Třinec – Sparta 4:2 (kon.) | Olomouc – Liberec 2:1 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 2:1 (kon.)
Chomutov – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 7:6 (2:1 po s.n.) | K. Vary – Vítkovice 1:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
HC Sparta Praha
Pátek 27.11.2015, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:04 Vladimír DRAVECKÝ - 4:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    57:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři to sehráli parádně a tři minuty před koncem si pojišťují vedení! Klepiš po dlouhém manévrování přihrál kotouč před branku Plíhalovi. Ten posunul bekhendem za sebe na VLADIMÍRA DRAVECKÉHO, kterému stačilo trefit odkrytou klec – 4:2! Asistence: Tomáš Plíhal, Jakub Klepiš.
    31:50 Lukáš PECH - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    31:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané stahují náskok Ocelářů dalším gólem, který už je kontaktní! Oceláři nedokázali dostat puk ze středního pásma a byli v problémech! Hamilton přenechal kotouč Mikušovi, který našel mezi třineckými obránci osamoceného LUKÁŠE PECHA, jenž pohlednou kombinaci zakončil do prázdné branky – 3:2! Asistence: Juraj Mikuš, Curtis Hamilton.
    28:16 Lukáš PECH - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    28:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Optimismus domácích tribun však trochu tlumí sparťanské snížení! Pražané se usadili v útočné třetině a Kudrna přihrál od mantinelu mezi kruhy. Odtamtud vystřelil bez přípravy příklepem LUKÁŠ PECH a puk zaplul přesně do horního rohu brány – 3:1! Asistence: Andrej Kudrna, Curtis Hamilton.
    25:10 Tomáš KOPECKÝ - 3:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    25:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Šťastným gólem navyšuje Třinec svůj náskok! Rákosovo nahození se od zadního mantinelu odrazilo příhodně pro Hrňu, jehož střelu Pöpperle jen vyrazil ke vzdálenější tyči. Tam si kotouč dojel TOMÁŠ KOPECKÝ a dorazil jej do sítě! Byla to ale dorážka z úhlu a o jednoduché zakončení se nejednalo – 3:0! Asistence: Erik Hrňa, Daniel Rákos.
    18:53 David NOSEK - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    18:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři utíkají do dvoubrankového náskoku! Sparta nemohla kvůli potenciálnímu ofsajdu pokračovat ve hře a do brejku přešli domácí. Polanského, který unikl po levé straně, podpořil DAVID NOSEK, přetlačil Poláška a před brankou tečoval bekhendovou přihrávku Polanského. Pöpperle kotouč chvíli podržel, ale pak mu propadl až za čáru – 2:0! Asistence: Jiří Polanský, Tomáš Linhart.
    03:00 Vladimír DRAVECKÝ - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    03:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přesně po třech minutách hry jdou domácí Oceláři do vedení! Klepiš uspěl na buly před brankou Sparty, když vyhrál kotouč na vrchol levého kruhu pro VLADIMÍRA DRAVECKÉHO. Slovenský útočník trefil branku a kotouč Pöpperlemu propadl až do sítě – 1:0! Asistence: Jakub Klepiš.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 3. Dravecký (Klepiš), 19. Nosek (Polanský, Linhart), 26. Kopecký (Hrňa, Rákos), 58. Dravecký (Plíhal, Klepiš) – 29. Pech (Kudrna, Hamilton), 32. Pech (Mikuš, Hamilton)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Linhart, Nosek, L. Doudera, Galvas (A), M. Doudera, Hrabal, Foltýn – Dravecký, Matuš, Klepiš – Adamský, Polanský (C), Tybor – Hrňa, Plíhal, Rákos – Jašek, Kopecký, Růžička – Rufer. Trenér: René Mucha.
    HC Sparta Praha: Pöpperle (od 26. Lukáš) – Švrček, Čajkovský, Polášek, Eminger, Mikuš, Hrbas, Glenn – Buchtele, Klimek, Netík (A) – Kumstát, Hlinka (C), Sabolič – Hamilton, Pech, Kudrna – Forman, Černoch, Procházka. Trenér: Josef Jandač.

    Rozhodčí: Vladimír Šindler, Robin Šír – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 5057 (97 % celkové kapacity)
    bahis siteleri