Žilina – Košice 0:3 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:4 (kon.) | Banská Bystrica – Nitra 4:2 (kon.)
Trenčín – Martin 3:2 (kon.) | Skalica – Piešťany 2:3 (kon.)
konec
HK Poprad
3:4 (2:1, 1:2, 0:1)
HKM Zvolen
sk Úterý 10.11.2015, 17:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    ŠKVARIDLO - 3:4
     
    53:54
    Zvolen dal gól!
    Zvolen predsa len využíva presilovú hru! TOMÁŠ ŠKVARIDLO si spracoval puk v strednom pásme a smeroval sám na brankára Kostúra. Pekne si ho položil, vymiešal a forhendom bezpečne dopravil puk do brány!
    Asistencie: Pavel Klhufek a Samuel Baroš.
    OBDRŽÁLEK - 3:3
     
    34:38
    Zvolen dal gól!
    A Zvolen bleskovo vyrovnáva! Malina chybne rozohral v obrannom pásme. K puku sa v rohu klziska dotsal Jurík, ktorý šikovne našiel pred bránkou PETRA OBDRŽÁLKA. Jeho strela bola umiestnená pod hornú žŕdku!
    Asistencia: Juraj Jurík.
    KROTÁK - 3:2
     
    33:56
    Poprad dal gól!
    Domáce mužstvo sa dostáva druhýkrát do vedenia v tomto zápase a je to znova po využití presilovej hry. Puk sa na pravý kruh dostal ku ARNEMU KROTÁKOVI, ktorý tvrdou nekompromisnou delovkou potvrdil svoju hokejovú výnimočnosť a nedal šancu Barošovi!
    Asistencia: Radomír Heizer.
    BRABENEC - 2:2
     
    21:00
    Zvolen dal gól!
    Rýchla zvolenská rozohrávka končí v bráne domáceho tímu! Misenev prihrávkou z ľavého kruhu našiel pred bránkoviskom voľného KAMILA BRABENCA, ktorého zakončenie ku pravej žrdi Kostúr nechytil!
    Asistencia: Jevgenij Misenev.
    HEIZER - 2:1
     
    15:40
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti otáčajú skóre vo svoj prospech! Od Branislava Rapáča sa z ľavého kruhu odrazil puk pred bránku. V samostatnom pokuse bol Malina, ktorý však pokus nepremenil. Puk sa odrazil na hokejku RADOMÍRA HEIZERA, ktorý ho už dopravil do brány!
    Asistencie: Ľubomír Malina a Branislav Rapáč.
    PAUKOVČEK - 1:1
     
    13:40
    Poprad dal gól!
    Domáci využívajú presilovú hru a tým pádom vyrovnávajú! Prakticky ihneď nahodený puk od Bartečka na bránku skončil v spleti hráčov. Úspešným hráčom z klbka bol LUKÁŠ PAUKOVČEK, ktorý dorážkou prekonal Baroša!
    Asistencie: Richard Rapáč, Ľuboš Bartečko.
    MISENEV - 0:1
     
    06:18
    Zvolen dal gól!
    Zvolenskí hokejisti si vybojovali vedenie! Misenev najprv vystrelil od modrej čiary, ale trafil iba do protihráča. Následne mu Semorád prihrávku na modrú čiaru vrátil a práve JEVGENIJ MISENEV trafil voľné miesto v Kostúrovej bránke, ktorý dostal takpovediac lacný gól.
    Asistencie: Jan Semorád a Kamil Brabenec.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 14. Paukovček (R. Rapáč, Bartečko), 16. Heizer (Malina, B. Rapáč), 34. Kroták (Heizer) – 7. Misenev (Semorád, Brabenec), 21. Brabenec (Misenev), 35. Obdržálek (J. Jurík), 54. Škvaridlo (Klhufek, Baroš)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Dinda, Briják, Fabian (A), Malina, Ťavoda, Gáborčík, D. Šterbák – Bartečko (A), Paukovček, Paločko – Kroták (C), Rusnák, Hvila – R. Rapáč, Heizer, B. Rapáč – Štrauch, Bajaruns, Števuliak
    HKM Zvolen: Baroš (Petrík) – Bagin, Juraško (C), D. Krejčí, Andersons, F. Fekiač, Pokovič, Majerík, Ivan – Semorád, Brabenec (A), Misenev – Obdržálek, B. Mráz, J. Jurík – Klhufek, T. Klíma, Škvaridlo (A) – Ďaloga, V. Fekiač, Žilka

    Rozhodčí: Jonák, Jura – Korba, Rovenský

    Diváci: 1100
    bahis siteleri