Jihlava – Zlín 10:8 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
10:8 (3:2, 3:1, 4:5)
Berani Zlín
Pondělí 28.09.2015, 12:00 • Tréninková hala HZS, Jihlava • Žákovská liga - starší žáci • 6. kolo
Partner:
     
    56:43
    Zlín vybojoval buly před Pavlasem a Dominik Šarman znovu míří na střídačku. Hosté to zkusí v šesti.
     
    56:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak se opravuji, ve třetí části vidíme stejný počet branek jak za předchozí dvě části. Čajanová poslala uk na TOMÁŠE MARTINCE, který se krásně trefil do levého horního rohu. Asistence: Sára Čajanová.
     
    54:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    K TOMÁŠI CHLUBNOVI se dostal ve středním pásmu odražený puk a jihlavský kanonýr neměl sebemenší problém trefit opuštěnou klec. Bez asistence.
     
    53:37
    Zlínští se dostali do pásma před Pavlase a Šarman opět míří na střídačku. To je krásný boj z obou dvou stran a Zlín se žene za snížením na rozdíl jedné branky.
     
    53:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hostům se přesilová hra a hra bez gólmana zároveň daří. Od modré zamířil na branku Pavlase TADEÁŠ TALAFA a propálil v nepřehledné situaci vše, co mu stálo v cestě. Bez asistence.
     
    52:14
    Dukle se nepodařilo poslat po mantinelu puk přes všechny čáry, nyní Machovský vyhazuje kotouč, ale netrefuje opuštěnou branku Zlína.
     
    52:07
    Zlínští zkusí téměř osm minut před koncem ve své přesilovce hru bez gólmana.
     
    52:07
    Matouš Menšík (JIH) je totiž vyloučen za hákování a Zlínští se jdou poradit, jak tuto přesilovku sehrát a snížit na rozdíl dvou gólu.

    Na vyloučení: 2-5.
     
    52:07
    Zlínští si berou oddechový čas.
     
    49:35
    Vyloučení na obou stranách. Za Duklu dostává trest Marian Havel, na druhé straně jde ven Michal Forman (ZLN), oba dva za hrubost.

    Na vyloučení: 1-5.
     
    48:58
    Jihlava bude moci znovu utéct svému soupeři, protože Adam Macík (ZLN) dostává dvě minuty za krosček.

    Na vyloučení: 0-4-
     
    48:23
    Mohlo to být pouze o dvě branky, když podél levé strany projel do pásma Bachánek, jenž předložil puk mezi kruhy Bendaříkovi. Proti jeho ráně se vyznamenal Pavlas.
     
    47:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Omlouvám se všem čtenářům, nestíhám nyní psát cokoliv jiného než přesné zásahy. U levé tyče Pavlase přijal Ondíkovu nahrávku TOMÁŠ MARTINEC a zamířil přesně do volné části svatyně. Asistence: Filip Ondík.
     
    46:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    S góly se nyní roztrhl pytel, během sedmi minut třetí části padá pátá branka, o kterou se zasloužil ADAM BACHÁNEK, jenž se prosadil z předbrankového prostoru po prostrčení puku Bednaříkem. Asistence: Adam Bednařík.
     
    45:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Třígólová norma domácích naplněna. Puk se před brankou objevil na holi TOMÁŠE CHLUBNY, který v těchto situacích ví, co a jak. Zblízka přidává svůj druhý dnešní zásah. Asistence: Matyáš Machovský.
     
    45:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle byl gól par-excellence, Zlatá helma hadr. Čermák vyslal do brejku MATOUŠE MENŠÍKA, jenž ukázal Šarmanovi, jak se hraje na housličky – zasunul puk přesně mezi jeho betony. Asistence: Patrik Čermák.
     
    43:55
    Tomáš Chlubna si najel před branku Šarmana. Mohl přihrát na najíždějícího Machovského, ale vzal odpovědnost na sebe. Jeho střelu na lapačku gólman zneškodnil právě touto částí své výstroje
     
    42:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    Červenožlutí si berou třígólové vedení zpět. JIŘÍ KOCHRDA prostřelil ze středu útočného pásma kompletně vše, co mu stálo v cestě a kotouč se zastavil až za překvapeným Šarmanem. Asistence: Marek Chvátal.
     
    41:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na dvě branky po tom, co Kopčil přiťuknul před brankou puk na RICHARDA HRAZDÍRU a ten se z předbrankového prostoru dnes prosazuje podruhé. Asistence: Michal Kopčil, Tomáš Zemánek.
     
    40:43
    Kryštof Bednařík trefuje z levé strany pravou tyčku Pavlase.
     
    39:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté snižují ve vlastním oslabení po tom, co byl u vyhozeného puku nejdříve DAN HANDL, stihl jej dojet a poté poslat z levé strany zblízka mezi betony Pavlase. Bez asistence.
     
    38:23
    Augusta se vyhnul na pravém kruhu Antonínu Prokešovi (ZLN), který jej podrazil a vidí dvě minuty. Domácí hráč přesto stačil nahrát na Racka, jeho pokus zneškodnil gólman.

