Espanyol – Real Madrid 0:6 (kon.) | Gijón – Valencia 0:1 (kon.) | Atlético – Barcelona 1:2 (kon.)
Real Betis – Real Sociedad 1:0 (kon.)
konec
Sporting Gijón
0:1 (0:0)
Valencia CF
Sobota 12.09.2015, 18:15 • Etsadio Minicipal El Milinón, Gijón • Španělská LaLiga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
    90+1. Paco ALCÁCER - 0:1
     
    90+1
    Valencia právě vstřelila branku!
    Valencia se v samotném závěru prosazuje a pravděpodobně rozhoduje o svém vítězství! Sofiane Feghouli dokázal dostat míč na levou stranu, odkud poslal míč před branku střídající Bakkali. Před brankou byl dostatečně důrazný PACO ALCÁCER, který poslal míč do sítě!
     
    89
    V další velké šanci se ocitl Sofiane Feghouli, který na pravé straně přešel přes Hernándeze a pokousil se přelobovat brankáře Cuéllra. Míč však skončil těsně nad brankou!
     
    86
    To je neuvěřitelné, co domácí tým dnes nepromění! Po rohovém kopu střídajícího Carmona se míč odrazil před branku na Sanabriu, který obešel Doménecha, následně mu však míč utekl a mladý útočník se do zakončení nedostal! Následná dorážka Jonyho mířila mimo!
    85. Tvrdý souboj Gayá - Sanabria
     
    85
    Ve vápně se dostával do zakončení domácí Sanabria, který byl u míče dříve než José Gayá. Domácí hráč přes španělského obránce přelétl, nicméně penalta se pískat nebude!
     
    82
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Pablo Piatti, přichází Zakaria Bakkali.
    Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Pablo Pérez, přichází Carlos Carmona.
     
    81
    Výbornou individuální akci předvedl domácí Pablo Peréz, který přešel přes dvojici protihráčů a stále pokračoval vpřed. Následně ho však poslal k zemi Javi Fuego, který za taktický faul dostává žlutou kartu!
     
    77
    Třetí žlutou kartu z domácího celku dostává španělský středpolař Pablo Pérez, který se provinil nedovoleným zákrokem na levé straně, když zajel tvrdě pod nohy Cancela!
     
    76
    Hned tři obrovské šance měl v této minutě domácí Sporting! Nejdříve zakončoval domácí Cases, který však Doménecha nepřekonal! Následně míč před branku vrátil obránce Isma López. Míč před Doménechem tečoval Jony, avšak španělský brankář zasáhl! Následně se za vápnem opřel do míče domácí Pablo Pérez, který však trefil pouze prostor, kde se nacházel připravený Doménech!
     
    75
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Álvaro Negredo, přichází Paco Alcácer.
    74. Guerrero se málem dostal před brankou Doménecha k teči
     
    74
    Z pravé strany poslal do vápna zajímavý centr Lora, který vyboxoval Doménech pouze před sebe a míč se dostal k Jonymu. Španělský záložník poslal střílenou přihrávku před branku, kde na míč těsně nedosáhl střídající Guerrero!
     
    71
    Druhé střídání v tomto zápase provádí domácí tým! Španělský trenér Abelardo posílá ze hry Alena Haliloviće, který se dočkal velkých ovací domácího publika! Na jeho místo přichází Španěl Miguel Ángel Guerrero.
     
    67
    První střídání provádí i hostující Valencia! Ze hry odchází Enzo Pérez, který předvedl velmi dobrý výkon. Na jeho místo přichází vysoký portugalský útočník André Gomez, který by měl podporovat na hrotu Negreda!
    65. Velká šance domácího Pabla Péreze
     
    65
    Následnou standardní sitauci zahrával Espinosa, který poslal míč do levé strany vápna. K hlavičce se dostal Espinosa, který prodloužil míč do středu vápna na Pabla Péreze, kterému však ve vyložené šanci nesedlo zakončení!
     
    64
    Vzápětí ve středu hřiště fauloval Dani Parejo, který poslal k zemi domácí Pablo Peréze. Žlutou kartu však dostává domácí Isma López, který měl nějaké slovní připomínky!
     
