Nový Jičín – Poruba 2011 5:2 (kon.) | SK Karviná – Frýdek-M. 0:7 (kon.) | Technika Brno – Kopřivnice 4:5 (po pr.)
Břeclav – Vsetín 1:11 (kon.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 6:3 (kon.) | Opava – Mor. Budějovice 7:4 (kon.)
Pelhřimov – Trutnov 7:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:3 (1:1, 3:0, 2:2)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Středa 11.11.2015, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:29
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři se loučí s tímto zápasem povedeným ťukesem na jeden dotek. Kotouč směřoval po ose Kývala – Podešva až k DAVIDU VARGOVI, který bez přípravy lehce přehodil Zavadilův beton klouzající k pravé tyči. Asistence: Jan Podešva, Martin Kývala.
     
    54:22
    Hru v oslabení si ve třetím dějství vyzkouší i Drtiči. Dvouminutovým trestem je suspendován Michal Kuba (HOD) za hrubost.
     
    53:20
    Petru Zavadilovi nepříjemně vypadlo z výstorje nahození od modré čáry, celou situaci musel hasit odpálením kotouče do bezpečí hodonínský obránce Jedlička.
     
    50:00
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Pravděpodobně je o rozdělení tří soutěžních bodů rozhodnuto. MICHAEL JANOTA pouze lehce nahodil kotouč na Vydržela, před ním ovšem šikovně hlídkoval jeden z členů první hodonínské formace, takže hostující brankář nemohl vůbec nic vidět. Asistence: Jakub Sajdl, Dominik Matula.
     
    49:22
    Sudí Marek vylučuje a opět si vybírá hostujícího hráče. Ondřej Černín (VAL) ve snaze ubránit brankáře před nátlakem hodonínských se po jednom ze soupeřů ohnal hokejkou a je vyloučen za sekání.
     
    48:53
    A opět to byl Václav Studený, který se dostal do nebezpečné situace před Zavadilem, tentokrát se neradoval z branky, ale pouze otřel kotouč o horní tyč z dorážky!
     
    47:02
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Místo toho, aby domácí definitivně o svém vítězství, je tu najednou možnost pro velké drama. VÁCLAV STUDENÝ to vzal na sebe, po pravém křídle přejel všechny čáry s pukem na holi a střelou přes obránce rozvlnil síť. Bez asistence.
     
    45:57
    I na straně Valašského Meziříčí se píská hra v šesti. Dvouminutový trest jde odpykat na trestnou lavici David Varga (VAL).
     
    42:17
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelně šťastná branka hodonínských. Nahozený kotouč od modré čáry se zamotal v klubku těl a odrazil se přímo na hůl MICHAELA JANOTY, na něhož zívala prázdná branka. Asistence: Michal Kuba, Dominik Matula.
     
    40:36
    Janu Podešvovi se otevřela dálnice mezi kruhy, dobrou příležitost ovšem nevyužil a pouze vypršáil Zavadilovy betony.
     
    35:40
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín nepotřeboval mnoho času na to, aby proměnil přesilovou hru! Zdeněk Jurásek vybruslil s pukem od pravého mantinelu, naservíroval přihrávku PETRU PEŠOVI, který se z mezikruží nemýlil. Asistence: Zdeněk Jurásek.
     
    35:13
    Tak pozor, nakonec se vylučuje za zdržování hry. Valaši pravděpodobně odmítali rozhodnutí sudího o tom, kdo byl v době icingu na ledě a kdo nikoliv. Trest odpyká Miroslav Varga (VAL).
     
    32:37
    Václav Studený (VAL) se může zlobit jenom sám na sebe. Petr Peš si jej lehce obhodil na červené čáře a hostující útočník jej stačil zastavit jen za pomocí faulu. Dvě minuty za podražení.
     
    31:59
    Michal Kuba našel přesně Sajdlovu hůl před brankovištěm, pokus z první zlikvidoval Lukáš Vydržel výstavním švihnutím lapačkou! Vskuktu krásný zákrok.
     
    28:15
    Michal Kuba se výborně proháčkoval do zakončení z předbrankového prostoru. Vydržel na poslední chvíli sklapl betony! Souvislý tlak SHK.
     
    27:13
    Drtiči nepolevují v tlaku a Bobři jsou nuceni faulovat. Vojtěch Černík (VAL) vyloučen za hákování.
     
