Havlíčkův Brod – Kolín 4:1 (kon.) | Litoměřice – Hvězda Praha 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
SC Marimex Kolín
Neděle 06.12.2015, 14:30 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Ve třetí periodě zvýšil už na 4:0 krásnou ranou David Bušek, ale hosté se dočkali kýžené čestné branky, když se trefil Patrik Vaníček. Havlíčkův Brod tak dnes překvapil favorita a bere všechny tři body po naprosto zaslouženém triumfu 4:1. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek víkendu. Na shledanou! (16:35:01)
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Od modré čáry vypálil Jan Barták a jeho ránu ještě tečoval mezi kruhy Luboš Kozák, ale kus černé gumy usměrnil jen vedle pravé Adamovy tyčky.
     
    59:10
    Havlíčkův Brod získal puk a rychle vyhodil.
     
    58:40
    Tak ještě jedna šance pro Kolín. David Bušek (HBR) a obdržel dvouminutový trest za podražení.
     
    58:34
    Havlíčkův Brod odrazil útočnou akci Středočechů a vydal se do rychlého brejku. Nahrávka Davida Huberta ale skončila ofsajdem, buly ve středním pásmu.
     
    58:01
    Kozlové získali puk, ale raději pod tlakem nevymýšleli nic složitého a hrací předmět jen odpálili na zakázané uvolnění.
     
    57:36
    Hosté ještě chvilku drželi útočné pásmo, ale o puk nakonec přišli a Havlíčkův Brod kus černé gumy dovezl až do útočného území.
     
    57:09
    Martin Černý se nemazal s pukem vůbec a jeho dělovka z prostoru mezi kruhy minula jen o kousek levou tyčku gólmana Adama.
     
    56:34
    Kozlové právě vstřelili branku!
    To je velká škoda pro Bruslaře a hlavně brankáře Adama, který přišel na konci utkání o čisté konto! Jiří Veselý vyhrál vhazování a jeho přiťuknutí napálil z voleje do brány krásnou ranou PATRIK VANÍČEK! Asistence: Jiří Veselý.
     
    56:19
    Luboš Kozák se sice ocitl s pukem v těžkém úhlu, ale i přesto zkusil štěstí. Brankář Adam byl pozorný a puk vyrazil betony do bezpečí.
     
    56:09
    Kolín dál buší na zadní vrata Havlíčkova brodu. Gólman Adam je ale pozorný a dál drží čisté konto.
     
    55:48
    Kozlové ještě nic nevzdávají a dál bojují o co nejlepší výsledek. Určitě by rádi vstřelili alespoň čestnou branku, nyní se drží v útočném pásmu.
     
    55:27
    Další přerušení hry v útočném pásmu Havlíčkova Brodu, který získal znovu vhazování u brankáře Martínka.
     
    55:08
    Havlíčkův Brod má dál navrch, Kozlové už nemají nejspíš fyzické ani psychické síly na to, aby se zápasem ještě něco udělali. A brankář Martínek musí dál chytat jednu ránu za druhou.
     
    54:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Troufám si tvrdit, že je definitivně hotovo! Kotouč putoval po ose Dušan Mendl – Ondřej Hlídek -DAVID BUŠEK a posledně jmenovaný zakončil rychlou kombinaci tvrdou ranou bez přípravy z levé strany, jež neomylně zapadla za Martínkova záda! Asistence: Ondřej Hlídek, Dušan Mendl.
     
    53:54
    Havlíčkův Brod už se radoval, ale brankář Martínek měl obrovské štěstí, když záhadným způsobem dokázal dostat puk před brankovou čárou ven z brány!
     
    53:40
    Havlíčkův Brod dál drží soupeře pod tlakem.
     
    53:18
    Dušan Mendl práskl tvrdým golfákem do puku na modré čáře, ale jeho projektil trefil jen spoluhráče Ondřeje Hlídka, který je ale v pořádku.
     
    53:09
    Domácí už se zabydleli v útočném pásmu a přihrávají si.
     
    52:51
    Jiří Veselý (KOL) sekal rozjetého Davida Huberta, jenž svůj samostatný únik zakončil bekhendovou střelou do lapačky gólmana Martínka.
     
    52:15
    Hosté ztratili puk a musejí se vracet zpět.
     
