Chabarovsk – Jokerit 2:3 (kon.) | Vladivostok – Riga 2:4 (kon.) | Omsk – Soči 5:1 (kon.)
Čeljabinsk – Novosibirsk 1:2 (po pr.) | Nižněkamsk – Novokuzněck 1:0 (kon.) | Viťaz – N.Novgorod 1:0 (po pr.)
Spartak Moskva – Minsk 1:4 (kon.) | Záhřeb – HC Slovan 2:3 (po pr.)
konec
Admiral Vladivostok
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Dinamo Riga
Pondělí 14.09.2015, 11:30 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Ještě tu přichází dvouminutový trest pro hostujícího Sestita, příliš velké komplikace pro Rigu již nepřijdou. Admiral zbývá již málo času.
     
    56:11
    Po spolupráci první formace měl vynikající příležitost na korekci skóre Pascal Pelletier! Jeho zakončení z mezikruží mířilo přesně pod břevno, velmi rychle se tam však ocitla lapačka připraveného gólmana Erikssona!
     
    52:43
    A rázem tribuny ve Vladivostoku výrazně ožívají! Cibulskis znovu míří na trestnou lavici, tentokrát za nedovolené bránění. Je to další početní výhoda pro Admiral.
    51:33. BERGFORS - 2:4
     
    51:33
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak přece jen to bude ještě zajímavé! NICKLAS BERGFORS se v začátku sezony trápí, tentokrát se ale zapisuje do střelecké listiny parádní trefou! Jeho spoluhráč ho našel za brankou, on se s ničím nerozpakoval a rychle zasunul puk těsně k levé tyči Erikssonovy branky – 2:4! Asistence: Denis Osipov a Pascal Pelletier.
     
    50:37
    Nyní je tu zřejmě poslední šance Vladivostoku na zdramatizování mače. Za podražení je na lavici hanby odkázán Oskars Cibulskis (RIG).
     
    43:29
    Rázem si mohl Kundrátek připsat první vstřelenou branku v Kontinentální hokejové lize, jeho prudkou dělovku však gólman Nalimov fantasticky vychytal!
    42:30. Redlihs K. - 1:4
     
    42:30
    Riga právě vstřelila branku!
    A máme tu čtvrtou branku v síti brankáře Nalimova! Po přihrávce českého obránce Kundrátka se neomylně trefil KRIŠJANIS REDLIHS – 1:4! Asistence: Tomáš Kundrátek a Lauris Darzinš.
     
    42:03
    Mnacjan (VLD) znovu komplikuje situaci Admiralu, je potrestán dvěma minutami za sekání.
    41:01. BERZINŠ - 1:3
     
    41:01
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak to je velká čára přes rozpočet pro domácí Admiral! Dinamo nabídnutou přesilovou hru využívá poté, co ARMANDS BERZINŠ dostal na pravé straně dostatek prostoru a prudkou ranou překonal Nalimova – 1:3! Asistence: Tim Sestito.
     
    39:39
    Nakonec se v závěru druhé části bude muset Admiral ještě bránit, Pascal Pelletier (VLD) je totiž za hákování vykázán na lavici hanby.
     
    33:11
    A znovu se nám trestná lavice zaplní. Mikelis Redlihs (RIG), autor druhé branky Dinama Riga, špatně střídal a kvůli němu byla hostům odpískána hra v šesti. Pykat bude Bukarts.
    31:05. Redlihs M. - 1:2
     
    31:05
    Riga právě vstřelila branku!
    Hra ve čtyřech hráčích mnohem více sedí lotyšskému týmu, který se dnes podruhé dostává do vedení! MIKELIS REDLIHS nabral na levé straně rychlost, udělal dva kroky a prudkou ranou do bližší šibenice nedal šanci Nalimovovi zasáhnout – 1:2! Asistence:
     
    30:15
    Ta ale příliš dlouho netrvala. Krisjanis Redlihs (RIG) totiž hasil akci Admiralu hákováním, uvidíme znovu hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    29:43
    Lugin (VLD) to však tentokrát u mantinelu přehnal, zbytečným podražením v útočném pásmu posílá Vladivostok také do čtyř. Co nevidět začne zkrácená přesilová hra Dinama.
     
    26:11
    Lugin je rozhodně při chuti a zkoušel to znovu ze stejné pozice jako u vyrovnávacího gólu. Tentokrát těsně přestřelil!
     
    25:07
    Další komplikace pro Rigu. Dinamo bude hrát pětiminutové oslabení poté, co Guntis Galvinš (RIG) dostává za sekání pět minut + trest do konce zápasu!
    21:13. LUGIN - 1:1
     
    21:13
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    V době, když se již vyloučený hráč Rigy vrátil na ledovou plochu, domácí udeřili! DMITRIJ LUGIN dostal puk na levý kruh a prudkou ranou tahem se štěstím překonal švédského brankáře Erikssona – 1:1! Asistence: Nikita Lisov a Ivan Glazkov.
     
    19:13
    Steven Seigo (RIG) dnes podruhé míří za katr, tentokrát za sekání.
     
    14:23
    Doslova jako slepý k houslím dostal Guntis Galvinš do velké brankové příležitosti, z bezprostřední blízkosti však nedokázal skákavý puk doklepnout do sítě Vladivostoku!
     
    13:15
    Na ledě se pořádně přiostřilo, za vzájemnou potyčku odešli za katr s menším trestem za hrubost Seigo (RIG) a Lugin (VLD). Pokračovat bude tradiční přesilovka pěti proti čtyřem.
     
    11:50
    Prvním vyloučeným hráčem dnešního zápasu bude hostující Armands Berzinš (RIG) za sekání.
     
    09:56
    Osipov si sjel od modré čáry až na kruhy, kam dostal pořádně nabito! Rána z voleje donutila Erikssona k semaforu!
    06:22. BUKARTS - 0:1

     
    06:22
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak po šesti minutách hry zde máme úvodní vstřelenou branku dnešního střetnutí! ROBERT BUKARTS se dostal ke kotouči na levém kruhu a neomylnou střelou k bližší tyči zaskočil gólmana Nalimova – 0:1! Asistence: Armands Berzinš.
     
    05:16
    Tak to byla parádní akce domácího Admiralu, na jejímž konci se před brankářem Erikssonem zjevil Podšendjalov! Druhý nejproduktivnější hráč Admiralu však prudkou ranou trefil pouze gólmana Rigy do hrudi!

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 22. Lugin (Lisov, Glazkov), 52. Bergfors (Osipov, Pelletier) – 7. Bukarts (Berzinš), 32. Redlihs M., 42. Berzinš (Sestito), 43. Redlihs K. (Kundrátek, Darzinš)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Osipov, Blum, Glazkov (C), Lisov, Plechanov, Mnacjan, Běljakov – Trivino, Pelletier, Bergfors – Gorškov, Fisenko, Lugin – Alševskij, Kuzněcvo, Podšendjalov – Voronin, Sajustov, Jakovlev.
    Dinamo Riga: Eriksson (Sedláček) – Galvinš, Kundrátek, Redlihs K., Seigo, Sotnieks, Cibulskis – Darzinš, Sestito, Leino – Redlihs M., Schutz, Indrašis – Skvorcov, Meija, Saulietis – Locans, Kulda, Bukarts

    Rozhodčí: Vasiljev, Naumov – Koršak, Černyšev (všichni Rusko)

    Diváci: 5550
    bahis siteleri