Jihlava – Pardubice 3:4 (0:1 po s.n.) | Kladno – Ústí n/L 5:3 (kon.) | Olomouc – Šumperk 5:2 (kon.)
K. Vary – Slavia 6:0 (kon.) | PZ Kladno – Letňany 0:1 (kon.) | Havířov – Zlín 2:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Mountfield HK 1:5 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 3:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
1:5 (0:1, 1:1, 0:3)
Mountfield HK
Pondělí 28.09.2015, 15:00 • ŠKOENERGO Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 7. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.
     
    Přeji hezký den fanouškům ledního hokeje. Dnešek nám nabízí zápas mladšího dorostu, ve kterém se střetnou BK Mladá Boleslav a Mountfield HK.
     
    BK Mladá Boleslav

    Hokejisté Mladé Boleslavi nastupují do tohoto utkání ze sedmého místa extraligové tabulky skupiny střed. Ze šesti zápasů nasbírali celkem osm bodů a dnes se budou chtít dostat o pár příček výš.

    Středočeši nevstoupili do ligy ideálně, když první utkání prohráli ve Žďáru nad Sázavou 0:2. Chuť si spravili na domácím ledě, poté co ve druhém kole zdolali České Budějovice v poměru 3:2. Na tuto výhru navázali v dalších dvou venkovních kláních, nejprve porazili Jihlavu 2:1 po samostatných nájezdech a následně přetlačili také Havlíčkův Brod 5:3.

    Poslední dvě střetnutí však Bruslařům nevyšla. Doma podlehli Liberci 1:4 a včera nestačili na pražskou Spartu, která je porazila na svém ledě 6:2. Dnes však mají znovu příležitost získat cenné body.
     
    Mountfield HK

    Královéhradečtí mladší dorostenci aktuálně okupují druhou příčku v extraligové tabulce. Pokud však uspějí v tomto klání, vrátí se do jejího čela.

    Východočeši prožívali až do včerejšího dne suverénní jízdu ligou. Postupně poráželi všechny týmy, které jim přišly do cesty. První to odnesl Havlíčkův Brod, který s nimi prohrál v prvním kole 0:4. V pikantním východočeském derby pak Hradec přestřílel Pardubice 6:3. Jako další přišla na řadu brněnská Kometa, Lvi ji přehráli 3:1.

    Ani se Žďárem nad Sázavou neměli Královéhradečtí větší obtíže, zvítězili nad ním 3:0. Poslední výhru Moutfieldu museli skousnout hráči Českých Budějovic (3:2). Včera však tým trenéra Karla Soudka okusil hořkost porážky, když podlehl týmu Dukly Jihlava 1:2 po samostatných nájezdech.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Mladá Boleslav: Haas (Mašek) – Theissig, Málek, Dobrkovský, Červenka "C", Lhota, Rudolph, Furmánek – Schulz, Valdhans, Šípek, Litera, Novák, Moucha, Jindra, Moravčík, Kolner, Říha. Trenér: Tomáš Černík.

    Mountfield HK: Dvořák (Ševců) – Řehák, Voňka, Martinec "C", Krištof, Duben, Klodner, Kynčl – Šedivý, Hladík, Jakubec, M. Síla, V. Síla, Vaňát, Pokorný, Šlaicher, Morong, Růta, Poppel. Trenér: Karel Soudek.

    Rozhodčí: Vyštejn – Folk, Gabriel.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    07:21
    Máme tu první vyloučení dnešního střetnutí. Na trestnou lavici odchází na dvě minuty Matěj Morong za sekání. Boleslav si vyzkouší přesilovku.
     
    09:21
    Hosté v plném počtu.
     
    18:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield jde do vedení! Štěpán Pokorný přihrál MATĚJI MORONGOVI a ten otevírá skóre dnešního zápasu! Asistence: Štěpán Pokorný.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají! Adam Kolner našel svým pasem MICHAELA SCHULZE, který srovnal. Asistence: Adam Kolner, Peter Novák.
     