    51:58
    Středočeši se dál drží v útočném území a kombinují, ale jejich střely postrádají větší razanci i přesnost. Gólman Adam většinou řeší rány ze stran.
     
    51:36
    Puk se po ráně jednoho z kolínských hráčů odrazil vysoko nad bránu a trefil světlo, které naštěstí náraz vydrželo a nerozbilo se. Buly u gólmana Adama.
     
    51:11
    Kozlové se teď trochu osmělili a zabydleli se v útočném pásmu. Broďáci, kteří dnes velmi dobře brání, jim toho ale moc znovu nedovolují.
     
    50:47
    Když už se Kolín dostane ven z pásma, tak z toho není nic zajímavého. Brankář Adam by klidně mohl ve svém brankovišti louskat nedělní tisk.
     
    50:26
    Tomáš Cejpek dostal trochu volného prostoru na pravé straně a hned z toho byla šance. Jeho ránu si brankář Martínek pohlídal a podržel puk v náruči.
     
    50:09
    Havlíčkův Brod pokračuje v útočné aktivitě, hosté mají vzadu o zábavu postaráno. Gólman Martínek ale dál drží jejich šance na bodový zisk.
     
    49:56
    Havlíčkův Brod hraje přesně to, co potřebuje, a přesně dodržuje taktické pokyny svých koučů. S pukem se drží vepředu a řídí se heslem, že nejlepší obrana je útok.
     
    49:35
    Hraje se i nadále rychlý hokej, opět mají navrch domácí Bruslaři.
     
    49:08
    Mladí Bruslaři mají více ze hry a jdou si pevným krokem za vítězstvím. Hosté to mají opravdu hodně těžké, soupeř dobře bruslí a neustále si vytváří šance. Vzadu navíc nedělá skoro žádné chyby.
     
    48:55
    Jiří Hyšpler s Martinem Černým ujeli do přečíslení 2 na 1, ale druhý jmenovaný po nahrávce spoluhráče už byl v úhlu a jen vyprášil betony gólmana Adama.
     
    48:34
    Hraje se 5 na 5, Kolín se ubránil, i když byl místy pod velkým tlakem Havlíčkova Brodu. Domácí ale nevyužitá přesilovka moc mrzet nemusí, má hodně nahráno.
     
    48:06
    Havlíčkův Brod neudržel útočné pásmo a přišel o puk. Hosté vyhodili.
     
    47:42
    Havlíčkův Brod pokračuje v tlaku, ale nedaří se mu teď probít se do lepší palebné pozice. Kozlové se brání dobře.
     
    47:22
    Dušan Mendl přebral puk na modré čáře a vůbec se s ním nemazal. Jeho ostrou ránu z mohutného nápřahu vyrazil gólman Martínek betony.
     
    47:04
    Havlíčkův Brod už znovu drží soupeře v šachu a kombinuje u jeho brány.
     
    46:52
    Hosté po chvilce snažení získali ve svém pásmu puk a vyhodili ho do bezpečí.
     
    46:34
    Jiří Makovička (KOL) podrazil unikajícího protihráče a může být rád, že dostal dvouminutový trest za hákování. Mohlo se klidně pískat trestné střílení.
     
    45:13
    Brankář Adam teď předvedl trochu nejistý zákrok. Střela z levé strany neudržel v lapačce, ale puk naštěstí pro domácí skončil za jeho bránou.
     
    44:42
    Havlíčkův Brod přišel o puk, ale nic z toho Kozlové nevymysleli. Znovu se ženou dopředu Bruslaři.
     
    44:15
    Havlíčkův Brod má i nadále navrch, Kolín se horko těžko probíjí k puku a když už se k němu dostane, tak končí jeho útočná pouť v neutrální zóně.
     
    43:55
    Kotouč se stále potuluje v blízkosti gólmana Martínka, který sice nemá takřka žádnou práci, ale jeho spoluhráči by potřebovali hrát vepředu.
     
    43:33
    Soubor z Kotliny už je znovu aktivnější a dál diktuje tempo hry. To mu za stavu 3:0 pochopitelně náramně nahrává do karet, Kolín se trápí.
     
    43:12
    Havlíčkův Brod získal puk a okamžitě se nastěhoval do útočného pásma. Při rychlém brejku namazal Lukáš Křížek puk před bránu na Michala Přibyla, ale ten na puk nedosáhl!
     
