Benátky n/J – Čáslav 2:2 (3:0 po pen.) | Chrudim – Union 2013 2:0 (kon.) | Zápy – Štěchovice 1:0 (kon.)
Benešov – Dobrovice 1:2 (kon.) | Tachov – Domažlice 1:0 (kon.) | Králův Dvůr – Písek 1:0 (kon.)
Vltavín – Jirny 5:1 (kon.) | Brozany – Žižkov 1:3 (kon.) | Táborsko akademie – Kolín 2:0 (kon.)
Most – Převýšov 0:1 (kon.)
konec
SK Sokol Brozany
1:3 (0:2)
FK Viktoria Žižkov
Středa 16.09.2015, 17:00 • Brozany nad Ohří • Česká fotbalová liga • 18. kolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Přeji příjemné středeční odpoledne všem fotbalovým nadšencům! Dnes je na programu předehrávané 18. kolo, ve kterém se mimo jiné utkají Sokol Brozany proti celku FK Viktoria Žižkov. Zápase se na fotbalovém hřišti v Brozanech nad Ohří odehraje od 17:00.
     
    Sokol Brozany

    Zatímco první zápasy v historicky první sezóně Brozan v ČFL vůbec nevyšly a špatné výsledky stály místo bývalého trenéra tamního klubu, v posledních zápasech se hráčům ze severu Čech daří nadmíru dobře. Aktuálně se Brozanští vezou na vlně dvou výher v řadě, kdy nejprve porazili na domácím hřišti Union 2013 a o pár dní později naplno bodovali také v Čáslavi. Zda se povede Brozanům získat skalp v podobě Viktorie Žižkov, se dozvíme minimálně po 90 minutách základní hrací doby.

    Posledních 5 odehraných utkání:
    Čáslav – Brozany 0:1
    Brozany – Union 2013 2:0
    Kolín – Brozany 2:0
    Brozany – Dobrovice 2:1
    Štěchovice – Brozany 6:0
     
    FK Viktoria Žižkov

    Žižkov je na tom bodově stejně, jako Brozany – získal 9 bodů. Ovšem výsledky tohoto klubu, který dlouhou dobu hrával FNL, tedy o jednu ligu vyšší soutěž, jsou zcela opačné než v podání Brozan. Naposledy se Žižkovští vrátili s jedním bodem za prohru na penalty z Písku, předchozí zápas před vlastními diváky dokonce s Jirny prohrály. Poslední výhru zaznamenala Viktoria v Benátkách nad Jizerou, kde vyhrála vysoko 4:1. Uvidíme, zda se Žižkovu povede zlomit střeleckou i herní smůlu z posledních zápasů.

    Posledních 5 odehraných utkání:
    Písek – Žižkov 1:0np
    Žižkov – Jirny 0:1
    Žižkov – Vltavín 0:1np
    Benátky n/J. – Žižkov 1:4
    Kolín – Žižkov 2:1
     
    Hlavním rozhodčím dnešního utkání je Olga Zadinová, které budou na čarách vypomáhat Lukáš Matoušek a Jaroslav Hádek. V roli delegáta FAČR je přítomný Peter Sádovský.
     
    Úvodní sestavy:

    Sokol Brozany: Starczewski – Uka, Stehlík, Olejník (C), Hrubý – Verbíř, Pelikán, Cibulka, Šollar – Müller, Vlasák
    Trenér: Petr Čermák
    Náhradníci: Vacho – Tupý, Grunert, Vacek, Bittengel, Benda

    FK Viktoria Žižkov: Brauneis – Šandera, Křeček, Avdić, Volek – Kocourek, Podrazký, Mareš, Dočekal – Marek, Štoček (C)
    Trenér: Roman Veselý
    Náhradníci: Soukup – Konyeha, Langr, Hurka

    Rozhodčí: Zadinová – Matoušek, Hádek.
     
    Hráči společně s rozhodčími nastupují na hrací plochu. Za malou chvíli zápas začne.
     
    Domácí zvolili pro dnešní zápas červeno-bílou kombinaci dresů, zatímco hosté ze Žižkova dresy černé s bílými prvky.
     
