Chabarovsk – Jokerit 2:3 (kon.) | Vladivostok – Riga 2:4 (kon.) | Omsk – Soči 5:1 (kon.)
Čeljabinsk – Novosibirsk 1:2 (po pr.) | Nižněkamsk – Novokuzněck 1:0 (kon.) | Viťaz – N.Novgorod 1:0 (po pr.)
Spartak Moskva – Minsk 1:4 (kon.) | Záhřeb – HC Slovan 2:3 (po pr.)
konec
Admiral Vladivostok
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Dinamo Riga
Pondělí 14.09.2015, 11:30 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:33. BERGFORS - 2:4
     
    51:33
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak přece jen to bude ještě zajímavé! NICKLAS BERGFORS se v začátku sezony trápí, tentokrát se ale zapisuje do střelecké listiny parádní trefou! Jeho spoluhráč ho našel za brankou, on se s ničím nerozpakoval a rychle zasunul puk těsně k levé tyči Erikssonovy branky – 2:4! Asistence: Denis Osipov a Pascal Pelletier.
    42:30. Redlihs K. - 1:4
     
    42:30
    Riga právě vstřelila branku!
    A máme tu čtvrtou branku v síti brankáře Nalimova! Po přihrávce českého obránce Kundrátka se neomylně trefil KRIŠJANIS REDLIHS – 1:4! Asistence: Tomáš Kundrátek a Lauris Darzinš.
    41:01. BERZINŠ - 1:3
     
    41:01
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak to je velká čára přes rozpočet pro domácí Admiral! Dinamo nabídnutou přesilovou hru využívá poté, co ARMANDS BERZINŠ dostal na pravé straně dostatek prostoru a prudkou ranou překonal Nalimova – 1:3! Asistence: Tim Sestito.
    31:05. Redlihs M. - 1:2
     
    31:05
    Riga právě vstřelila branku!
    Hra ve čtyřech hráčích mnohem více sedí lotyšskému týmu, který se dnes podruhé dostává do vedení! MIKELIS REDLIHS nabral na levé straně rychlost, udělal dva kroky a prudkou ranou do bližší šibenice nedal šanci Nalimovovi zasáhnout – 1:2! Asistence:
    21:13. LUGIN - 1:1
     
    21:13
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    V době, když se již vyloučený hráč Rigy vrátil na ledovou plochu, domácí udeřili! DMITRIJ LUGIN dostal puk na levý kruh a prudkou ranou tahem se štěstím překonal švédského brankáře Erikssona – 1:1! Asistence: Nikita Lisov a Ivan Glazkov.
    06:22. BUKARTS - 0:1

     
    06:22
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak po šesti minutách hry zde máme úvodní vstřelenou branku dnešního střetnutí! ROBERT BUKARTS se dostal ke kotouči na levém kruhu a neomylnou střelou k bližší tyči zaskočil gólmana Nalimova – 0:1! Asistence: Armands Berzinš.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 22. Lugin (Lisov, Glazkov), 52. Bergfors (Osipov, Pelletier) – 7. Bukarts (Berzinš), 32. Redlihs M., 42. Berzinš (Sestito), 43. Redlihs K. (Kundrátek, Darzinš)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Osipov, Blum, Glazkov (C), Lisov, Plechanov, Mnacjan, Běljakov – Trivino, Pelletier, Bergfors – Gorškov, Fisenko, Lugin – Alševskij, Kuzněcvo, Podšendjalov – Voronin, Sajustov, Jakovlev.
    Dinamo Riga: Eriksson (Sedláček) – Galvinš, Kundrátek, Redlihs K., Seigo, Sotnieks, Cibulskis – Darzinš, Sestito, Leino – Redlihs M., Schutz, Indrašis – Skvorcov, Meija, Saulietis – Locans, Kulda, Bukarts

    Rozhodčí: Vasiljev, Naumov – Koršak, Černyšev (všichni Rusko)

    Diváci: 5550
    bahis siteleri