    42:55
    Děj hry se odvíjí ve středním pásmu, kde o puk hráči obou mužstev usilovně bojují.
     
    42:34
    Havlíčkův Brod teď udělal chybu v rozehrávce a odpálil puk jen na zakázané uvolnění.
     
    42:13
    Hra má stále velmi dobré tempo. Oba týmy se teď střídají v útočení, ale jejich snaha nedopadá na úrodnou půdu. Obránci si plní zodpovědně své úkoly.
     
    41:45
    Havlíčkův brod se snaží dobýt útočné území, ale vůbec se mu to nedaří. Kolín se teď dobře brání a vyváží puky daleko dopředu.
     
    41:12
    A drží ho i nadále po tutovce Kozlů! Luboš Kozák vyprášil zblízka betony gólmana Adama a k dorážce se dostal před odkrytou bránou Martin Černý, ale maskovaná opora Bruslařů ho famózně vychytala betonem!
     
    40:53
    Kozlové se snažili dostat do blízkosti gólmana Adama, který stále drží čisté konto. Ale byl z toho ofsajd.
     
    40:36
    Mladí Bruslaři ujeli do rychlého útoku, který táhl Ondřej Hlídek, který dnes hraje velmi dobrý zápas. Jeho nahrávka mezi kruhy, která byla naslepo, protože byl v tísni, ale nikoho nenašla.
     
    40:17
    Kolín po vhazování dostal puk do útočného pásma, ale nevzešlo z toho nic nebezpečného. Ondřeji Hlídkovi přeskočil puk hokejku, ale hra je přerušena.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část už je minulostí. Kozlové si sice počínali aktivně, ale nebylo jim to nic platné. Havlíčkův Brod byl ale lepší a vyjádřil svou převahu dvěma zaslouženými góly z holí Jakuba Kraučuka a Davida Huberta. Mladí Bruslaři tak před třetí částí vedou nad favorizovaným Kolínem přesvědčivě 3:0.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:41
    Havlíčkův Brod dnes hraje podle mě jednoznačně nejlepší zápas sezony a dál buší do defenzivy Kozlů.
     
    39:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Kozly, kteří už prohrávají v Kotlině o tři góly! David Hubert hledal při přečíslení 2 na 1 před brankovištěm Jakuba Abbrenta, ale ten na puk nedosáhl. Akce však pokračovala a po ráně Jakuba Kraučuka dorážel důrazný DAVID HUBERT, který nakonec přetlačil protihráče a se štěstím dopravil puk zblízka za Martínkova záda! Asistence: Jakub Kraučuk, Jakub Abbrent.
     
    38:34
    Domácí se snaží vycházet za dvoubrankového vedení z poctivé defenzivy a čeká trpělivě na každou možnost k protiútoku.
     
    38:07
    havlíčkobrodská defenziva dnes šlape dobře jako švýcarské hodinky. Hosté opět nedokázali ze své bleskové akce vytěžit nic, před gólmanem Adamem bylo zavřeno.
     
    37:53
    Do brejku se vydali i mladí Bruslaři, jenže o puk přišli a musejí se vracet rychle zpět. Kolín se totiž rychle žene do bleskového protiútoku.
     
    37:21
    Středočeši dál okupují útočnou zónu a osmělují se čím dál víc. Havlíčkobrodská obrana má rázem plné ruce práce.
     
    37:09
    Kozlové se snaží do přestávky snížit, to, že v kotlině prohrávají, je zatím velké překvapení. Z levé strany vyletěla nebezpečná střela, ale gólman Adam chytá perfektně.
     
    36:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To byla nádherná akce, která by měla být zanesena do hokejových učebnic! Gólman Jiří Adam rozehrál puk na JAKUBA KRAUČUKA, jenž se prohnal přes celou délku hřiště až za kolínskou obranu, sjel si ve sprintu až před bránu a rychlou střelou obstřelil bezmocného brankáře Martínka! Nádhera! Asistence: Jiří Adam.
     
    36:08
    Ondřej Hlídek se pokusil o odvážnou kličku v prostoru kruhů, ale protihráč jeho úmysl vystihl a o puk ho obral. Havlíčkův Brod dál drží útočné pásmo.
     
    35:50
    Tomáš Cejpek se chopil puku a z okraje kruhů vypálil. Jeho jedovka však byla nepřesná a puk jen proletěl nad horní Martínkovou tyčkou.
     
