmona), Halilović (71. Guerrero), Jony – A. Sanabria.
    Náhradníci: Alberto García – Guerrero, Cases, Canella, Carmona, Aït-Atmane, Meré.

    Valencia CF: Doménech – Cancelo, Mustafi, Abdennour, Gayá – Parejo, Fuego, E. Pérez (67. A. Gomes) – Feghouli, Negredo (75. Alcácer), Piatti (82. Bakkali).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Orbán, Alcácer, Bakkali, Rodrigo, de Paul, A. Gomes.

    Rozhodčí: Carlos Del Cerro (Španělsko)

    Diváci: 23 206
    bahis siteleri