Přerov – Šumperk 3:5 (kon.) | Motor ČB – Třebíč 3:6 (kon.) | Most – Kadaň 1:2 (0:1 po s.n.)
Jihlava – Slavia 2:4 (kon.) | Havířov – Prostějov 3:1 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 4:2 (kon.)
Ústí n/L – Kladno 3:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:4 (1:1, 1:0, 0:3)
HC Slavia Praha
Pondělí 28.09.2015, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Je jasné, že Slavia dnes bude brát tři body, jelikož je hráčská lavice Dukly potrestána dvěma minutami za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Marek Prokš (JIH).

    Na vyloučení: 4-5.
     
    58:38
    Jihlavská svatyně je prázdná, Škarek je na střídačce, Dukla to zkusí v šesti.
     
    58:38
    Oddechový čas Dukly Jihlava.
     
    58:38
    Jihlava ještě může se zápasem něco udělat. Miloslav Čermák (SLA) dostává dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 3-5.
    Zdeněk BAHENSKÝ - 2:4
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    55:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je zřejmě rozhodnuto, Slavia přesilovou hru využívá. Od modré vystřelil Kašpařík, Škarek vyrazil kotouč ke své pravé tyči a tam jej dorazil za čáru ZDENĚK BAHENSKÝ. Jihlava své přesilovky dnes nevyužila, a to ani minutu a půl dlouhou dvojnásobnou početní výhodu, Slavia se naopak v klasické přesilovce trefuje – není co řešit. Asistence: Pavel Kašpařík, Tomáš Andres.
     
    53:45
    Opravdu nevím, proč nyní hlavní sudí Petr Přikryl vylučuje. Žádný nedovolený zákrok jsem ze strany Dukly neviděl. Nicméně je tomu tak a Martin Kohout (JIH) míří ven na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    50:18
    Jakub Škarek fantasticky zneškodnil střelu Jaroslava Markoviče, který před brankou dostal výborný pas od Kašpaříka, zblízka však puk do branky neprocpal. Slavia mohla udělat velký krok ke třem bodům.
    Tomáš JIRÁNEK - 2:3
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    49:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově otáčí stav zápasu, Jihlava nyní naprosto zbytečně polevila. Bahenský si najel na pravý kruh, našel mezi kruhy zcela osamoceného TOMÁŠE JIRÁNKA a ten se trefil do přesně stejného místa, jako před chvilkou jeho spoluhráč Šafránek. Asistence: Zdeněk Bahenský, Tomáš Micka.
    David ŠAFRÁNEK - 2:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    48:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jihlava zcela zapomněla na DAVIDA ŠAFRÁNKA, který si na pravý kruh sjel na přesný pas Jaroslava Markoviče a trefil se přesně do levého horního rohu. Asistence: Jaroslav Markovič, Nathan Robinson.
     
    48:10
    Kohout přihrával podél branky na Grebenyuka, který sice zakončil, ale Alexandr Hylák mu výborně zmenšil střelecký úhel a nedovolil mu skórovat.
     
    42:53
    Filip Seman se přes obránce natlačil až před branku, kde zkoušel zamířit k pravé tyči Hyláka kolem jeho lapačky, který tento úmysl přečetl. Zatím to nevypadá, že by Slavia měla mít přesilovku.
     
    41:44
    Jiří Dobrovolný podrazil na obranné modré Dukly Tomáše Doležala a míří na trestnou lavici za podražení. Slavia má šanci na vyrovnání.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    39:42
    Gríger vtipně posunul Štebihův pas na Alekseeva, který si najížděl z pravé strany sám na branku. Zkusil z pravého kruhu vystřelit, leč mířil nad branku.
     
    39:04
    Peter Hraško se vší silou opřel do puku, to byla neskutečná dělovka. Bohužel pro beka Slavie mířila těsně vedle levého horního rohu patnáctiletého Jakuba Škarka.
     
    37:22
    Buly po pravici Škarka vyhrál Kašpařík, posunul puk na Tomáše Doležala, jenž se proháčkoval mezi kruhy a vtipnou střelou bekhendem těsně minul levou tyčku.
     
    36:15
    Kohout si hezky vyjel z pravé strany před branku, kde vystřelil. Hylák předvedl znovu výborný zákrok, puk vyrazil do pravé strany, kde se nacházel zcela volný Lukáš Anděl, jenž v devětadevadesáti procentní gólové šanci netrefil volnou část branky.
    Josef SKOŘEPA - 2:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    33:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní už to domácím vychází. Důras přihrál puk na modrou pro Kalába, jehož pumelici tečoval před bezmocným Hylákem do levého horního rohu JOSEF SKOŘEPA (5+2). Jihlava jde po nevyužité přesilovce pět na tři znovu do vedení. Asistence: Tomáš Kaláb (0+3), Michal Důras (0+5).
     
