Jekatěrinburg – Barys 2:1 (1:0 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Omsk 3:0 (kon.) | Magnitogorsk – Novokuzněck 5:2 (kon.)
Čeljabinsk – Chabarovsk 2:1 (2:1 po s.n.) | Ufa – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Toljatti – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
Jaroslavl – N.Novgorod 3:1 (kon.) | Kazaň – Čerepovec 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Vladivostok 2:3 (kon.)
Soči – Minsk 4:1 (kon.)
konec
HK Soči
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
HC Dinamo Minsk
Neděle 20.09.2015, 16:00 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Max WARN - 4:1
     
    44:31
    Soči právě vstřelilo branku!
    A už je to o tři góly! Domácí šikula Michail Anisin našel chirurgicky přesným pasem MAXE WARNA, který se nemýlil – 4:1! Asistence: Michail Anisin.
    Pjotr ŠČASTLIVYJ - 3:1
     
    42:44
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí zvyšují své vedení! Čtvrtá formace Soči se usadila v útočném pásmu, Ljuduchinův pokus Glass vyrazil pouze k PJOTRU ŠČASTLIVÉMU, jehož bekhendová dorážka skončila v síti. Asistence: Roman Ljuduchin, Jegor Morozov.
    Michail ANISIN - 2:1
     
    25:26
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí si berou zpět ztracené vedení. MICHAIL ANISIN si vyměnil kotouč s Warnem, dokonale si položil Glasse a poté bekhendem uklidil puk do odkryté branky! Asistence: Max Warn.
    Matt ELLISON - 1:1

     
    21:12
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Zámořské komando běloruského celku znovu přesvědčilo o svých kvalitách. Bailen našel v mezikruží Jonathana Cheechooa, který nezištnou zadovkou vyzval ke skórování MATTA ELLISONA – a ten se nemýlil. Asistence: Jonathan Cheechoo, Nick Bailen.
    Igor IGNATUŠKIN - 1:0
     
    16:24
    Soči právě vstřelilo branku!
    Přímočará akce domácích končí gólem v Glassově síti! Puk se krátce po buly dostal na modrou ráču na napřaženého Claye Wilsona, jehož ránu skvěle tečoval IGOR IGNATUŠKIN! Jeff Glass měl tak zakrytý výhled, že vůbec nic neviděl. Asistence: Clay Wilson, André Petersson.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 17. Ignatuškin (Wilson, Petersson), 26. Anisin (Warn), 43. Ščastlivyj (Ljuduchin, Morozov), 45. Warn (Anisin) – 22. Ellison (Cheechoo, Bailen)


    HK Soči: Barulin – Ščitov, Wilson, Jalasvaara, Kuzněcov, Malevič, Mamašev – Petersson, Ignatuškin, Krikunov – Žerděv, Skačkov, Maxwell – Kazionov, Anisin, Warn – Ljuduchin, Ščerbina, Ščastlivyj
    HC Dinamo Minsk: Glass – Gunderson, Bailen, Lisovec, Krajíček, Ušenko, Zacharenko, Nogačjov – Gavrus, Szczechura, Kaljužnyj – Cheechoo, Vesce, Ellison – Bujnickij, Pavlovič, Meleško – Matěruchin, Ambrožejčik, Drozd – Komarov

    Rozhodčí: Lavrentěv, Ščeňov – Šišlo, Šalagin

    Diváci: 5458
    bahis siteleri