Trnava – Senica 0:1 (kon.) | Podbrezová – Skalica 3:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Michalovce 1:1 (kon.)
Dunajská Streda – Žilina 1:0 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:1 (1:0)
MFK Zemplín Michalovce
sk Sobota 31.10.2015, 17:00Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi FC ViOn Zlaté Moravce a MFK Zemplín Michalovce, po ktorom sa budú body spravodlivo deliť. Zápas sa totiž skončil remízou 1:1, keď sa za domácich presadil ešte v prvom polčase De Souza, aby následne mohol v druhej časti hry gólovým zásahom odpovedať i Kunca.

    Štatistiky dnešného zápasu:
    Držanie lopty: 53% : 47%
    Strely na bránu: 6:6
    Strely mimo brány: 7:7
    Rohy: 2:3
    Ofsajdy: 4:1

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (18:55:48)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Napokon išlo len o veľmi ľahký center, ktorý smeroval do vápna, hlavný arbiter Očenáš preto neváhal a ukončil dnešné stretnutie.
     
    90+3
    Začala sa tretia minúta nadstaveného času, pískaný faul proti ViOnu, Michalovce budú zahrávať priamy voľný kop.
     
    90+2
    Tú prvú nastavenú minútu sme strávili striedaním Michaloviec, unavený Mensah sa teraz z trávniku vôbec neponáhľal, zdá sa tak, že zápas sa už skončí remízou.
     
    90+1
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Emmanuel Mensah, prichádza Lukáš Tóth.
     
    90
    Nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    90
    Tawamba sa teraz dožadoval pokutového kopu po tom, čo po jednom zo súbojov padol na trávnik. Nepíska sa.
     
    90
    Čakáme už len na údaj o nadstavenom čase.
     
    90
    Dnes nevýrazný Tipurić si loptu postavil na bod vyznačený hlavným arbitrom a po zemi tvrdo vpálil, avšak len presne do múru.
     
    89
    Napokon sa budú brániť Michalovce, v tvári Tawambu skončil lakeť jedného zo stopérov hostí, ktorý teraz svojmu celku poriadne zavaril.
     
    88
    Druhý polčas sa pomaly blíži k svojmu záveru, nervozita na oboch stranách sa stupňuje, keďže ani jeden z celkov teraz nechce zbytočne prísť o loptu a vystaviť sa tak riziku.
     
    87
    Napokon nešlo o vôbec zlý center k vzdialenejšej žrdi, tam ale zakončoval domáci útočník v záklone hlavou, čo znamenalo, že loptu popri Kelemenovi do siete nedokázal poslať.
     
    86
    Tawamba teraz zastavený nedovoleným spôsobom, opäť je to v bezprostrednej blízkosti stredového kruhu, odkiaľ bude center do vápna posielať Krznarić.
     
    86
    ViOn loptu vhadzoval spoza postrannej čiary, lopta sa odstala až k Tawambovi, ktorý ale nepochopiteľne zastal a vyslovene tak ponúkol loptu svojmu súperovi z Michaloviec.
     
    85
    Čas na gól pre jeden či druhý celok sa poriadne kráti, ak chcú Michalovce, respektíve Zlaté Moravce pomýšľať na víťazstvo, potom by sa mali do zakončenia tlačiť už agresívnejšie.
     
    84
    V hre môžeme po prestriedaní Michaloviec pokračovať, sledovali sme útočné snaženie Zlatých Moraviec, Majkić po loptu po nepresnostiach svojich spoluhráčov musel zájsť až k deliacej čiare.
     
    83
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Samuel Garcia Bayón, prichádza Jakub Grič.
     
    82
    Veľká šanca domácich, k lopte sa po priťuknutí ŠKolníkom dostal k lopte dnes veľmi aktívny Orávik, ktorý tvrdou ranou tesne prestrelil bránu!

    Lukáš Pancurák

    Branky: 26. De Souza – 53. Kunca

    Karty:   29. Perišić (ZMO) – 43. Nworah (MIC)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 7:7. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 4:1.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Ranilović – Kana, Tipurić, De Souza, Majkić – Perišić, Burić (67. Krznarić), Orávik (C), Školnik – Glavaš (77. Cebara), Kupec.
    Náhradníci: Lovrec – Cebara, Ploj, Krznarić, Klačan.

    MFK Zemplín Michalovce: Kelemen (C) – Danko, E. Mensah (90+1. Tóth), Morlacchi, Kunca (76. Šimčák) – Bayón (83. Grič), Podhorin, Koscelník, Nworah – Sedlák, Barroso Sánchez.
    Náhradníci: Kira – Tóth, Šimčák, Montero, Sanchez Caballero, Grič.
    thejrc.org