    Los vyhrál celek Žižkova, který tak bude mít výhodu úvodního výkopu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    První pokus o útok v podání hostujících hráčů vůbec nevyšel. Míč doputoval pouze do zámezí. Vhazovat míč do hry budou domácí.
     
    2
    Brozany se zatím nedostaly před půlící čáru. Naopak jejich soupeř vybojoval standardní situaci v rohu hrací plochy.
     
    2
    Míč sice našel hlavu útočníka hostů, ale míč nebyl udeřen s potřebnou razancí a tak se povedlo obráncům odkopnout míč včas do bezpečí.
     
    3
    Kapitánovi hostů Štočkovi poskakoval míč u nohy a ve chvíli, kdy se ho snažil napálit plnou silou na bránu, byl u míče rychleji Verbíř, který založil rychlý protiútok.
     
    3
    Brozanští se sice dostali do zakončení. Svojí střelou ale našel pouze rukavice Brauneise.
     
    4
    Oba celky se vystřídaly v útočných akcích. Bohužel pro fanoušky obou týmů se nepovedlo ani jednomu zakončit. Skóre tak zůstává stále nezměněno.
     
    5
    Verbíř se pokusil v rohu hrací plochy obehrát protihráče, což se mu nepovedlo. Ovšem se mu aspoň povedlo vybojovat rohový kop. Ten ale zůstal nevyužit.
     
    6
    Hosté při presingu soupeře nevěděli co z míčem a tak ho jeden z obránců raději zakopl mimo hrací plochu.
     
    7
    Šollar po levé straně táhl rychlý protiútok Brozan. S míčem doběhl až na hranici pokutového území hostů, kde zvolil prudký centr na hlavu Müllera, tomu se ale nepovedlo odhlavičkovat. K odraženému míči se ale ještě dostal Verbíř, který napřáhl na velkém vápně a jen o několik centimetrů netrefil bránu Žižkova.
     
    9
    Žižkovští se po přihrávkách na jeden dotek dostali po pravé straně do pokutového území svých hostitelů. Následný centr před bránu našel ale pouze nohu Uka, který odkopl míč do bezpečné vzdálenosti.
     
    10
    Domácí Verbíř se pokusil najít centrem Šollara, ten ale nedokázal zpracovat míč, který následně skončil v zámezí.
     
    12
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Nenápadná akce Žižkova končí brankou. Centr z pravé strany dolétl do pokutového území na zcela opuštěného Štočka, který hlavičkou poslal míč do tyče domácí brány. Dostatečně agilní byl v malém vápně JOSEF MAREK, který dorazil míč za bezmocného Starczewskiho.
    12. Josef MAREK - 0:1
     
    13
    Hráči nyní podstoupili několik soubojů na půlící čáře, ze kterých přeci jen může těžit pražský celek, který dostal výhodu autového vhazování.
     
    14
    Podrazký procházel prostředkem hřiště, kde mu jeden ze soupeřových obránců vystavil stopku. Viktoria má k dispozici volný kop ze zajímavé pozice.
     
    15
    Nacvičená akce Žižkova vyšla jak měla, jen ji chyběla branka. Hráči stojící u míče přistrčili míč na naběhnutého Štočka, který ale pouze vyprášil rukavice domácího brankáře.
     
    16
    Vlasák od půlící čáry táhl míč po levé straně, přičemž si zbíhal do středu. Obranná čtveřice Žižkova ho ale dokázala včas zbavit kulatého nesmyslu.
     
    18
    Hned dva centry během dvou minut proletěly pokutovým územím hostů. Na ani jeden ale nedosáhl žádný z hráčů domácích. Je ale nutno dodat, že především druhý centr neměl správné parametry.
     
    19
    Hosté málem zahrozili z rychlého protiútoku, který vedl Štoček. Jeho finální přihrávka ale byla pro Kocourka příliš dlouhá. Následuje odkop od brány Starczewskiho.
     
    21
    Pelikán obral soupeře na středu hrací plochy o míč a ihned vyslal Uku do protiútoku. Tomu ale zamezil včasným faulem Podrazký, který tak domácím dává možnost volného kopu ze slibné pozice.
     
