Nové Mesto n/V – Sereď 2:0 (kon.) | Borčice – Nitra 1:0 (kon.) | Dolný Kubín – Spiš. N. Ves 1:3 (kon.)
FC Košice – Lok. Košice 3:1 (kon.) | Bardejov – R. Sobota 2:0 (kon.) | MFK Zvolen – Prešov 1:1 (kon.)
konec
TJ Iskra Borčice
1:0 (0:0)
FC Nitra
sk Sobota 31.10.2015, 13:00MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Borčice potvrdili rolu favorita v dnešnom dueli, keď piatu Nitru po náročnom súboji zdolali najtesnejším rozdileom 1:0. O osude zápasu rozhodli domáci háči gólom v 48. minúte. TJ Iskra si tak upevnila líderskú pozíciu v skupine Západ. Po pätnástich zápasoch má na svojom konte 31 bodov a patrí jej prvá priečka v tabuľke v skupine Západ. (14:53:43)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Žltú kartu v závere zápasu vidí aj hrdina stretnutia Alan Kováč, ktorý je zatiaľ jediným úspešným strelcom dnešného zápasu.
     
    81
    A domáci lodivod Jozef Majoroš využíva v úvode poslednej desaťminútovke aj tretie striedanie. Príležitosť na ihrisku dostane Patrik Mačina, hru opúšťa Emil Le Giang.
     
    77
    A do hry sa dostane aj Martin Klabník. Z ihriska odchádza Miloš Plavšić.
     
    75
    A prvé striedanie vidíme aj na strane domácich. Michal Janec sa dostane na ihrisko, na striedačku putuje Tomáš Púček.
     
    72
    Hosťujúci kouč Barborík posiela na ihrisko čerstvú silu. Do hry sa dostáva Matúš Kuník, ktorý strieda Adama Moronga.
     
    65
    A štvrtú žltú kartu v zápase vidí nitriansky hráč. Hostia si tak budú musieť v závere zápasu dávať na svoje zákroky pozor a zvlášť taktiež aj Michal Rakovan, ktorý práve v tejto chvíli videl z rúk hlavného arbitra zápasu žltú kartu.
     
    60
    Hlavný rozhodca stretnutia Filip Glova v 60. minúte udeľuje štvrtú žltú kartu v zápase. Tentoraz je prvýkrát napomínaný kartou domáci futbalista Peter Bašista.
     
    48
    Tím Borčice práve strelil gól! A TJ Iskra Borčice sa ujíma vedenia! Líder tabuľky otvára skóre už v tretej minúte druhého polčasu a v hľadisku tak panuje okamžite lepšia atmosféra! O otvorenie skóre sa postaral Alan Kováč.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil. V prvom polčase diváci nevideli ani jeden gól a na otvorenie skóre zápasu si tak budú musieť počkať. Piata Nitra zatiaľ hrá s Borčicami nerozhodne a siaha na body.
     
    44
    A v závere prvého polčasu namiesto očakávaného gólu vidíme ďalšiu udelenú žltú kartu a opäť pre hosťujúci tím. Hráči Nitry boli v prvej 45-minútovke už trikrát napomenutý žltou kartou. Po Morongovi a Kotríkovi vidí žltú kartu aj Šimon Šmehyl.
     
    34
    Líder z Borčíc sa snaží streliť úvodný gól zápasu, no diváci po vyše polhodiny hry vidia len druhú udelenú žltú kartu v zápase a na presný zásah zatiaľ márne čakajú. Potrestaným je Nitran René Kotrík.
     
    7
    Hneď v siedmej minúte vidí prvú žltú kartu v zápase hosťujúci futbalista Adam Morong, ktorý bol potrestaný za svoj nedovolený zákrok voči súperovi.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    TJ Iskra Borčice: Penksa – Bašista, Púček, Augustini, Barčík, Le Giang, A. Plavšić, Kováč, Živčic, Siva (C), M. Plavšić. Tréner: Jozef Majoroš
    Náhradníci: Janec, Decký, Mačina, Klabník, Revák, Žilka

    FC Nitra: Stránský – Kolmokov, Rakovan, Paukner (C), Morong, Šmehyl, Kotrík, Ivančík, Kotora, Charizopulos, Kostelný. Tréner: Róbert Barborík
    Náhradníci: Hipp – Galko, Ďurek, M. Fábry, A. Fábry, Kuník, Dunda

    Rozhodca: Glova – Bednár, Vician.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00 a my vám z neho prinesieme informácie o zmenách stavu..

    Dávid Lech

    Branky: 48. Kováč

    Karty:   60. Bašista (BOC), 90. Kováč (BOC) – 7. Morong (NIT), 34. Kotrík (NIT), 44. Šmehyl (NIT), 65. Rakovan (NIT)


    TJ Iskra Borčice: Penksa – Bašista, Púček (75. Janec), Augustini, Barčík, Le Giang (81. Mačina), A. Plavšić, Kováč, Živčic, Siva (C), M. Plavšić (77. Klabník). Tréner: Jozef Majoroš
    Náhradníci: Janec, Decký, Mačina, Klabník, Revák, Žilka

    FC Nitra: Stránský – Kolmokov, Rakovan, Paukner (C), Morong (72. Kuník), Šmehyl, Kotrík, Ivančík, Kotora, Charizopulos, Kostelný. Tréner: Róbert Barborík
    Náhradníci: Hipp – Galko, Ďurek, M. Fábry, A. Fábry, Kuník, Dunda

    Rozhodčí: Glova – Bednár, Vician
    thejrc.org