New Jersey – St. Louis 0:2 (kon.) | NY Rangers – Carolina 3:0 (kon.) | Philadelphia – Colorado 0:4 (kon.)
Columbus – Vancouver 3:5 (kon.) | Detroit – Washington 1:0 (kon.) | Tampa – Buffalo 1:4 (kon.)
Florida – Calgary 4:3 (kon.) | Nashville – Ottawa 7:5 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 5:3 (kon.)
Dallas – Toronto 2:3 (kon.) | Los Angeles – Arizona 2:3 (kon.) | San Jose – NY Islanders 2:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
5:3 (1:1, 4:0, 0:2)
Winnipeg Jets
Středa 11.11.2015, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Andrew Ladd mohl jako správný kapitán skórovat, když jeho střela z prostoru mezi kruhy pro vhazování směřovala přesně do levého horního rohu, Devan Dubnyk ji ale dokázal vyrážečkou zastavit!
     
    58:35
    Jets vytvořili před bránou Minnesoty obrovský tlak. Devan Dubnyk se ale skvěle přesunul ke své levé tyči a po skvělém zákroku puk dokázal podržet ve své výstroji!
     
    58:15
    Michael Hutchinson už je střídačce a Winnipeg Jets to zkouší bez brankáře!
     
    57:07
    Jason Zucker vybojoval za bránou puk a po jejím objetí se ho snažil zasunout mezi betony Michaela Hutchinsona, ten ale ani tentokrát nebyl překonán a připsal si skvělý zákrok!
     
    55:36
    Erik Haula dostal zpětnou přihrávku před bránu a z otočky se snažil zamířit střelou po ledě k levé tyči, Michael Hutchinson byl ale opět připraven a jeho pokus pravým betonem vyrazil!
     
    54:22
    Thomas Vanek předvedl své hokejové umění a poté krásnou přihrávkou našel Mikka Koiva, který z blízkosti mohl vrátit Minnesotě tříbrankové vedení, Michael Hutchinson ale dokázal jeho pokus úžasným zákrokem zneškodnit!
     
    53:40
    Mikael Granlund tvrdě vypálil z levé strany, Michael Hutchinson byl ale připraven a připsal si důležitý zákrok!
     
    52:49
    Jacob Trouba (WPG) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
    Bryan LITTLE - 5:3
     
    52:40
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    BRYAN LITTLE se dostal do samostatného úniku a nadvakrát dokázal Levana Dubnyka překonat!! Blake Wheeler přihrávkou ze středního pásma poslal puk do jízdy Bryanu Littleovi, který sice napoprvé Levana Dubnyka překonat nedokázal, z následné dorážky už se ale nemýlil. Asistence: Blake Wheeler, Toby Enstrom.
    Blake WHEELER - 5:2
     
    50:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    BLAKE WHEELER využívá přesilovou hru a snižuje na 5:2!! Bryan Little našel u levé tyče číhajícího Blakea Wheelera, který využil toho, že Devan Dubnyk se ocitl po předchozím zákroku na ledě, a zamířil do prázdné brány. Asistence: Bryan Little, Andrew Ladd.
     
    49:18
    Blake Wheeler číhal u levé tyče, kam dostal přihrávku, z otočky ale Devana Dubnyka překonat nedokázal!
     
    48:14
    Thomas Vanek (MIN) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    47:21
    Dustin Byfuglien napřáhl od modré čáry ke krásné střele, která orazítkovala horní tyč!
     
    45:30
    Jason Pominville měl na čepeli hole gól, když dostal doprava krásnou přihrávku přes šířku brankoviště a mohl puk uklízet do prázdné brány, Michael Hutchinson se ale dokázal bleskově přesunout a levým betonem puk vyrazil!
     
    44:29
    Jason Zucker vypálil od modré čáry přesně na bližší levou tyč a Michael Hutchison nic neviděl, protože mu ve výhledu bránila dvojice hráčů, přesto puk pravým betonem dokázal vyrazit do rohu hrací plochy!
     