    Na vyloučení: 0-3.
     
    37:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Když rozjetý PATRIK ČERMÁK dostane kotouč a v rychlosti si najede na pravý kruh, zavání to vždy gólem. Domácí dvacítka vypálila z této pozice zcela přesnou ránu k tyči, na kterou byl Šarman krátký. Asistence: Marian Havel.
     
    36:47
    Kryštof Bednařík zblízka otestoval pozornost Pavlase, jenž jeho pokus chytá a hned poté schoval kotouč do lapačky, aby Bednařík nemohl dorážet.
     
    33:02
    Ve stejném čase Dukla střídá gólmany. Filip Krejčí, který dnes podal dobrý výkon, přepouští místo v brance Marku Pavlasovi.
     
    33:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí hráči se dostávají do tříbrankového trháku, když využívají přesilovku. Od modré vystřelil MARIAN HAVEL a kotouč prošel bez tečování za záda gólmana. Asistence: Tomáš Nosek.
     
    32:11
    Michal Forman dostává dvouminutový trest za držení a Dukla tak bude moci navýšit své vedení. Na vyloučení: 0-2.
     
    28:06
    Kaltounková si z levého kruhu sjela před branku, tváří v tvář Šarmanovi nedokázala najít mezeru v jeho výstroji.
     
    25:15
    Dan Handl vystřelil tvrdě z levé strany. Krejčí si sáhl po puku lapačkou, dělovka mu vypadla z výstroje k jeho pravé tyči, kde Handl již nedokázal doklepnout puk za čáru.
     
    23:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava si znovu bere dvougólové vedení zpět. Havel viděl na pravé straně před brankou zcela volného MATYÁŠE MACHOVSKÉHO, poslal na něj puk a jihlavská třiadvacítka propálila gólmana. Asistence: Marian Havel.
     
    19:31
    Dominik Šarman výborně vychytal Jiřího Kochrdu, který dostal od Racka puk před branku a posílal touš k levé tyči, kde jej zneškodnil hostující gólman nastavenou lapačkou.
     
    19:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté znovu snižují na rozdíl jedné branky. Berani se po buly dostali před branku a RICHARD HRAZDÍRA zblízka překonal gólmana. Domácí pykají za svojí nedůslednost po buly. Asistence: Michal Kopčil.
     
    16:26
    Jihlava pokračuje v útočení. Machovský projel po pravé straně ke kruhu, před brankou našel Kaltounkovou, která měla už hodně málo prostoru ke střele, přesto stihla ohrozit tentokrát úspěšného Šarmana.
     
    13:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Červenožlutí si berou dvougólové vedení zpět. Havel vyslal do sóla MATYÁŠE MACHOVSKÉHO a ten potvrdil staré známé rčení nedáš – dostaneš. Svůj nájezd zakončil naprosto přesně. Asistence: Marian Havel.
     
    10:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do zápasu. Bachánek našel na modré přesným pasem ANTONÍNA PROKEŠE, který vystřelil a přes Krejčího, jenž nic neviděl, prošel kotouč do sítě. Asistence: Adam Bachánek.
     
    06:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru po půlminutě využívají. Kaltounková našla přesným pasem zpoza branky mezi kruhy TOMÁŠE CHLUBNU a domácí snajpr měl snadnou úlohu, střelou zblízka nedal Šarmanovi šanci. Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    06:18
    Jihlava si zahraje přesilovou hru. Kaltounková se z pravé strany prodrala do pásma, sjela si před branku a při zakončení jí zahákoval Tadeáš Talafa (ZLN), který již jde na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    05:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se zaslouženě ujímá vedení. Brož našel mezi kruhy MARIANA HAVLA, který se trefil milimetrově přesně nad levý beton gólmana k tyčce. Asistence: Petr Brož.
     
    05:35
    Po pasu Havla tečoval Čermák puk před brankou těsně vedle, to byla zatím největší šance domácích.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 6. Havel (Brož), 7. Chlubna (Kaltounková), 14. Machovský (Havel), 24. Machovský (Havel), 34. Havel (Nosek), 38. Čermák (Havel), 43. Kochrda (Chvátal), 46. Menšík (Čermák), 46. Chlubna (Machovský), 55. Chlubna – 11. Prokeš (Bachánek), 20. Hrazdíra (Kopčil), 40. Handl, 42. Hrazdíra (Kopčil, Zemánek), 47. Bachánek (Bednařík), 48. Martinec (Ondík), 54. Talafa, 57. Martinec (Čajanová)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (34. Pavlas) – Chvátal, Brož, Poledna, Nosek – Čermák, Havel, Menšík – Kaltounková, Chlubna, Machovský – Augusta, Racek, Kochrda. Trenér: Martin Pykal
    Berani Zlín: Šarman – Talafa, Forman, Macík, Riedl, Prokeš – Bachánek, Čajanová, Hrazdíra, Kopčil, Handl, Zemánek, Martinec, Bednařík, Ondík. Trenér: Petr Mokrejš

    Rozhodčí: Sibera – Mejzlík, Zajíc
    bahis siteleri