Kladno – HC Litvínov 7:1 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 0:5 (kon.) | Jihlava – Pardubice 5:3 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 1:3 (kon.) | HC Plzeň – Č. Budějovice 5:2 (kon.) | K. Vary – Sparta 2:4 (kon.)
Vítkovice – Třinec 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Rytíři Kladno
7:1 (2:0, 3:0, 2:1)
HC Litvínov
Sobota 31.10.2015, 12:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A ještě jedna branka Kladna! PETR JANEČEK svojí střelou prověřil brankáře Sklíbu a následně si sám dojel vyražený puk a z bezprostřední blízkosti jej zvedl přesně do bližšího rohu branky! Asistence: Adam Kalaj a Dominik Havelka.
     
    50:21
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se hosté dočkali přesného zásahu! TOMÁŠ KUČERA si vyjel s pukem na střed do mezikruží a bekhendovou ranou umístil puk až za Stahla! Asistence: David Šesták a Jaroslav Šimeček.
     
    46:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají tuto přesilovou hru a přidávají další branku! Z mezikruží dokázal rozvlnit síť za Sklíbovými zády přesnou střelou PETR HAVLŮJ. Bez asistence.
     
    35:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A domácí završují bůra! PETR PATYK dostal hodně prostoru na levé straně, sjel si s pukem na levý kruh a přesnou střelou do protějšího růžku nedal Spěšnému ani nejmenší šanci! Asistence: Adam Kalaj a Petr Janeček.
     
    33:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A další branka pro domácí! PETR JANEČEK byl dostatečně důrazný a dokázal zpoza brány zasunout kotouč k jedné z tyčí Spěšného brány! Asistence: Petr Patyk.
     
    26:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí měli signalizovanou další výhodu, ale dokázali se prosadit. První ránu ještě brankář Spěšný dokázal vyrazit, ale proti dorážce FRANTIŠKA MATULY už neměl nárok! Asistence: Adam Kalaj a Petr Patyk.
     
    14:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A domácí odskakují na dvoubrankový rozdíl! Vincent Keszi vypálil tvrdě od modré čáry a trefil přesně brusli u tyče stojícího ŠTĚPÁNA BLÁHY! Od nohy domácího útočníka už kotouč zamířil za záda brankáře Spěšného. Asistence: Vincent Kezsi a David Bunda.
     
    07:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení! Rytíři se dostali do přečíslení dvou na jednoho a Petr Janeček vybídl křižnou přihrávkou z levé strany ke skórování ADAMA KALAJE! Ten se do puku opřel z první a napálil jej rovnou do odkryté sítě! Asistence: Petr Janeček a Martin Slánský.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 8. Kalaj (P. Janeček, Slánský), 15. Bláha (Keszi, Bunda), 27. Matula (Kalaj, Patyk), 34. P. Janeček (Patyk), 36. Patyk (Kalaj, P. Janeček), 47. Havlůj, 54. P. Janeček (Kalaj, Havelka) – 51. Kučera (Šesták, Šimeček)


    Rytíři Kladno: Stahl (Jiroušek) – D. Havelka, Chládek, Bunda "C", Matula "A", Malý – Hrabík, Piovarči, Slánský, Kalaj, Patyk, Bláha, Čermák, Borkovec, P. Janeček, Havlůj, Keszi, Kaprál, V. Janeček. Trenéři: Tatíček, Kuchler.
    HC Litvínov: Spěšný (41. Sklíba) – Moravec, Franc, Šesták, Březák, Brzek, Brejžek – Kučera, M. Havelka, Reichel, Stříbrný "A", Bárdoš, Ujfaluši "A", Chmelař, Jícha, Najman, Šimeček. Trenéři: Reichel, Kotrla.

    Rozhodčí: Hodek – D. Štětina, J. Štětina
    bahis siteleri