Slavia – Šumperk 5:4 (po pr.) | Kadaň – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Prostějov – Přerov 3:4 (po s.n.)
Benátky n/J – Kladno 3:6 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 4:2 (kon.) | Most – Havířov 2:9 (kon.)
Třebíč – Litoměřice 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Slavia Praha
5:4 (1:0, 2:3, 1:1 - 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 21.11.2015, 15:00Chance liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    DAVID HRUŠKA vybojoval kotouč za brankou, vyjel před šumperskou klec a bekhendem poslal kotouč pod beton Svobody! Bez asistence.
     
    62:18
    Po střele Kašpaříka se kotouč odrazil ke Kolaříkovi, který nastřelil jen tyčku!
     
    57:49
    Slávisté si berou oddechový čas!
     
    57:49
    Jan Zdráhal (SUM) podrazil Čermáka, za což musí na trestnou lavici.
     
    55:04
    Hosté dopravili kotouč do sítě po střele z levého kruhu! Rozhodčí ale branku neuznal pro postavení útočícího hráče v brankovišti!
     
    54:39
    Tomáš Micka (SLA) si odsedí trest za nedovolené bránění, když po jeho faulu zůstal chvíli na ledě ležet Ostřanský.
     
    52:00
    Tomáš Drtil (SUM) je potrestán za vysokou hůl.
     
    51:50
    Další obrovská příležitost sešívaných! Mickova tvrdá rána propadla Svobodovi výstroji a hostující obránci se snažili odehrát puk do bezpečí. Našli ale jen Micku, který to zkusil bekhendem podruhé, Svoboda se ovšem stihl vrátit a vleže dokázal puk zastavit! Z další dorážky neuspěl ani Hruška!
     
    49:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Deset minut před koncem třetí části je znovu vyrovnáno! JAROSLAV MARKOVIČ si vybruslil zpoza klece a nekompromisně prostřelil Svobodu mezi rukou a tělem! Asistence: Ronald Knot a David Šafránek.
     
    44:55
    Slávisté neproměnili obrovskou příležitost! Robinson dostal přihrávku mezi kruhy, udělal brankáři kličku do bekhendu a chtěl zasunout puk do odkryté sítě! Místo toho ale trefil jen tyčku, puk ovšem nadále ležel v brankovišti, kam si sjel Šafránek. Ten tam měl možnost puk doklepnout do branky, hostující obránci ale hokejkami znemožnili kotouči překročit brankovou čáru!
     
    40:59
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se poprvé v zápase dostává do vedení! Drtil si u pravého mantinelu počkal na JANA ZDRÁHALA, který vypálil z první přesně ke vzdálenější tyči, Král se natahoval marně! Asistence: Tomáš Drtil.
     
    38:41
    Robinson se chtěl natlačit před Tomáše Drtila (SUM), který ho ale přidržel, a tak si odsedí dvouminutový trest.
     
    36:46
    Draci právě vstřelili branku!
    A je znovu srovnáno! Vrdlovec poslal na modrou puk TOMÁŠI DRTILOVI, který trochu v nouzi vypálil! Před Králem stál jen sešívaný obránce Adam, který clonil brankáři ve výhledu, a tak Král vůbec nestihl zareagovat! Asistence: Daniel Vrdlovec.
     
    36:00
    Robinson skvěle udržel kotouč a našel Růžičku, ktrý měl před sebou volný prostor. Najel si tak blíže k brance a nastřelil tyčku!
     
    33:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní si po minutě a dvou vteřinách berou vedení zpět! NATHAN ROBINSON převzal puk u mantinelu, parádním způsobem se dostal až na hranici brankoviště, odkud prostřelil Svobodu mezi betony! Asistence: David Šafránek.
     
    32:26
    Draci právě vstřelili branku!
    Střelu Zdráhala od modré dobře tečoval Brunec, Král však stihl zareagovat. Puk vyrazil následně mezi kruhy, kde stál MICHAL PETIRA, který neměl problém poslal puk za přesouvajícího se Krále! Asistence: Tomáš Brunec a Jan Zdráhal.
     
    31:09
    Antonín Růžička (SLA) si odsedí trest za držení.
     
    27:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pavlin od modré našel mezi dvěma obránci DAVIDA HRUŠKU, který si vybruslil zpoza klece, zpracoval přihrávku a po obtočení kolem obránce poslal bekhendem kotouč se štěstím do sítě! Asistence: Žiga Pavlin a Zdeněk Bahenský.
     
    21:37
    Draci právě vstřelili branku!
    Vrdlovec těsně před slávistou dokázal nahrát zpoza klece na TOMÁŠE FOŘTA, který nikým nehlídaný poslal puk příklepem přesně k pravé tyčce Královy svatyně! Asistence: Daniel Vrdlovec a Jan Milfait.
     
    16:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pavlin obloučkem našel v levém rohu Micku, který se rychle zorientoval a našel DAVIDA ŠAFRÁNKA, který to udělal perfektně! Sešívaný útočník se perfektně provedenou kličkou zbavil obránce, a přestože byl při zakončení faulován, dokázal poslat puk přesně mezi Svobodovy betony! Asistence: Tomáš Micka a Žiga Pavlin.
     
    11:10
    Markovič na útočné modré přenechal puk Robinsonovi, který okamžitě našel rozjetého Jiránka. Ten se snažil o kličku do bekhendu, na Svobodu ale nedokázal vyzrát!
     
    08:13
    Pavel Kolařík (SLA) je prvním vyloučeným v zápase, dvě minuty si odsedí za nedovolené bránění.
     
    07:12
    Robinson dlouho držel kotouč, poté ale našel Markoviče, jehož pokus mířil jen do levé tyč! Puk se však od ní odrazil ještě do šumperského brankáře, který vůbec netušil, jestli má kotouč pod sebou. Ten mezitím byl za brankou, odkud ho ale Robinson do sítě už dopravit nedokázal!
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 17. Šafránek (Micka, Pavlin), 28. D. Hruška (Pavlin, Bahenský), 34. Robinson (Šafránek), 50. Markovič (Knot, Šafránek), 65. Hruška – 22. Fořt (Vrdlovec, Milfait), 33. Petira (Brunec, Zdráhal), 37. Drtil (Vrdlovec), 41. Zdráhal (Drtil)


    HC Slavia Praha: Král (Frodl) – Kolařík, Růžička, Hraško, Pavlin, Andrlík, Knot, Adam – Bahenský, Mikulík, D. Hruška – Robinson, Šafránek, Markovič – Kubica, Kašpařík, Čermák – Jiránek, Jurík, Micka – Nestrašil
    DRACI PARS ŠUMPERK: Svoboda (Zelenka) – Puzič, Drtil, Gewiese, Sedlák, Holík, Petira, Zdráhal – Milfait, Vrdlovec, Fořt – Ostřanský, Šebek, Půhoný – Brunec, Plášek, Hroch

    Rozhodčí: Krob – Rozlílek, Bosák

    Diváci: 1352
    bahis siteleri