    42:39
    Bryan Little se skvěle natlačil před bránu a mohl vstřelit svůj druhý gól, Devan Dubnyk se ale roztáhl na brankovišti a puk za svá záda nepustil!
     
    41:08
    Jared Spurgeon napřáhl od modré čáry k nebezpečné střele, která byla ještě tečována, Michael Hutchinson ji však i přesto dokázal pravým betonem vyrazit! Skvělý zákrok.
     
    39:37
    Dustin Byfuglien (WPG) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    39:23
    Jets předvedli další faul a opět půjdou do tří. To je neuvěřitelné!
     
    38:22
    A vzápětí další tyč! Tentokrát po střele Jasona Pominvilla, který nedokázal puk z mírného úhlu uklidit do prázdné brány, a jeho střela se odrazila od horní tyče zpět do hry.
     
    38:17
    Jason Zucker mohl rychle využít přesilovou hru 5 na 3, jeho střelu z prostoru mezi kruhy pro vhazování ale zastavila horní tyč!
     
    37:55
    Alexander Burmistrov (WPG) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    37:36
    Toby Enstrom (WPG) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry.
    Chris PORTER - 5:1
     
    32:44
    Minnesota právě vstřelila branku!
    CHRIS PORTER střílí parádní tečí svůj první gól v letošní sezóně NHL a Minnesota Wild už vede 5:1!! Jared Spurgeon napřáhl od modré čáry ke střele, kterou zády k bráně skvěle tečoval Chris Porter a puk zapadl ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Jared Spurgeon, Ryan Suter.
     
    31:15
    Jason Zucker číhal v pravém kruhu pro vhazování na přihrávku, kterou dostal, a střelou bez přípravy mířil přesně ke vzdálenější levé tyči, Michael Hutchinson ale ukryl puk v lapačce a připsal si první ostrý zákrok!
     
    30:39
    Jason Trouba (WPG) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    29:54
    Ondřej Pavelec dnešní utkání nedochytá a po velice špatném vstupu do druhé třetiny v podání Jets ho v bráně nahradil Michael Hutchinson.
    Thomas VANEK - 4:1
     
    29:54
    Minnesota právě vstřelila branku!
    THOMAS VANEK rozradostnil fanoušky Wild fantastickým gólem a svou druhou brankou v utkání zvyšuje na 4:1!! Thomas si mezi nohama prohodil puk a parádním způsobem se zbavil Paula Postmy, poté si z levé strany nabruslil před bránu a krásnou střelou vymetl pravý horní roh brány. Asistence: Mikael Granlund.
     
    29:00
    Ondřej Pavelec je společně se svými spoluhráči pod obrovským tlakem, Jets ho ale zvládli ustát a český brankář u pravé tyče vykopl puk pravým betonem do bezpečí!
     
    28:39
    Jason Pominville si z pravé strany nabruslil před bránu, jeho následná tvrdá střela ale zamířila nad! To byla další skvělá šance.
     
    28:06
    Matt Dumba mohl přidat další gól, jeho tvrdá střela od modré čáry ale zamířila těsně vedle pravé tyče!
    Erik HAULA - 3:1
     
    25:59
    Minnesota právě vstřelila branku!
    To jsou věci! ERIK HAULA střílí gól v oslabení a Minnesota se ujímá vedení 3:1!! Dustin Byfuglien předvedl krásnou přihrávku téměř přes celou délku hřiště a poslal do samostatného úniku Erika Haulu, který stejně jako Thomas Vanek nezaváhal a parádní střelou o levou tyč poslal puk do brány. Parádní střela a další skvěle sehraný protiútok. Asistence: Jared Spurgeon, Charlie Coyle.
     
    25:48
    Jason Brodin (MIN) dostal menší trest, 2 minuty podržení.
    Thomas VANEK - 2:1
     
    24:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    THOMAS VANEK vrací Minnesotě Wild zpět ztracené vedení!! Devan Dubnyk zastavil nebezpečnou střelu Jets a Christian Folin poté nádhernou přihrávkou téměř přes celé hřiště poslal do samostatného úniku Thomase Vaneka, který nic nevymýšlel a tvrdou střelou příklepem zamířil mezi betony Ondřeje Pavelce. Asistence: Christian Folin, Nate Prosser.
     
