Německo – Česko 3:7 (kon.)
konec
Německo
3:7 (1:3, 0:4, 2:0)
Česko
Sobota 19.09.2015, 13:00 • NETZSCH-Arena, Selb • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    50:53
    Německo právě vstřelilo branku!
    K čemu se Němky ve třetí třetině dostanou, to využijí. Za zády české defenzívy zůstala nehlídaná LILLI WELCKEOVÁ, která si to hasila od červené čáry sama na Julii Pejšovou. Trefila se za vyrážečku k tyčce a Německo koriguje stav na 3:7. Bez asistence.
     
    45:18
    Německo právě vstřelilo branku!
    Místo osmé pojistly přichází korekce stavu v podání domácího týmu. Kotouč dojela na levé straně pásma SARAH KUBICZEKOVÁ, která to zkusila k bližší tyčce a našla mezírku v postoji Julie Pejšové – 2:7: Asistence: Franziska Klingerová.
     
    35:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    "Střela, střela!" zní hlasitě z úst českého kouče Romana Kosiny, a právě to je ten recept na vysoký náskok naší reprezentace. DANIELA PEJŠOVÁ poslala puk ze zadní pozice před branku, kde ho ještě někdo tečoval a německá gólmanka se vyrážečkou natahovala marně – 1:7! Asistence: Gabriela Horáková.
     
    32:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle skóre už vypadá krátce po půlce zápasu moc pěkně! Také náš druhý útok držel Němky v šachu, ale puk jsme ještě za čáru neprotlačili. To se však o chvíli později povedlo DANIELE PEJŠOVÉ, která převzala ideální pas od Agáty Sarnovské a s pomocí německé tyče překonala německou brankářku pošesté – 1:6! Asistence: Agáta Sarnovská, Gabriela Horáková.
     
    30:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale tohle byla velká paráda. Naše kapitánka NATÁLIE MLÝNKOVÁ se rozjela a zvolila bekhendový blafák, který byl vyměřený na milimetr přesně. Kotouč poslala krásně pod břevno a je to už 1:5!
     
    24:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po necelých pěti minutách druhé třetiny končí náš tlak čtvrtým gólem! Natálie Mlýnková se protáhla mezi německými obránkyněmi a i když ji ještě Dislová vychytala, na dorážku SÁRY ČAJANOVÉ už neměla nárok. Naše drobounká útočnice ale musela trefit odkrytou klec prakticky od brankové čáry – 1:4! Asistence: Natálie Mlýnková.
     
    13:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle je ten český tým, který umí šlapat jako švýcarské hodinky! Obrat je dokonán a najednou vedeme už o dvě branky. Sára Čajanová vyslala dopředu KRISTÝNU KALTOUNKOVOU, která nakopla vrtuli, přebruslila bezmocnou Němku a pak bekhendovou kličkou dokončila parádní akci – 1:3! Asistence: Sára Čajanová.
     
    13:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jak je důležité sledovat puk do té doby, než rozhodčí zapíská! Po české střele se kotouč odrazil zpět na německou gólmanku, která ho neměla ve své moci a propadl ji za záda. Dvacet čísel před brankovou čarou si ho jako první našla KRISTÝNA HÁJKOVÁ, která i vleže zařídila dorážku do prázdné brány – 1:2! Bez asistence.
     
    09:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Paráda, ani ne za dvě minuty zcela po zásluze vyrovnáváme! Co se nepovedlo elitní formaci, to dokonala hned po vhazování ta druhá. Puk se před brankovištěm odrazil na hokejku MARTINY EXNEROVÉ, která ho doporučeně poslala směr druhý růžek německé branky – 1:1! Asistence: Vivien Šmajdová.
     
    07:28
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak to je nepříjemná a studená sprcha pro českou reprezentaci. Němky po 12 sekundách využívají přesilovku, a to z první střely na branku. Kubiczeková se dostala za záda českých hráček a nabídla puk RONJE HARKOVÉ, která z první propálila Švejdovou mezi betony – 1:0. Asistence: Sarah Kubiczeková.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 8. Harková (Kubiczeková), 46. Kubiczeková (Klingerová), 51. Lilli Welckeová – 10. Exnerová (Šmajdová), 14. Hájková, 14. Kaltounková (Čajanová), 25. Čajanová (Mlýnková), 31. Mlýnková (TS), 33. D. Pejšová (Sarnovská, Horáková), 36. D. Pejšová (Horáková)


    Německo: Dislová (Neuertová) – Harková, Levringhausová, Gawronová, Raschkeová, Klingerová "C", Merkleová, Schattnerová, Idschoková – Kubiczeková, Anzingerová, Miguezová, Bartellová, Lilli Welckeová, Luisa Welckeová, Heinzová, Ellmamierová, Jekelová, Beschererová, Leonhardtová, Nitzscheová. Trenér: Florian Neumeyer.
    Česko: Švejdová (31. J. Pejšová) – Jandušíková, Škrdlová, Kotounová, Šmajdová, D. Pejšová, Horáková, Sovjáková, Vlková – Kaltounková, Mlýnková "C", Čajanová – Dýcková, Škorpíková, Exnerová – Černá, Sarnovská, Mazancová – Seroiszková, Fabšicová, Hájková. Trenéři: Roman Kosina a Jana Krylová.
    bahis siteleri