Estoril – Braga 1:0 (kon.) | Arouca – Porto 1:3 (kon.)
konec
FC Arouca
1:3 (0:1)
FC Porto
Sobota 12.09.2015, 21:45 • Estádio Municipal de Arouca, Arouca • Portugalská Primeira Liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! FC Arouca nedokázala navázat na dobré výsledky ze začátku sezóny a s FC Porto prohrála 1:3!

    První poločas nabídl velmi vyrovnanou hru a hodně šancí! Hned v deváté minutě mohlo jít do vedení Porto, nicméně Aboubakar ve vápně na míč nedosáhl. O čtyři minuty později už se Porto radovalo! Na krásnou patičku Aboubakara si naběhl Jesús Corona, který nedal Bracalimu šanci! Následně zahrozil ze standardní sitauci David Simao, nicméně mířil přesně do náruče Casillase!

    Druhý poločas nabídl celkem tři branky! Do dvoubrankového vedení poslal Porto opět Jesús Corona, který dorazil střelu Andrého. V 71. minutě to bylo už 3:0, když se prosadil také Vincent Aboubakar! Domácí celek ještě dokázal snížit zásluhou Mauriedese, víc však nesthl!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (23:41:29)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Velmi nebezpečný centr poslal před branku Bracaliho André André, který málem našel Aboubakara, ten však míč těsně nestihl!
     
    90+2
    Střídající Héctor Herrera dokázal přenést hru na levou stranu, kde se nacházel André André. Jeho následný centr na pravou stranu na Maxi Pereiru nebyl přesný a míč skončil v zámezí.
     
    90+1
    Aktivní Aboubakar velmi nepříjemně napadal Velazqueze, který se však dokázal uvolnit a vše vyřešil razantním odkopem na polovinu hostujícího Porta.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Střídající Leandro se po přihrávce Roberta dostával do zajímavé příležitosti. Výborně však v obraně zapracoval Brazilec Maicon, který míč získal a Porto může zamířit vpřed.
     
    88
    André André si tentokrát naběhl pro míč až na vlastní polovinu, nicméně jeho postup zastavil bránící Velazquez, který se provinil nedovoleným zákrokem.
     
    87
    Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Jesús Corona, přichází Bueno.
     
    86
    Porto však zůstalo na útočné polovině a na levé straně se pokoušel opět něco vymyslet André André. Portugalský záložník dostal míč odrazem o Velazqueze do zámezí, nicméně se bude odkopávat od branky domácího celku.
     
    85
    Stoper Maicon našel krásným centrem na levé straně André Andrého, který obešel Velazqueze, jeho následnou přihrávku však zachytil obránce Bastos.
    83. MAURIEDES - 1:3
     
    83
    Arouca právě vstřelila branku!
    Domácí celek se přecijen prosazuje! Ve vápně dostal hodně prostoru střídající Nildo Petrolina, který poslal přízemní centr před branku, na který si naběhl MAURIEDES a razantní střelou snižuje na 1:3!
     
    82
    Do další šance se hrnul hostující Aboubakar, kterého vysunul po chybě Roberta Jesús Corona. Proti kamerunskému útočníkovi však výborně zasáhl obránce Lima.
     
    81
    Na levé straně se dokázal uvolnit André André, který dostal skvělou přihrávku od Corony. Následný centr portugalského záložníka hledal před brankou Aboubakara, od kterého se však míč odrazil do zámezí.
     
    80
    Další žlutou kartu tohoto utkání dostává hostující Maxi Pereira, který u postranní čáry zastavil ramenem postup domácího Nilda Petrolina. Žlutá karta zcela zasloužená.
     
    79
    Ze střední vzdálenosti to zkusil Jesús Corona, který útočil na hattrick. Mladý mexický záložník však se svou prudkou střelou neuspěl, neboť Bracali dokázal zasáhnout!
     
    78
    Maxi Pereira se dokázal uvolnit na pravé straně a jeho centr našel ve vápně Aboubakara. Střelec poslední branky si však v souboji s Bastosem počínal nedovoleně.
     
    77
    Po nedovoleném zákroku Maxi Pereiry zahrávala Arouca standardní situaci. Exekuxe se ujal Artur, jehož centr však nebyl povedený a na hranici vápna míč odkopnout Rúbecn Neves.

    Jan Havlovic

    Branky: 83. Mauriedes – 15. Corona, 61. Corona, 71. Aboubakar

    Karty:   6. Simao (ARC) – 21. Layun (PRT), 23. Brahimi (PRT), 35. Marcano (PRT), 68. Rúben Neves (PRT), 80. Maxi Pereira (PRT)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 4:9. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 19:23.
    FC Arouca: Bracali – Jailson (61.Maurides), Velazquez, Bastos, Lima – Valente, Prata Coelho, Simao (73. Nildo Petrolina) – Bernardes, Roberto, Zequinha (55.Leandro)
    Náhradníci: Adilson, Dabo, Gege, Nildo Petrolina, Leandro, Maurides, Rui Sacramento

    FC Porto: Casillas – Pereira, Maicon, Marcano, Layun – Andre, Neves, Imbula Wanga (70.Herrera) – Corona (87. Bueno), Aboubakar, Brahimi (55. Danilo Pereira)
    Náhradníci: Bueno, Helton, Herrera, Matins Indi, Osvaldo, Pereira, Tello
    bahis siteleri