    22:04
    Kurtis Gabriel (MIN) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    22:04
    Chris Thornburn (WPG) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    22:04
    Chris Thornburn sundal rukavice a v pěstím souboji poslal na lopatky Kurtise Gabriela.
     
    22:00
    Jason Pominville napřáhl z pravého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele, která mířila přesně k přední pravé tyči, Ondřej Pavelec byl u ní ale včas a připsal si skvělý zákrok!
     
    19:20
    Jared Spurgeon vyslal na bránu Jets z pravé strany nebezpečnou střelu po ledě, která se od brusle jednoho z hokejistů Winnipegu nepříjemně odrazil do protipohybu Ondřeje Pavelce, ten ovšem předvedl fantastický reflexivní zákrok a nadvakrát puk dokázal zastavit!
     
    14:28
    Jason Zucker skvěle vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a po jeho tvrdé ráně zazvonila v Xcel Energy Center branková konstrukce! Konkrétně vzdálenější pravé tyč.
     
    12:36
    Winnipeg Jets dostal týmový trest, 2 minuty příliš hráčů na ledě.
    Bryan LITTLE - 1:1
     
    11:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    BRYAN LITTLE vyrovnává parádní tečí na 1:1!! Dustin Byfuglien tvrdě vypálil od modré čáry a jeho střela směřovala doprostřed brány, jenže Bryan Little ji skvělou tečí srazil ze vzduchu mezi betony bezmocného Devana Dubnyka. Asistence: Dustin Byfuglien, Andrew Ladd.
     
    04:48
    Blake Wheeler se z ničeho nic ocitl sám před bránou, Devan Dubnyk se ale fantasticky dokázal přesunout ke své levé tyči a jeho následnou střelu vyrazil! Skvělá reakce.
    Nino NIEDERREITER - 1:0
     
    03:44
    Minnesota právě vstřelila branku!
    NINO NIEDERREITER předvedl dobrý důraz před bránou a svým pátým gólem v letošní sezóně NHL posílá Minnesotu do vedení! Kapitán Mikko Koivu odvedl za bránou skvělou práci a poté u pravé tyče našel přesnou přihrávkou Nina Niederreitera, který sice střelou z první na Ondřeje Pavelce nevyzrál, z dorážky ale puk umístil přesně pod horní tyč. Asistence: Mikko Koivu, Jason Zucker.
     
    01:48
    Paul Postma se dostal na pravém křídle k první střele, Devan Dubnyk ji ale dokázal levým betonem vyrazit po skvělém přesunu!
     
    00:21
    Jason Zucker se z levé strany skvěle natlačil před brankoviště a poté se snažil puk zasunout mezi betony Ondřeje Pavelce, jeho střela po ledě ale těsně zamířila vedle vzdálenější pravé tyče!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Niederreiter (Koivu, Zucker), 25. Vanek (Folin, Prosser), 26. Haula (Spurgeon, Coyle), 30. Vanek (Granlund), 33. Porter (Spurgeon, Suter) – 12. Little (Byfuglien, Ladd), 51. Wheeler (Little, Ladd), 53. Little (Wheeler, Enstrom)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Prosser, Folin – Brodin, Dumba – Suter (A), Spurgeon – Porter, Carter, Gabriel – Vanek, Haula, Schroeder – Pominville (A), Grandlund, Coyle – Zucker, Koivu (C), Niederreiter.
    Winnipeg Jets: Pavelec (30. Hutchinson) – Stuart (A), Postma – Myers, Trouba – Enstrom, Byfuglien – Thorburn, Copp, Petan – Burmistrov, Lowry, Stafford – Perreault, Scheifele, Ehlers – Ladd (C), Litttle, Wheeler (A).

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Brad Watson – Mike Cvik, Ryan Galloway

    Diváci: 19.153
    bahis siteleri