    29:38
    David Šafránek svému týmu zrovna nepomohl, hned po vyjetí fauloval soupeře a jde znovu ven, nyní za nedovolené bránění. Jihlava má 1:24 minuty dlouhou přesilovku pět na tři.

    Na vyloučení: 1-4.
     
    29:02
    Dvojnásobná přesilovka Dukly bude dlouhá 25 vteřin. Peter Hraško (SLA) míří ven za krosček.

    Na vyloučení: 1-3.
     
    27:27
    Slávisté špatně střídali, asistenti sudích moc dobře viděli, že hosté hrají v šesti a jsou potrestáni za příliš mnoho hráčů na ledě. Dvě minuty si jde odpykat David Šafránek (SLA).

    Na vyloučení: 1-2.
    Miloslav ČERMÁK - 1:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    19:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní přesně 16,2 vteřiny před koncem srovnávají stav. Robinson posunul puk na modrou na Hrušku, jenž vystřelil a MILOSLAV ČERMÁK (6+2) tečoval kotouč před brankou Škarka za jeho záda. S tímto nemohl domácí mladíček v brance nic dělat. Asistence: Milan Hruška (2+5), Nathan Robinson (1+8)
     
    17:49
    Přesilovou hru si vyzkouší také Slavia. Martin Kohout (JIH), který před malou chvílí trefil břevno, dostává dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    17:07
    Martin Kohout napřáhl mezi kruhy ke střele. Nebyl dalek úspěchu, kdyby se jeho rána nezastavila o horní tyčku.
     
    15:37
    Petr Punčochář (SLA) zahákoval soupeře a míří na trestnou lavici na dvě minuty. Uvidíme první přesilovku zápasu.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    12:44
    Punčochář pasem před branku neuspěl, ale puk se odrazil kousek za prostor mezi kruhy přesně na hůl Tomáše Micky, který ovšem trefil svého spoluhráče Lukáše Juríka, jenž už míří na střídačku.
    Neproměněný únik Miloslava Čermáka
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    11:11
    Miha Štebih napřáhl od modré ke střele, jenže puk poslal přesně do najíždějícího Davida Šafránka. Po puku vystartoval Miloslav Čermák, který se řítil sám na Škarka a trefil horní tyč, od které se puk odrazil do branky.
     
    04:19
    Třetí velká šance hostí nevyužita. Pavlin posílal z levé strany puk před branku na Tomáše Micku, který byl osamocen před Škarkem. V jasné šanci zkusil lehce posunout puk mezi betony gólmana, neúspěšně.
     
    02:51
    Jihlava nechala velký prostor před brankou pro Nathana Robinsona, který si u pravé tyče stáhl puk, najel si před branku, ale zblízka přestřelil
     
    02:15
    Velká šance Slavie na srovnání. Od modré vypálil Žiga Pavlin. Škarek toho příliš neviděl, přesto stihl vyrazit kotouč před sebe, kde se ze sevření beka vymanil Tomáš Jiránek, ale puk zblízka mezi betony Škarka nezasunul.
    Dávid GRÍGER - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    01:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se bleskově dostává do vedení. Melenovský přihrál puk na pravou stranu pro DÁVIDA GRÍGERA (4+1), který zkusil zpoza beka vystřelit a Hylákovi propadl puk nad pravé rameno do šibenice. Asistence: Marek Melenovský (0+3), Ondřej Malec (0+2).
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Gríger (Melenovský, Malec), 34. Skořepa (Kaláb, Důras) – 20. Čermák (Hruška, Robinson), 49. Šafránek (Markovič, Robinson), 50. T. Jiránek (Bahenský, Micka), 56. Bahenský (Kašpařík, Andres)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Sáblík) – Šimek, Kaláb, Grebenyuk, Štebih, Zadražil, Dobrovolný, Šafář – Prokš, Skořepa, Důras – Harkabus, Seman, Kohout – Malec, Melenovský, Gríger – Anděl, Jícha, Alekseev
    HC Slavia Praha: Hylák (Frodl) – Pavlin, Hruška, Punčochář, Hraško, Knot, Kolařík, Růžička – Markovič, Andres, Robinson – Micka, Jurík, Bahenský – Čermák, Kašpařík, T. Doležal – Jiránek, Šafránek, J. Doležal

    Rozhodčí: Přikryl – Rožánek, Konvička
    bahis siteleri