    25:06
    Ve stejném čase si hostující tým bere oddechový čas.
     
    25:06
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A další přesilovkový gól! Jedlička se odpoutal od obránců soupeře, najel si na pravý kruh a poslal přihrávku k levé tyči na LUKÁŠE VRBU, který ji zužitkoval a střelou do prázdné brány poslal Drtiče do dvoubrankového trháku. Asistence: Robert Jedlička, Matěj Charvát
     
    23:36
    Mikuláš Zbořil (VAL) vyloučen za hákování.
     
    21:44
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak přece! Velmi nevídaný gól z holí hodonínských. Špok dlouho čekal na přihrávku zpoza brány až ji konečně dostal od Juráska a mezi třemi hráči se snažil střílet. Trefil hokejku bránícího hráče od níž se kotouč odrazil mezi kruhy na Petra Peše, který střílel, ale Vydržel zvláštním způsobem vyrazil kotouč vedle brány. Pravděpodobně si myslel, že jej má ve výstroji a vyjížděl z brankoviště, když ZDENĚK JURÁSEK trefil Vydrželovu zvednutou brusli od níž se kotouč odrazil do brány. Asistence: Petr Peš.
     
    21:15
    Miroslav Varga (VAL) vyloučen na dvě minuty za sekání. Šance pro Hodonín?
     
    18:18
    Drtiči právě vstřelili branku!
    První krásnější akce zápasu a hned je z toho gól! Hodonínští předváděli v tomto střídání zlepšenou hru a dlouho kombinovali v signalizované výhodě. Na pravém mantinelu najížděl Martin Špok a poslal krásný pas přes celou šíři pásma na sjíždějícího ĽUBOMÍRA ŠKÁPIKA, který v pádu u pravé tyče předvedl skvělé bekhendové zakončení a zavěsil kotouč za záda Vydržela. Asistence: Martin Špok
     
    15:33
    V zápětí technický přestupek na straně Drtičů. Pokorný za brankou čekal až mu dostřídají spoluhráči, kteří se ale nedohodli a nastoupili v šesti. Menší trest odsedí Lukáš Vrba (HOD).
     
    13:38
    A je tu první přesilovka pro Drtiče. Ti byli dlouho na puku, až jejich kolotoč přerušil Vojtěch Černín (VAL) a jde si sednout na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    08:07
    Petr Peš (HOD) neměl trpělivost s valašským hráčem na mantinelu a velmi nevybíravě jej narazil na hrazení, za což už míří na trestnou lavici.
     
    07:50
    Tyčka zvoní za Vydrželem po střele Nedvěda! To byla šance.
     
    05:58
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Jednoduchá přesilovková akce hostujícího týmu jako by zvýrazňovala velmi vlažný začátek SHK. Václav Studený se protáhl s kotoučem do útočného pásma a hledal přihrávkoiu mezi kruhy JAKUBA POŘICKÉHO, který přes chumel hráčů prostřelil bezmocného Zavadila. Asistence: Václav Studený
     
    04:57
    Vargův průnik byl zastaven Dominikem Matulou (HOD), který je vyloučen za hákování.
     
    03:13
    Petr Peš bojoval v rohu o kotouč a snažil se jej vyhodit do středního pásma. Na kruhu jej ale zachytil Václav Studený a jen o pár centimetrů minul víko hodonínské svatyně!

    Tomáš Chramosta

    Petr Svoboda

    Branky a nahrávky: 19. Škápik (Špok), 22. Jurásek (Peš), 26. Vrba (Jedlička, Charvát), 36. Peš (Jurásek), 43. Matula (Janota), 50. Janota (Sajdl, Matula) – 6. Pořický (Studený), 48. Studený, 59. Varga D. (Podešva, Kývala)


    SHK Drtiči Hodonín: Zavadil (Zollpriester) – Kolář, Škápik, Pokorný, Nedvěd, Janota, Jedlička, Polesný – Matula, Sajdl, Kuba – Peš, Jurásek, Špok – Kučera, Charvát, Vrba – Piskoř, Tomi, Černohous
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Vydržel (52. Čáp) – Zbořil, Kovář, Černín, Franek, Hradil, Tomek, Valentík – Sprušil, Podešva, Varga D., Studený, Varga Mir., Pořický, Kuchta, Slovák, Kývala, Varga Mar., Baroš

    Rozhodčí: Marek – Kříž, Otáhal
    bahis siteleri