    22
    Brozany předvedly hodně dobrý volný kop. Míč letěl do prostoru mezi malým vápnem a bodu pro pokutový kop. Do centru vložil nohu Stehlík, který nasměřoval míč ale pouze do těla Brauneise. Hostující brankář dorážku domácím nepovolil zachycením míče do náruče.
     
    24
    Brozanští se pokusili o další útočnou akci, ta ale skončila jako většina předchozích zakopnutím míče do zámezí.
     
    25
    Uka při doběhu míče podklouzl, ale stihl se k němu přeci jen dostat. Jeho následný centr hledal hlavu Šollara, ale centr byl příliš dlouhý. Domácí i nadále pokračovali v útočném tažení. Celou akci ale pokazil Hrubý, jehož přihrávku neakceptoval ani jeden z jeho spoluhráčů.
     
    26
    Šandera se z pravé strany snažil o centr do pokutového území, kde se nacházeli jeho dva spoluhráči. Do centru se včas postavil Olejník, který odvrátil míč do bezpečí.
     
    27
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Domácí na svoji pasivitu doplatili. Nejprve se prezentoval povedenou střelou Štoček, toho ještě domácí brankář vychytal. Následně se k míči dostal ZDENĚK VOLEK, který předvedl povedenou individuální akci, pri které obehrál hned trojici soupeřů a následně zasunul míč za padajícího Starczewskiho. Rázem je Žižkov ještě blíže vítězství.
    27. Zdeněk VOLEK - 0:2
     
    29
    Domácí hráči se snaží se skóre něco dělat. Jejich postupný útok končí faulem Žižkova zhruba 30 metrů od brány Brauneise.
     
    30
    K rozehrání přímého kopu se postavil Verbíř, který kroutil míč, jak se dalo. Střela to byla hodně povedená, ale míč letěl o něco víc, než by domácí potřebovali. Následuje odkop od hostující brány.
     
    31
    V prvním ofsajdu zápasu se ocitl hráč hostí, což také signalizuje pomezní rozhodčí zdviženým praporkem.
     
    33
    Stehlík velmi takticky fauloval na půlící čáře Štočka, který by se jinak mohl hnát osamocen na brankáře Brozan. Hosté tak mají k dispozici další standardní situaci.
     
    34
    Hosté se také dočkali prvního rohového kopu. Marek si v pokutovém území naskakoval k hlavičce. Míč sice hostující útočník trefil, ale ten následně opustil hrací plochu bez ohrožení brány.
     
    36
    Šollarovi se povedlo u levé čáry obehrát soupeře, i když mu míč poskakoval. Jeho další dotek s míčem už ale nebyl tak precizní, jak by domácí potřebovali, neboť míč odskočil až za brankovou čáru. Brauneis tak může poslat míč zpět do hry.
     
    37
    Žlutou kartu dostává Radek Cibulka (Sokol Brozany). Domácí hráč měl až příliš mnoho argumentů vůči rozhodčí zápasu.
     
    38
    Hosté podruhé v zápase nachytáni v ofsajdovém postavení.
     
    38
    Čím víc se blíží konec prvního poločasu, tím více vzniká střetů hráčů na hřišti. Zatím tyto střety Zadinová přehlíží a nechá pokračovat ve hře.
     
    39
    Křeček se po pravé straně vydal do souboje s dvěma protihráči. Tento souboj ale nevyhrál, neboť budou domácí zahrávat míč do hry z autu.
     
    40
    Uka zahrál u pravé čáry nohou příliš vysoko, což znamená, že budou hráči Žižkova zahrávat volný kop.
     
    40
    Ten se jim ale vůbec nepovedl. Domácí se dostali k míči a ten ihned putoval centrem na útočnou polovinu.
     
    41
    Žlutou kartu dostává Ivan Šollar (Sokol Brozany) za surový faul na útočné polovině, kdy společně s míčem vzal skluzem i obě nohy Šandery.
     
    42
    Rychlostní souboj a následně i osobní souboj na středu hřiště vyšel lépe hostujícímu hráči. Žižkovští budou zahrávat autové vhazování.
     
    43
    Domácí se po faulu hostí dožadovali žlutého napomenutí. Zadinová ale zůstala s ledovým klidem stát a ukázala na místo přestupku, odkud pošle Olejník míč do útoku.
     
