Havlíčkův Brod – Sparta 3:6 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 4:1 (kon.)
Ústí n/L – Letňany 4:5 (po pr.) | Chomutov – Písek 9:0 (kon.) | Olomouc – Warriors Brno 8:3 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 5:0 (kon.) | HC Plzeň – PZ Kladno 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 4:1 (kon.)
Kladno – K. Vary 4:3 (1:0 po s.n.) | Žďár n/S – Motor ČB 3:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:6 (1:3, 1:1, 1:2)
HC Sparta Praha
Neděle 04.10.2015, 10:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    58:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Už jest uděláno, už jest hotovo. Sparťané zřejmě definitivně stvrzují, že si dnes odvezou z Kotliny tři body. Po vhazování poslal Erik Čermák kotouč MATĚJI FLÍDROVI, který si sjel před brankáře, jenž šel hodně dolů a nechal mu nad ramenem tak deset čísel místa, s čímž si útočník Sparty věděl rady a zavěsil kotouč do v předchozích slovech popsané mezery. Asistence: Erik Čermák.
     
    52:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jen co se povede Havlíčkobrodským snížit, už je tu branka Sparty! Dokonalá odpověď na inkasovaný gól. Štěpán Čech se na brankovišti neprosadil, když jej vychytal Dominik Arbelovský, ale k dorážce se protlačil MIROSLAV DANI, jenž zvedl puk přesně do vinglu. Po předchozím zákroku ležící gólman byl bez šance. Asistence: Štěpán Čech.
     
    51:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Přeci jen jiskřička naděje pro domácí? Radim Pejchal přiklepl kotouč na modrou čáru, odkud Matěj Krejčí poslal touš MICHALU TEPLÉMU, jenž si povodil Jana Škorpíka a zasunul mu kotouč přes beton do sítě! Asistence: Matěj Krejčí a Radim Pejchal.
     
    39:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    V poslední vteřině se hostům povedlo využít přesilovku. Pomohla jim k tomu velká nekoncentrace domácího mančaftu, který nechal MIROSLAVA DANIHO sjet si před branku a v klidu si zakončit. Zkrátka a jednoduše – domácí už se asi viděli v kabině. Tohle by mohlo domácí ve třetí třetině ještě hodně mrzet. Asistence: Štěpán Čech.
     
    24:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí využívají druhou přesilovku a dostávají se tak svému soupeři na dostřel! Viktor Horák vybojoval u mantinelu kotouč a nejenže zabránil hostujícímu mužstvu vyhodit puk ven z pásma, ale také ještě přiklepl touš na modré čáře PAVLU ZVĚŘINOVI, který se do něj opřel a černé kolečko postupně minulo jednoho obránce, pak i druhého, až nakonec minulo i rameno zkoprnělého Jana Škorpíka. Asistence: Viktor Horák.
     
    14:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí trenér se teď hodně rozčiluje na své svěřence. Nejprve chybné pokrytí hráčů a nyní laxnost a nedůraz na brankovišti. Jevgenij Pika sice na maskovaného muže domácích nevyzrál, když jej backhandem trefil jen do betonu. Následně ale havlíčkobrodský obránce místo starostí o odklizení puku jen přihlížel, jak JAN BUREŠ v klidu došťouchal kotouč za záda Dominika Arbelovského. Asistence: Pavel Mysliveček a Jevgenij Pika.
     
    11:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přesilová hra branku nepřinesla, ale pár momentů po návratu trestance Tůmy na ledovou plochu se pražská ekipa prosazuje. Domácí předvedli hrubou chybu, když se oba dva obránci sjeli k jedinému hráči, který šikovně poslal kotouč před brankoviště, kde si domácího muže s maskou vymíchal PATRIK PRYMULA. Arbelovský byl na jeho blafák na lapačku krátký. Asistence: Ondřej Havlín a Marcel Čížek.
     
    06:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Druhá přesilovka, druhá branka! Tentokráte na straně hostujícího celku. Sparta sice nezačala početní převahu nejlépe, protože domácí hokejisté vyhodili touš až ke Škorpíkově brance. Pražané ale podnikli bleskový návrat do palebných pozic a po několika přihrávkách se mezi modrou a kruhy odhodlal vystřelit RADEK PROCHÁZKA, který se trefil přesně do bližšího vinglu! Asistence: Miroslav Dani a Štěpán Čech.
     
    02:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští nakonec přesilovku využívají a to šest vteřin před návratem hostujícího kapitána na ledovou plochu. Michal Teplý napřáhl na vrcholku pravého kruhu a gólman Škorpík musel na led. Teplého projektil se mu však povedlo vyrazit jen před MARKA TECLA, který uplatnil na brankovišti důraz a dostal touš do sítě. Asistence: Michal Teplý.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. Tecl (Teplý), 25. Zvěřina (Horák), 52. Teplý (Krejčí, Pejchal) – 7. Procházka (Dani, Čech), 12. Prymula (Havlín, Čížek), 15. Bureš (Mysliveček, Pika), 40. Dani (Čech), 52. Dani (Čech), 59. Flídr (Čermák)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Kružík) – Krejčí, Dvořák, Vaněk, Adam, Zvěřina, Horák, Škareda, Smolko – Kohout, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl "C", Dudek, Krajíček, Teplý, Pejchal "A", Kyncl.
    Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.

    HC Sparta Praha: Škorpík (Jones) – Bureš, Haš "A",Tůma, Havlín, Mysliveček, Procházka – Pšenička, Čermák, Pika "A", Gluzman, Vorobjev, Rubeš, Flídr, Vitouch, Dani, Arnošt "C", Čížek, Prymula, Čech.
    Trenér: Jaroslav Nedvěd.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Jan Kleprlík, Tomáš Krejčí

    Diváci: 127
    bahis siteleri