    61
    První střídání tohoto zápasu provádí domácí celek! Španělský kouč Abelardo stahuje ze hry Omara Mascarella, který nepředvedl oslnivý výkon. Na jeho místo přichází Nacho Cases!
    47. Negredo se málem dostal do další příležitosti
     
    47
    Hned na začátku poločasu měla další příležitost hostující Valencia! Z levé strany poslal do vápna centr obránce José Gayá, který našel Piattiho, jehož hlavička mířila do míst, kam nabíhal Negredo. Pohotový byl však brankář Cuéllar, který míč lapil!
     
    45
    Álvaro Negredo sice ve středu hřiště míč nevybojoval, nicméně domácí Mascarell se nechal obrat Javi Fuegem. Následně domácí záložník fauloval a vidí žlutou kartu!
    43. Standardní situace Pablo Piattiho
     
    43
    Exekuce se ujal Pablo Piatti, který zkusil přímo ohrozit branku Pichu Cuéllara. Španělský útočník však mířil nad branku a domácí brankář mohl zůstat v klidu!
     
    41
    Další žlutou kartu z hostujícího celku dostává Enzo Peréz, který nestačil čistě zastavil domácího Sergia Álvareze a pomohl si nedovoleným způsobem. Pérez s hlavním rozhodčím ještě diskutoval, ten však na svém rozhodnutí nic nezměnil.
    31. Další velká šance Negreda brankou opět neskončila
     
    31
    Další obrovská šance Valencie! Z pravé strany poslal do vápna centr Feghouli, který přizvedl stoper Espinosa a do zakončení se dostal Álvaro Negredo, který však mířil těsně mimo!
     
    30
    Dani Parejo navíc dostává žlutou kartu za přifilmování pádu. Hlavní rozhodčí to však měl velmi těžké, neboť před ním stálo hned několik hráčů.
     
    29
    Překrásnou kombinaci ve vápně Sportingu předvedla hostující Valencie! Sofiane Feghouli dokázal dostat míč na Piattiho, který ještě posunul míč na Dani Pareja, který po souboji s Lorou spadl! Hlavní rozhodčí však penaltu nehodlá odpískat!
    21. Zakončení Negreda mířilo těsně mimo
     
    21
    Po neúspěšném rohovém kopu se však Valencia dostal opět k míči. Na hranici vápna dostal hodně prostoru Sofiane Feghouli, který svým centrem našel ve vápně Negreda. Zakončení španělského útočníka však skončilo těsně vedle!
    5. První zákrok hostujícího brankáře Doménecha
     
    5
    Prvního rohového kopu dnešního zápasu se ujal Alen Hallilovi=c, jehož centr na přední tyči našel Hernándeze. Jeho hlavička však nikoho ve vápně nenašla. Následně se za vápnem opřel do míče Mascarell, jehož ránu vyrazil na rohový kop Doménech!

    Jan Havlovic

    Branky: 90+1. Alcácer (Bakkali)

    Karty:   45. Mascarell (GIJ), 64. Isma López (GIJ), 77. P. Pérez (GIJ) – 30. Parejo (VAL), 41. E. Pérez (VAL), 81. Fuego (VAL)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 12:9. Střely mimo: 4:7. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 16:9.
    Sporting Gijón: Cuéllar – Lora, L. Hernández, Espinosa, Isma López – S. Álvarez, Mascarell (61. Cases) – P. Pérez (82. Carmona), Halilović (71. Guerrero), Jony – A. Sanabria.
    Náhradníci: Alberto García – Guerrero, Cases, Canella, Carmona, Aït-Atmane, Meré.

    Valencia CF: Doménech – Cancelo, Mustafi, Abdennour, Gayá – Parejo, Fuego, E. Pérez (67. A. Gomes) – Feghouli, Negredo (75. Alcácer), Piatti (82. Bakkali).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Orbán, Alcácer, Bakkali, Rodrigo, de Paul, A. Gomes.

    Rozhodčí: Carlos Del Cerro (Španělsko)

    Diváci: 23 206
    bahis siteleri