    44
    Náběh Kocourka za obranu Brozan vyšel. Míč si sice zpracoval a mohl zakončit, na poslední chvíli mu ale míč odebral od nohy jeden z bránících hráčů.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První poločas zápasu Brozan s Žižkovem je již minulostí. Do zápasu vstoupil aktivněji pražský celek, který se dostal již ve dvanácté minutě do vedení. Náhle se hra vyrovnala a i Brozanští si začali vytvářet šance na zakončení. Ve 22. minutě to dokazoval Stehlík, který míč po centru svého spoluhráče opřel pouze do těla hostujícího brankáře. Za to Volek na druhé straně hrací plochy předvedl individuální akci, která vedla v branku. I v následujících minutách měl Žižkov navrch a nejednou ohrozil svatyni Starczewskiho. Zda se povede domácím zvrátit zápas ve druhé půli nebo Žižkovští vedení udrží či ještě navýší se dozvíme zhruba za pětapadesát minut.
     
    Hráči obou týmů se začínají pomalu vracet zpět na hrací plochu, za pár chvil začne druhý poločas tohoto střetnutí.
     
    Všichni aktéři jsou nastoupeni na hrací ploše. Už nic nebrání zahájení druhého poločasu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Domácí vstoupili do druhého poločasu velmi aktivně. Jediné, co chybělo, byla finální přihrávka na Vlasáka, ke kterému míč přes obránce soupeře nedoputoval.
     
    46
    Na druhé straně hrací plochy byl v ofsajdu nachytán Kocourek.
     
    47
    Cibulka při snaze zpracovat míč zahrál rukou. Do ruky se mu míč odrazil od země.
     
    47
    Znovu to jsou domácí, kteří se tlačili do zakončení. Zpětná přihrávka na Müllera nebyla přesná, přesto se domácí útočník míče dotkl. Naneštěstí pro Brozany stačil protihráčův obránce míč dostatečně pokrýt a dostat ho z pokutového území.
     
    48
    Při skluzu hostujícího hráče se svalil na zem s velmi hlasitým projevem bolesti Hrubý, který se drží za koleno. Rozhodčí neváhá a přivolává na hrací plochu lékaře domácích.
     
    Dnešní utkání sleduje 325 diváků.
     
    50
    Cibulka se po levé straně neprodral skrze dva protihráče. Ačkoli už překonal prvního, druhý mu stačil odkopnout míč aspoň do zámezí.
     
    51
    Domácí faulovali na půlící čáře a nebýt couvajícího Müllera, mohlo být ještě hůře, neboť se na levé straně ocital v náběhu Dočekal. Vše tedy nakonec pro domácí dobře dopadlo.
     
    52
    Otěže zápasu ale opět přebírají Žižkovští. Ti nyní předvedli pohlednou útočnou akci, kterou jim obránci nepovolili zakončit.
     
    53
    Další standardním kopem pro hosty byl rohový kop. Secvičená akce vyšla na jedničku. Po střele si Cibulka chránil ve skluzu rukou obličej. Hostující záložník ho právě do této ruky trefil a tak se Žižkovští dožadovali odpískání pokutového kopu.
     
    54
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Další nenápadná akce Žižkova končí vstřelením branky v podání MIROSLAVA PODRAZKÉHO. Marek našel přízemním centrem na pokutovém kopu stojícího Podrazkého, který nasměřoval míč k pravé tyči Starczewskiho.
    54. Miroslav PODRAZKÝ - 0:3
     
    56
    Uka proběhl celou délku hrací plochy, aby pro své spoluhráče vybojoval faul. Ovšem z tohoto volného kopu už nic nebude, obránci Žižkova dokázali vytěsnit míč do bezpečí.
     
    57
    Uka ukázal svojí rychlost, když dokázal dosprintovat unikajícího Dočekala. Celou obrannou akci dokonal Starczewski doběhnutím míče před brankovou čarou a odkopnutím míče do zámezí.
     
    58
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Lukáš Hrubý, přichází Jiří Vacek.
     
