Jihlava – Zlín 10:8 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
10:8 (3:2, 3:1, 4:5)
Berani Zlín
Pondělí 28.09.2015, 12:00 • Tréninková hala HZS, Jihlava • Žákovská liga - starší žáci • 6. kolo
Partner:
     
    56:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak se opravuji, ve třetí části vidíme stejný počet branek jak za předchozí dvě části. Čajanová poslala uk na TOMÁŠE MARTINCE, který se krásně trefil do levého horního rohu. Asistence: Sára Čajanová.
     
    54:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    K TOMÁŠI CHLUBNOVI se dostal ve středním pásmu odražený puk a jihlavský kanonýr neměl sebemenší problém trefit opuštěnou klec. Bez asistence.
     
    53:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hostům se přesilová hra a hra bez gólmana zároveň daří. Od modré zamířil na branku Pavlase TADEÁŠ TALAFA a propálil v nepřehledné situaci vše, co mu stálo v cestě. Bez asistence.
     
    47:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Omlouvám se všem čtenářům, nestíhám nyní psát cokoliv jiného než přesné zásahy. U levé tyče Pavlase přijal Ondíkovu nahrávku TOMÁŠ MARTINEC a zamířil přesně do volné části svatyně. Asistence: Filip Ondík.
     
    46:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    S góly se nyní roztrhl pytel, během sedmi minut třetí části padá pátá branka, o kterou se zasloužil ADAM BACHÁNEK, jenž se prosadil z předbrankového prostoru po prostrčení puku Bednaříkem. Asistence: Adam Bednařík.
     
    45:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Třígólová norma domácích naplněna. Puk se před brankou objevil na holi TOMÁŠE CHLUBNY, který v těchto situacích ví, co a jak. Zblízka přidává svůj druhý dnešní zásah. Asistence: Matyáš Machovský.
     
    45:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle byl gól par-excellence, Zlatá helma hadr. Čermák vyslal do brejku MATOUŠE MENŠÍKA, jenž ukázal Šarmanovi, jak se hraje na housličky – zasunul puk přesně mezi jeho betony. Asistence: Patrik Čermák.
     
    42:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    Červenožlutí si berou třígólové vedení zpět. JIŘÍ KOCHRDA prostřelil ze středu útočného pásma kompletně vše, co mu stálo v cestě a kotouč se zastavil až za překvapeným Šarmanem. Asistence: Marek Chvátal.
     
    41:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na dvě branky po tom, co Kopčil přiťuknul před brankou puk na RICHARDA HRAZDÍRU a ten se z předbrankového prostoru dnes prosazuje podruhé. Asistence: Michal Kopčil, Tomáš Zemánek.
     
    39:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté snižují ve vlastním oslabení po tom, co byl u vyhozeného puku nejdříve DAN HANDL, stihl jej dojet a poté poslat z levé strany zblízka mezi betony Pavlase. Bez asistence.
     
    37:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Když rozjetý PATRIK ČERMÁK dostane kotouč a v rychlosti si najede na pravý kruh, zavání to vždy gólem. Domácí dvacítka vypálila z této pozice zcela přesnou ránu k tyči, na kterou byl Šarman krátký. Asistence: Marian Havel.
     
    33:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí hráči se dostávají do tříbrankového trháku, když využívají přesilovku. Od modré vystřelil MARIAN HAVEL a kotouč prošel bez tečování za záda gólmana. Asistence: Tomáš Nosek.
     
    23:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava si znovu bere dvougólové vedení zpět. Havel viděl na pravé straně před brankou zcela volného MATYÁŠE MACHOVSKÉHO, poslal na něj puk a jihlavská třiadvacítka propálila gólmana. Asistence: Marian Havel.
     
    19:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté znovu snižují na rozdíl jedné branky. Berani se po buly dostali před branku a RICHARD HRAZDÍRA zblízka překonal gólmana. Domácí pykají za svojí nedůslednost po buly. Asistence: Michal Kopčil.
     
    13:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Červenožlutí si berou dvougólové vedení zpět. Havel vyslal do sóla MATYÁŠE MACHOVSKÉHO a ten potvrdil staré známé rčení nedáš – dostaneš. Svůj nájezd zakončil naprosto přesně. Asistence: Marian Havel.
     
    10:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do zápasu. Bachánek našel na modré přesným pasem ANTONÍNA PROKEŠE, který vystřelil a přes Krejčího, jenž nic neviděl, prošel kotouč do sítě. Asistence: Adam Bachánek.
     
    06:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru po půlminutě využívají. Kaltounková našla přesným pasem zpoza branky mezi kruhy TOMÁŠE CHLUBNU a domácí snajpr měl snadnou úlohu, střelou zblízka nedal Šarmanovi šanci. Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    05:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se zaslouženě ujímá vedení. Brož našel mezi kruhy MARIANA HAVLA, který se trefil milimetrově přesně nad levý beton gólmana k tyčce. Asistence: Petr Brož.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 6. Havel (Brož), 7. Chlubna (Kaltounková), 14. Machovský (Havel), 24. Machovský (Havel), 34. Havel (Nosek), 38. Čermák (Havel), 43. Kochrda (Chvátal), 46. Menšík (Čermák), 46. Chlubna (Machovský), 55. Chlubna – 11. Prokeš (Bachánek), 20. Hrazdíra (Kopčil), 40. Handl, 42. Hrazdíra (Kopčil, Zemánek), 47. Bachánek (Bednařík), 48. Martinec (Ondík), 54. Talafa, 57. Martinec (Čajanová)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (34. Pavlas) – Chvátal, Brož, Poledna, Nosek – Čermák, Havel, Menšík – Kaltounková, Chlubna, Machovský – Augusta, Racek, Kochrda. Trenér: Martin Pykal
    Berani Zlín: Šarman – Talafa, Forman, Macík, Riedl, Prokeš – Bachánek, Čajanová, Hrazdíra, Kopčil, Handl, Zemánek, Martinec, Bednařík, Ondík. Trenér: Petr Mokrejš

    Rozhodčí: Sibera – Mejzlík, Zajíc
    bahis siteleri