    35:34
    Domácím teď pomohli sami Kozlové, kteří se dopustili úmyslného ofsajdu. Buly proběhne po pravé ruce gólmana Martínka.
     
    35:08
    Domácí mladíci jsou i nadále zahnáni ke své bráně a nevědí, kudy by ze svízelné situace vyklouzli ven. Kozlové jsou teď lepší.
     
    34:51
    Teď to vypadá, jako kdyby hráli Středočeši přesilovku. Před bránu se hodně aktivně tlačili hned několikrát, ale všechny závary pro brodské barvy dobře dopadly.
     
    34:29
    Havlíčkův Brod je teď pod tlakem, Kozlové si vynutili velkou převahu a ženou se za vyrovnáním.
     
    34:04
    Dominik Jiráň dostal chvíli prostoru mezi kruhy a mohlo z toho být velké nebezpečí. Brankář Adam se ale znovu vyznamenal a puk podržel na hrudi.
     
    33:57
    Jiří Veselý se objevil u puku na levé straně a vypálil. Jeho projektil brankář Adam zkrotil u první tyčky ve své výstroji až do přerušení hry.
     
    33:49
    Kozlové odrazili havlíčkobrodský útok a zpoza brány gólmana Martínka rozvážně rozehrávají.
     
    33:26
    Hosté vyvezli puk do útočného pásma, kde si několikrát přihráli, ale nebyla z toho žádná střela, jež by prověřila pozornost gólmana Adama.
     
    33:08
    Kolín je v plném počtu, těžké chvíle přečkal a dál drží nejtěsnější manko. Hraje se 5 na 5.
     
    32:59
    Ondřej Hlídek dobře clonil před bránou a mohl se dostat k dorážce před odkrytou bránou. Byl ale dobře pohlídaný protihráči!
     
    32:33
    Domácí už drží útočné pásmo a znovu usilovně buší na zadní vrátka svého soka od řeky Labe. Kozlové se dobře brání.
     
    32:06
    Havlíčkův Brod se nastěhoval do útočného pásma, ale hosté rychle získali puk a vyhodili.
     
    31:46
    Domácí mladíci se teď hodně trápí, nedaří se jim získat puk na delší dobu pod kontrolu a sevřít svého soka pod tlak jako v předešlých chvílích.
     
    31:26
    Kolín získal puk a vyhodil.
     
    31:08
    Jiří Veselý (KOL) předvedl hodně zbytečný zákrok, když strčil Jana Jelínka do brány sv´ho gólmana Martínka. Zaslouženě jde do chládku za hrubost na 2 minuty.
     
    30:39
    Jan Jelínek se ocitl úplně sám před bránou, ale z úhlu to měl těžké! O kousek minul přední tyčku, Brod dál svírá Kozly v pevném objetí.
     
    30:26
    Obrana hostů už toho má očividně plné zuby. Od modré čáry tvrdě vypálil Dušan Mendl a jeho rána měla gólové parametry! Brankář Martínek vyrazil puk do bezpečí!
     
    30:08
    Kozlové jsou pod obrovským tlakem, ale domácím chybí i nadále střelba.
     
    29:54
    Kotouč se pořád drží u brány Kolína, ale Havlíčkův Brod si jen přihrává a střelba ne a ne přijít.
     
    29:34
    Bruslaři kombinují v útočném pásmu, ale Kolín jim dává hodně málo prostoru. Jeho obranný blok se velmi dobře pohybuje, domácím chybí střelba.
     
    29:19
    David Bašus (KOL) – 2 minuty – podražení.
     
    29:08
    A znovu už jsou v úzkých Kozlové, kteří se musejí bránit.
     
    28:40
    Kozlové se pokoušejí odpovědět, ale jejich útočná snaha většinou končí už ve středním pásmu. Havlíčkův Brod hýří pohybem, vstřelená branka ho navíc ještě víc nakopla.
     
    28:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, z toho mráčku už zapršelo a mladí Bruslaři jdou do vedení! Jan Jelínek získal puk v útočném pásmu a vykouzlil nádhernou nahrávku před brankoviště, odkud doklepl puk zblízka za záda bezmocného gólmana Martínka ONDŘEJ HLÍDEK! Parádní akce "áčkařů"! Asistence: Jan Jelínek.
     
