Estoril – Braga 1:0 (kon.) | Arouca – Porto 1:3 (kon.)
konec
FC Arouca
1:3 (0:1)
FC Porto
Sobota 12.09.2015, 21:45 • Estádio Municipal de Arouca, Arouca • Portugalská Primeira Liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Jesús Corona, přichází Bueno.
    83. MAURIEDES - 1:3
     
    83
    Arouca právě vstřelila branku!
    Domácí celek se přecijen prosazuje! Ve vápně dostal hodně prostoru střídající Nildo Petrolina, který poslal přízemní centr před branku, na který si naběhl MAURIEDES a razantní střelou snižuje na 1:3!
     
    80
    Další žlutou kartu tohoto utkání dostává hostující Maxi Pereira, který u postranní čáry zastavil ramenem postup domácího Nilda Petrolina. Žlutá karta zcela zasloužená.
     
    73
    Střídání v týmu FC Arouca: ze hřiště odchází David Simao, přichází Nildo Petrolina.
    71. Vincent ABOUBAKAR - 0:3
     
    71
    Porto právě vstřelilo branku!
    Porto již vede tříbrankovým rozdílem a o vítězi dnešního zápasu je pravděpodobně rozhodnuto! Perfektní pas do vápna poslal Rúben Neves, který našel André Andrého. Portgalský záložník našel před brankou VINCENTA ABOUBAKARA, který si za svůj dnešní výkon branku rozhodně zasloužil!
     
    70
    Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Imbula Wanga, přichází Héctor Herrera.
     
    68
    Ve středu hřiště velmi tvrdě zajel hostující Rúben Neves pod nohy domácícho Davida Simaa. Hlavní rozhodčí neváhal a udělil další žlutou kartu!
    61. Jesús CORONA - 0:2
     
    61
    Porto právě vstřelilo branku!
    Porto se dostává do dvoubrankového vedení! Skvělý náběh na levé straně podnikl Layun, který následně poslal míč před vápno, odkud vystřelil André André. Bracali jeho následnou střelu dokázal vyrazit pouze před sebe a míč do branky dorazil JESÚS CORONA, který zaznamenal svou druhou branku v zápase!
     
    61
    Střídání v týmu FC Arouca: ze hřiště odchází Jailson, přichází Maurides.
     
    55
    Střídání v týmu FC Arouca: ze hřiště odchází Zequinha, přichází Leando.
    Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Yacine Ibrahimi, přichází Danilo Pereira.
     
    35
    Po pravé straně postupoval domácí Roberto, který se pokoušel dostat do vápna. Portugalský útočník udělal kličku Ivanovi Marcanovi, který domácího hráče následně fauloval. Španělský stoper dostává žlutou kartu!
     
    23
    Tak hlavní sudí se dnes opravdu nenudí! Na levé straně předvedl další zákeřný nedovolený zákrok Alžířan Brahimi, který poslal k zemi Jailson. Hlavní rozhodčí neváhal a udělil další žlutou kartu!
     
    21
    U postranní čáry následně fauloval hostující Layun, který poslal k zemi domácího Davida Simaa. Hlavní rozhodčí neváhal a i za tento faul udělil žlutou kartu!
    15. Jesús CORONA - 0:1
     
    15
    Porto právě vstřelilo branku!
    Tak teď však Porto předvedlo parádní kombinaci a jde do vedení! Corona krásně posunul míč do vápna na Aboubakara, který se dostal z úhlu, a tak poslal patičkou míč zpět před branku. Do tohoto prostoru si naběhl právě JESÚS CORONA, který nedal brankáři Bracalimu šanci!
    9. Aboubakarovi se zakončení nepovedlo
     
    9
    Na druhé straně postupoval vpřed hostující Maxi Pereira, který dostal opravdu hodně prostoru a poslal do vápna přízemní centr. Na ten si naběhl Aboubakar, který byl však tísněn obráncem a jeho zakončení nebylo ideální!
     
    6
    Vzápětí dostává první žlutou kartu domácí David Simao, který ve středu hřiště poslal ostrým skluzem k zemi hostujícího Pereiru. Žlutá karta byla v tomto případě zcela zasloužená!

    Jan Havlovic

    Branky: 83. Mauriedes – 15. Corona, 61. Corona, 71. Aboubakar

    Karty:   6. Simao (ARC) – 21. Layun (PRT), 23. Brahimi (PRT), 35. Marcano (PRT), 68. Rúben Neves (PRT), 80. Maxi Pereira (PRT)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 4:9. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 19:23.
    FC Arouca: Bracali – Jailson (61.Maurides), Velazquez, Bastos, Lima – Valente, Prata Coelho, Simao (73. Nildo Petrolina) – Bernardes, Roberto, Zequinha (55.Leandro)
    Náhradníci: Adilson, Dabo, Gege, Nildo Petrolina, Leandro, Maurides, Rui Sacramento

    FC Porto: Casillas – Pereira, Maicon, Marcano, Layun – Andre, Neves, Imbula Wanga (70.Herrera) – Corona (87. Bueno), Aboubakar, Brahimi (55. Danilo Pereira)
    Náhradníci: Bueno, Helton, Herrera, Matins Indi, Osvaldo, Pereira, Tello
    bahis siteleri