    23:38
    Bruslaři si zahrají prodlouženou přesilovku. Prozatím jediný úspěšný střelec Mountfieldu Matěj Morong dostává vyšší trest na 5 minut + do konce utkání za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    28:38
    Hosté v plném počtu.
     
    30:58
    Početní výhodu si vyzkouší také Východočeši. Na trestnou lavici už putuje Lukáš Moucha. Dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    32:58
    Domácí v plném počtu.
     
    33:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi jdou do vedení podruhé! Přesilová hra sice už skončila, ale krátce po jejím závěru našel Tadeáš Jakubec svou přihrávkou ŠTĚPÁNA RŮTU, který mění skóre na 1:2! Asistence: Tadeáš Jakubec, Matěj Síla.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    44:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši již mají dvoubrankový náskok! Vojtěch Síla posunul puk na ŠTĚPÁNA POKORNÉHO a ten skóruje na 1:3! Asistence: Vojtěch Síla, Dominik Šedivý.
     
    47:03
    Mountfield bude mít dvojnásobnou početní výhodu! Jan Červenka dostal dvouminutový trest za hrubost. Trest za nesportovní chování odsedí Jiří Říha, rovněž dvě minuty.
     
    47:43
    Přesilovku Hradce však oslabuje svým faulem Petr Poppel, který si odsedí dvě minuty za krosček.
     
    48:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočechům to však pranic nevadilo a při hře čtyř proti třem se podruhé prosadil ŠTĚPÁN POKORNÝ. Asistence: Denis Martinec, David Voňka.
     
    50:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královéhradečtí se rozstříleli. DANIEL VAŇÁT propálil Haase a Lvi vedou již 1:5! Asistence: Petr Poppel, David Voňka.
     
    53:07
    Mountfield bude hrát další přesilovou hru. Trest na 2+10 minut odsedí David Valdhans za faul kolenem.
     
    55:07
    Domácí v plném počtu.
     
    59:28
    Krátce před koncem zápasu je ještě vyloučen hostující Jan Klodner. Dvě minuty za hrubost.
     
    59:46
    Mladoboleslavští však početní výhodu nevyužijí, jelikož Michael Schulz je vyloučen na dvě minuty za nedovolenou nebo nebezpečnou výstroj.
     
    Konec zápasu.
     
    Hradec vítězí v dnešním utkání mladšího dorostu a vrací se tak na první místo extraligové tabulky skupiny střed. K rozhodujícímu trháku nasadili Východočeši ve třetí třetině, kterou nakonec vyhráli 3:0.

    V královéhradeckém týmu nelze nepochválit Štěpána Pokorného, který se na dnešní výhře Mountfieldu podílel dvěma brankami a jednou asistencí. Za domácí vstřelil aspoň čestný gól Michael Schulz.

    Ode mne je to pro dnešek vše. Přeji příjemný zbytek dne a těším se zase někdy u on-line přenosu na počtenou. (17:34:31)

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 22. Schulz (Kolner, Novák) – 19. Morong (Pokorný), 34. Růta (Jakubec, M. Síla), 45. Pokorný (V. Síla, Šedivý), 49. Pokorný (Martinec, Voňka), 51. Vaňát (Poppel, Voňka)


    BK Mladá Boleslav: Haas (Mašek) – Theissig, Málek, Dobrkovský, Červenka "C", Lhota, Rudolph, Furmánek – Schulz, Valdhans, Šípek, Litera, Novák, Moucha, Jindra, Moravčík, Kolner, Říha. Trenér: Tomáš Černík.
    Mountfield HK: Dvořák (Ševců) – Řehák, Voňka, Martinec "C", Krištof, Duben, Klodner, Kynčl – Šedivý, Hladík, Jakubec, M. Síla, V. Síla, Vaňát, Pokorný, Šlaicher, Morong, Růta, Poppel. Trenér: Karel Soudek.

    Rozhodčí: Vyštejn – Folk, Gabriel
    bahis siteleri