    60
    Domácí se dostali k rozehrání dalšího volného kopu ze zajímavé pozice. Míč se tentokrát snesl k nohám Müllera, který se střelou nějakou chvíli vyčkával. Když už se ale ke střele dostal, trefil pouze Brauneise, od kterého se míč odrazil vedle brány.
     
    61
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Josef Marek, přichází Godwin Onyeka Konyeha.
     
    62
    Útočníci Brozan se prezentovali v útoku pouze faulem a tak musejí velmi rychle couvat do obrany.
     
    62
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Radek Cibulka, přichází Günter Bittengel.
     
    63
    Žlutou kartu dostává Pavel Verbíř (Sokol Brozany), který raději takticky stáhl probíhajícího hráče za dres, aby zastavil pronikajícího protihráče.
     
    65
    Domácí vytvořili trmu vrmu ve své rozehrávce. Míč totiž poslali přesně na nohu Kocourka, který se snažil najít zpětnou přihrávkou Podrazkého. Poslední jmenovaný ovšem na míč nedosáhl, a tak se ho mohl zmocnit Uka.
     
    66
    Konyeha se dostal na pravé straně až na hranici pokutového kopu, odkud se snažil ve vápně najít své spoluhráče. Míč dokázal včas zakopnout na roh vytáhlý domácí obránce Olejník.
     
    67
    Centr z pravé strany se pomalu snášel na hlavu rovnou tří hráčů pražského celku. Vše ale zastavil zvuk píšťalky. Hlavní rozhodčí viděla v souboji faul.
     
    67
    Žlutou kartu dostává Lukáš Křeček (FK Viktoria Žižkov) za opakované fauly během jedné minuty. Domácí se dožadovali dokonce červené karty. Pro tento kartónek ale Zadinová nesáhla.
     
    68
    Hosté se dostali do přečíslení 3 na 1. Míč měl na noze Šandera, který ovšem nedokázal centrem najít ani jednoho ze svých spoluhráčů v pokutovém území. Naopak zakopl míč daleko od brány.
     
    70
    Přichází další žlutá karta pro domácí. Dostává ji Jakub Vlasák (Sokol Brozany), který sice trefil míč, ale společně s ním nakopl i protihráče.
     
    71
    Centr Kocourka z pravé strany nenašel žádného z hráčů v černém. Dočekal se ještě snažil dostihnout míč na hrací ploše, tato úloha se mu ale nepodařila.
     
    73
    Podrazký přistrčil míč na Štočka, který se tou dobou ocital v ofsajdovém postavení, čehož si všiml i pomezní rozhodčí, který zvedl praporek.
     
    73
    Pro nepovedený centr Vlasáka si doběhl Brauneis, který stáhl míč ze vzduchu do své náruče.
     
    74
    Konyeha se pokusil o střelu ze střední vzdálenosti, ovšem Stehlík mu strčil do střely svoje nohy a zblokoval tím střelecký pokus hostujícího hráče. Žižkov zůstal u míče i nadále, jeho hráči ale nic smysluplného vytvořit nedokázali.
     
    75
    Zatímco domácí se snaží zaútočit a vstřelit branku za každou střelu, na hráčích Žižkova je vidět, že jsou se současným stavem zápasu spokojeni a nikam se zbytečně neženou.
     
    76
    Pelikán se na půlící čáře obracel s míčem a snažil se ho přikopnout svému spoluhráči. Ten ale tak rychle u čáry být nemohl, chyběli mu fyzické síly.
     
    77
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Daniel Kocourek, přichází Martin Hurka.
     
    78
    Rychlý pressing hostujících hráčů dělá Brozanským čím dál tím větší problémy. Tentokrát to ale pro domácí ještě dobře dopadlo, neboť se probojovali k zahrání autového vhazování.
     
    79
    Ačkoli před chvílí trenér pochválil Konyehu, teď by ho mohl kárat. Zásluhou jeho faulu se dostali domácí k možnosti přímého kopu.
     
    80
    K míči se postavil znovu Verbíř, který ho tentokrát zakroutil do brány. Brauneis ale s jeho střelou neměl velké problémy.
     