    27:47
    Kozlové jsou pod velkým tlakem a neví, jak z něj ven. Havlíčkův Brod opět začal diktovat tempo hry a vytváří si čím dál více šancí.
     
    27:21
    Parta z Kotliny pokračovala v útoku a znovu zahrozili Michal Přibyl s Lukášem Křížkem. Jejich dorážky zblízka pokryl brankář Martínek.
     
    27:04
    Velkou rychlost nabral na levé straně Lukáš Křížek a tento urostlý forvard hledal před bránou najíždějícího Michala Přibyla. Ten však na puk nedosáhl.
     
    26:54
    Domácí vybojovali v rohu svého pásma puk a kvapí s ním rychle vpřed.
     
    26:32
    I nadále se hraje svižný hokej, ale šancí moc k vidění teď není. Obránci obou týmů si plní v těchto chvílích své defenzivní úkoly na jedničku.
     
    26:08
    Kozlové se snaží přelstít poctivý obranný blok svého soupeře, ale střední pásmo je velmi dobře zahuštěné a Kolín se nemůže probít dopředu.
     
    25:41
    Domácí mladíci pokračovali v náporu, ale přehnali to s důrazem před brankovištěm a došlo k posunutí Martínkovy klece. Hra je přerušena.
     
    25:14
    Tohle byla šance jako hrom! Jan Jelínek se krásně prosmýkl za hráče soupeře a uháněl na bránu. tvrdou ranou zblízka zacinkal na levou Martínkovu tyč!
     
    24:59
    Až teď získali Bruslaři puk pod kontrolu a mohou se s ním vydat dopředu. Zadní řady, které dostaly pořádně zabrat, si tak mohou odpočinout.
     
    24:32
    Kolín pokračuje dál v útočné aktivitě, Havlíčkův Brod se snaží za každou cenu ze sevření svého soka vymanit. Zatím bez úspěchu.
     
    24:03
    Hosté si počínají hodně aktivně, jejich snahu ale brzdí nepřesná střelba. Kozlové ale hrají o poznání lepší hokej než v první periodě.
     
    23:50
    Kozlové dál okupují útočné území a pokračují v náporu.
     
    23:29
    Luboš Kozák na levé straně rozkmital své rychlé nohy a probil se do zakončení z kruhu. Jeho zápěstní dělovku vyrazil gólman Adam nad bránu!
     
    23:05
    Středočeši opět oloupili Havlíčkobrodské o hrací předmět a zakládají rychlou útočnou akci.
     
    22:46
    Domácí hokejisté získali puk na delší dobu pod kontrolu a přenesli děj hry do útočného pásma, ale tam nedokázali vymyslet nic.
     
    22:30
    Stejně jako v první třetině se pokračuje v aktivním a rychlém hokeji. Po ztrátě puku domácích už se ženou rychle vpřed Kozlové.
     
    22:04
    Kozlové sice založili útočnou akci, ale nevzešlo z ní nic, co by mělo brankář Adamovi přidělávat vrásky na čele. Vše vyřešila brodská obrana.
     
    21:48
    Hosté už získali po delší době puk a mohou se vymanit z pevného sevření svého aktivně hrajícího soupeře z Kotliny.
     
    21:21
    Gólman Martínek musí mít neustále oči na stopkách, Havlíčkův Brod dobře kombinuje v jeho blízkosti, i když teď ne a ne zakončit.
     
    21:05
    A znovu Jan Jelínek v akci. Jeho rána z prostoru mezi kruhy ale nezasáhla svůj cíl, protože byla rychle zblokována protihráčem.
     
    20:39
    Jan Jelínek nabral rychlost na pravé straně, ale neměl, komu by nahrál před bránu. Havlíčkův Brod se dál drží u puku u soupeřovy brány.
     
    20:20
    Domácí rychle zažehnali počínající požár u své brány a už se ženou vpřed.
     
    20:05
    Bruslaři sice vyhráli vhazování ve středovém kruhu, ale museli se hned bránit, protože puk dojel v rohu jejich pásma rozjetý Tomáš Marvánek.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči už jsou zpět na hrací ploše, za chvilku můžeme pokračovat.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je v Kotlině za námi. Havlíčkův Brod v ní měl jasně navrch a svého soupeře, který se musel po většinu času bránit, jasně přehrával. Hosté si však vytvořili také několik nebezpečných šancí, hlavně samostatný únik Dominika Jiráně byl hodně nebezpečný. Žádný gól jsme ale neviděli, před prostřední částí, jež začne přibližně v 15:16, platí v Kotlině stav 0:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    Havlíčkův Brod ještě vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    19:42
    Kapitán Tomáš Marvánek z okraje kruhů o kousek minul nepříjemnou jedovkou Adamovu levou tyčku a Martin Černý vypálil z pravého kruhu do Adamových betonů.
     
