Jokerit – Viťaz 1:2 (0:1 po s.n.) | Záhřeb – Petrohrad 3:4 (kon.) | HC Slovan – Spartak Moskva 2:5 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
3:4 (1:1, 2:1, 0:2)
SKA Petrohrad
Sobota 19.09.2015, 17:30 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:19. Anton BĚLOV - 3:4
     
    52:19
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se znovu dostávají do vedení, když se přesně dokázal trefit ANTON BĚLOV. Zatím jsou tedy hokejisté Petrohradu k vítězství blíže. Jde o využitou přesilovou hru pouhou sekundu před návratem Larkina. Asistence: Anton Burdasov, Vadim Šipačjov.
    41:52. Vadim ŠIPAČJOV - 3:3
     
    41:52
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Nyní se už ale hosté prosazují. VADIM ŠIPAČJOV si nabruslil až před domácí branku, Heeter povyjel ze své svatyně, ale Šipačjov dokázal zpětně procedit kotouč do jeho branky a je opět vyrovnáno. Asistence: Jevgenij Dadonov, Anton Burdasov.
    35:59. Radek SMOLEŇÁK - 3:2
     
    35:59
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Ale nyní už ano. Tomáš Mertl viděl zpoza hostující branky najíždějícího koho jiného než RADKA SMOLEŇÁKA, který se z levé strany a v těsné blízkosti Ježova znovu nemýlil. Český útočník tak završil svůj hattrick a posílá Medveščak do vedení. Asistence: Tomáš Mertl, Ilja Arkalov.
    30:56. Radek SMOLEŇÁK - 2:2
     
    30:56
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A je znovu vyrovnáno. A opět u toho byl RADEK SMOLEŇÁK, který se po přihrávce Kvapila přesně trefil z levého kruhu a domácí tak mohou slavit další gól v síti Petrohradu. Česká linie ve službách Medveščaku dnes doslova úřaduje. Asistence: Marek Kvapil, Tomáš Mertl.
    25:50. Jevgenij DADONOV - 1:2
     
    25:50
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ DADONOV se dostal v levém kruhu ke střele a jeho rána švihem končí za zády Heetera. Hosté si tak berou své jednobrankové vedení zpět a naopak domácí budou muset dohánět manko. Asistence: Vadim Šipačjov.
    16:50. Radek SMOLEŇÁK - 1:1
     
    16:50
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Tak to byla krásná akce domácích. Za brankou zamíchal puk Kvapil a poslal ho před brankou na úplně volného RADKA SMOLEŇÁKA, který nekompromisní střelou srovnává stav na 1:1. Asistence: Marek Kvapil, Tomáš Mertl.
    03:48. Joakim LINDSTRÖM - 0:1
     
    03:48
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí sice útočili, ale branku dávají hosté jako blesk z čistého nebe. Po vhazování v pásmu Medveščaku vyhráli buly hokejisté Petrohradu a puk se dostal na levý kruh k JOAKIMU LINDSTRÖMOVI, který střelou švihem překonává bezmocného Heetera. Hosté se tak ujímají vedení. Asistence: Jarno Koskiranta.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 17. Smoleňák (Kvapil, Mertl), 31. Smoleňák (Kvapil, Mertl), 36. Smoleňák (Mertl, Arkalov) – 4. Lindström (Koskiranta), 26. Dadonov (Šipačjov), 42. Šipačjov (Dadonov, Burdasov), 53. Bělov (Burdasov, Šipačjov)


    Medveščak Záhřeb: Heeter (Krošelj) – Kinrade, Morrisonn, Mäntylä, Larkin, Jurčina, Katič, Deutsch – Brulé, Saarinen, Bjorkstrand – Kvapil, Smoleňák, Mertl – Giliati, Genoway, Hedberg – Arkalov, Glumac, Jämtin
    SKA Petrohrad: Ježov (Koskinen) – Čudinov, Bělov, Jakovlev, Kutějkin, Chafizullin, Kalinin, Zubarev, Judin – Barabanov, Koskiranta, Lindström – Dadonov, Šipačjov, Burdasov – Arťuchin, Kablukov, Ketov – Dergačjov, Chochrjakov, Ponikarovskij

    Rozhodčí: Anisimov, Gofman – Lazarev, Sadovnikov
    bahis siteleri