    80
    Brozany právě vstřelily branku!
    Domácí se přeci jen dočkali minimálně čestné branky. K míči se dostal na hranici pokutového vápna IVAN ŠOLLAR, který se s míčem nepáral a bodlem ho napálil vstříc bráně. Brauneis se po míči, který směřoval pod horní tyč, marně natahoval.
    80. Ivan ŠOLLAR - 1:3
     
    82
    Žižkovští si poradili v rohu hrací plochy hned s několika hráči soupeře. Míč sice na chvíli zachytil Pelikán, ale hned poslal míč znovu na nohu soupeře. Žižkov tak může stále pokračovat ve hře.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Miroslav Müller (Sokol Brozany) za faul na půlící čáře. Podtrhl nohama obě nohy soupeře.
     
    85
    Centr Volka doputoval do pokutového území, kde ho sice hostující hráči zpracovali na hrudi, ale následně ho zachytil Uka a odkopl až k půlící čáře. Zde se nacházel Müller, který byl nakonec faulován.
     
    85
    Zadinová rozdáváním žlutých karet rozhodně nešetří. Tentokrát za svůj faul uviděl žlutou kartu Martin Hurka (FK Viktoria Žižkov).
     
    86
    Uka nedokázal trefit míč z prvního doteku a vypadalo to, že zahrál rukou. Ovšem rozhodčí nechala pokračovat dál ve hře. Následně už si domácí obránce dokázal poradit mnohem lépe, než v prvním momentu.
     
    87
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Jan Štoček, přichází Marek Langr.
     
    88
    Hráči podstoupili na půlící čáře souboj o míč. Rozhodčí tohoto zápasu usoudila, že jako první fauloval domácí hráč, a tak mohou Žižkovští šetřit další vteřinky.
     
    89
    Pohledná akce Brozan skončil odmávaným ofsajdem, ve kterém se ocitl Vlasák.
     
    90
    Zápas je nastaven o jednu minutu nad rámec řádné hrací doby.
     
    90
    Verbíř zahrával míč do hry z půlící čáry. K odraženému míči se dostal Bittengel, který s ním ještě zaběhl více do pravé strany a následně vystřelil. Míč zastavil jeden z hostujících obránců.
     
    90+1
    Zřejmě poslední akce zápasu nedopadla pro hosty dobře. Konyeha nedokázal zpracovat dlouhou přihrávku svého spoluhráče.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    Viktoria Žižkov zúročila své zkušenosti z vyšší ligy a velmi hladce si poradila s Brozany, které jsou nováčkem této soutěže. Ve druhém poločase se ještě po jedné brance zapsaly oba celky. Nejprve navyšoval už na tříbrankové vedení Podrazký. Deset minut před koncem zápasu se domácí dočkali čestného zásahu, když Šollar napálil z první bodlem míč přesně pod břevno. V zápase ale také padl velký počet žlutých karet, který jen nastiňoval, že se nehrálo po celou dobu zápasu moc čistě.
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním výhry Viktorie Žižkov vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního dne, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen fotbalového) Onlajnu, na počtenou! (18:57:17)

    Josef Cestr

    Branky: 80. Šollar – 12. Marek, 27. Volek, 54. Podrazký

    Karty:   37. Cibulka (BRO), 41. Šollar (BRO), 63. Verbíř (BRO), 70. Vlasák (BRO), 83. Müller (BRO) – 67. Křeček (ZIZ), 85. Hurka (ZIZ)


    SK Sokol Brozany: Starczewski – Uka, Stehlík, Olejník (C), Hrubý (58. Vacek) – Verbíř, Pelikán, Cibulka (62. Bittengel), Šollar – Müller, Vlasák
    Trenér: Petr Čermák

    Náhradníci: Vacho – Tupý, Grunert, Vacek, Bittengel, Benda

    FK Viktoria Žižkov: Brauneis – Šandera, Křeček, Avdić, Volek – Kocourek (77. Hurka), Podrazký (náhr. C), Mareš, Dočekal – Marek (61. Konyeha), Štoček (C) (88. Langr)
    Trenér: Roman Veselý

    Náhradníci: Soukup – Konyeha, Langr, Hurka

    Rozhodčí: Zadinová – Matoušek, Hádek

    Diváci: 325
    bahis siteleri