    19:26
    Kozlové se dál drží v útočném pásmu a hledají si prostor ke střele.
     
    19:04
    Jiří Hyšpler nabral rychlost ve středním pásmu, přejel útočnou modrou čáru a z okraje kruhů vypálil. Jeho ránu zblokoval Michal Semrád do ochranné sítě.
     
    18:52
    Kolín se dál musí hodně soustředit na defenzivu, znovu si pomohl jen za cenu vyhození na zakázané uvolnění. Buly u gólmana Martínka.
     
    18:36
    Domácím teď chybí trochu častější a přesnější střelba. Kolín si prostor před svým gólmanem Martínkem, odkud hrozí největší nebezpečí, dobře hlídá.
     
    18:14
    Mladí bojovníci z Kotliny dál usilovně a vytrvale buší na zadní vrátka svého soupeře, který toho má v zadních řadách opravdu plné zuby.
     
    17:56
    Kotouč po souboji u hrazení kolínského pásma opustil hrací plochu, buly proběhne ve středním pásmu.
     
    17:39
    Domácí hokejisté znovu vyslali několik svižných střel, ale těm chyběla trochu větší přesnost. Gólman Martínek nemusel zasahovat, ale Kozlové jsou dál pod tlakem.
     
    17:15
    Nakonec je z toho zakázané uvolnění.
     
    17:10
    Kolín je stále pod tlakem a neví, jak se z něj dostat ven.
     
    16:48
    Havlíčkův Brod je stále aktivnější a vytváří si mnohem větší počet střeleckých příležitostí. Hodně je znát i přítomnost hráčů, kteří pravidelně nastupují za A-tým.
     
    16:21
    Dominik Suchý vykouzlil hezkou nahrávku na své spoluhráče, kteří rozjeli rychlý brejk a vystřelili z levého kruhu. Gólman Martínek byl pozorný.
     
    15:58
    Domácí získali puk a ženou se s ním vpřed.
     
    15:33
    Stále se hraje ve vysokém tempu a s velkou útočnou chutí. Kozlové už zaujali útočné postavení v soupeřově území a hledají si prostor ke střele.
     
    15:12
    Tohle byla velká šance Brodu! Ondřej Hlídek ukázal velké herní sebevědomí, když po hezké akci vybruslil zpoza brány až před brankoviště a bekhendem trefil gólmana Martínka. Dorážet zkoušel Tomáš Cejpek, ale neuspěl!
     
    14:55
    Hosté vyvezli puk do středního pásma, ale už znovu musejí bránit v rozletu svému aktivnímu soupeři z Kotliny.
     
    14:29
    Soubor z Kotliny dál svírá svého soka v jeho pásmu a brankář Martínek si nemůže odpočinou ani na malou chviličku.
     
    14:06
    Karta se teď otočila, po zisku kotouče se vydali rychle vpřed domácí Bruslaři, ale zatím musejí nahánět puky hlavně u mantinelů.
     
    13:41
    Kolín už okupuje útočné území, ale domácí mají velmi dobře pokrytý předbrankový prostor, kam nikoho nepouštějí.
     
    13:27
    Michal Semrád se rychle rozhlédl po převzetí puku, ale neměl komu nahrát. Okamžitě tak vystřelil a brankář Martínek zasáhl svými betony.
     
    13:06
    Havlíčkův Brod sice svůj rychlý postup do soupeřova pásma zpomalil, ale i přesto dobyl útočné území.
     
    12:40
    Středočeši nedokázali nic nebezpečného vymyslet a musí se rychle vracet zpět ke své bráně před hrozícím protiútokem svého soupeře.
     
    12:18
    Hra se dál přelévá ze strany na stranu. Chvíli tahají za delší konec pomyslného provazu domácí, jindy pro změnu Kozlové. Gólmani jen kontrolují dění před sebou.
     
    11:52
    I nadále přihlížíme v Kotlině rychlému a útočnému hokeji. Na ledě ale hrají prim obě pozorné defenzivy, šancí vidíme hodně málo.
     
    11:30
    Středočeši se vrhli vpřed, ale žádné nebezpečí v blízkosti gólmana Adama nevykouzlili. Havlíčkův Brod dál dobře brání.
     
    11:07
    Havlíčkův Brod teď pořádně motal hlavu soupeři v jeho pásmu. Před bránou se vytvořilo několik nebezpečných závarů, ale Kozlové všechny ustáli.
     
    10:40
    Obrana domácích mladíků ale pracuje dál spolehlivě a hosty nepouští ke střelbě. Brankář Adam měl dosud jen minimum práce.
     
    10:12
    Kolín teď zlepšil svůj herní projev a počíná si směrem dopředu o poznání aktivněji než v předešlých minutách.
     
    09:57
    Teď už se domácím mladíkům rozehrávka povedla, mohou postupovat vpřed. Kus černé gumy drží na holích ve středním pásmu.
     
    09:31
    Velkou chybu vyrobil v obranném pásmu při rozehrávce Michal Semrád, ale střílející Jiří Veselý z mírného úhlu na pravé straně vyprášil jen u první tyče Adamovy betony.
     
    09:08
    Kozlové jsou v plném počtu, oslabení sehráli dobře a ubránili se. Hraje se 5 na 5.
     
    09:05
    Kapitán Dušan Mendl dostal nabito na modrou čáru a tvrdě vypálil z mohutného nápřahu. Vyprášil však jen Martínkovy připravené betony.
     
    08:36
    Havlíčkův Brod už znovu kombinuje v útočném pásmu.
     
    08:26
    Vzešlo z toho několik nepřesných střel z blízkosti modré čáry, brankář Martínek mohl zůstat v klidu. Jeho spoluhráči vyhazují.
     
    08:06
    Soubor z Kotliny už se vrátil do útočného území, kde si vyměňuje puk krátkými nahrávkami.
     
    07:49
    Kozlové se probili po chvíli snažení ve svém pásmu ke kotouči a rychle ho odstřelili až na druhou půlku hřiště.
     
    07:29
    Od modré čáry vypálil po sérii nahrávek Dominik Suchý, ale gólman Martínek měl na letící projektil dobrý výhled a zkrotil ho na hrudi.
     
    07:19
    Havlíčkův Brod vyhrál důležité vhazování u soupeřovy brány a hned rozvinul přesilovkovou kombinaci,. Zatím však nedokázal zakončit.
     
    07:08
    Václav Suchý (KOL) se stal prvním vyloučeným hráčem zápasu. Dopustil se faulu kolenem.
     
    07:03
    Michal Semrád dostal nabito na modrou čáru a okamžitě vystřelil. Brankář Martínek však měl na puk dobrý výhled a ukryl ho ve své náruči.
     
    06:52
    Havlíčkobrodská obrana vše vyřešila a dokázala počínající požár uhasit. Nyní už se musejí bránit Kozlové.
     
    06:26
    Teď se ženou kupředu hosté z Kolína, kteří vybojovali puk u své brány.
     
    06:04
    Obrázek hry se nemění, v Kotlině stále sledujeme rychlý a útočný hokej.
     
    05:42
    Havlíčkův Brod se snažil projít do útočného pásma, ale neobešlo se to bez technického prohřešku v podobě postavení mimo hru.
     
    05:12
    Havlíčkův Brod drží puk častěji na svých holích a zatím má více ze hry. Hosté zahrozili jen při úniku Dominika Jiráně.
     
    04:50
    Kolín se teď na chvíli vymanil z pevného objetí svého soka a vyvezl puk dopředu.
     
    04:34
    Domácí ostřelují dál svatyni gólmana Martínka ze všech možných pozic, většina projektilů je však nepřesná a svůj cíl nezasahuje.
     
    04:20
    Domácí mladíci teď mají více ze hry a svírají Kozly v hloubi jejich obranného pásma.
     
    04:09
    Tomáš Cejpek předvedl hezkou individuální akci, když si najel do prostoru mezi kruhy a příklepem vypálil. Gólman Martínek puk vyrazil.
     
    03:55
    Havlíčkův Brod už má puk na svých holích a rozehrává od své brány.
     
    03:35
    Jiří Veselý nabral rychlost na pravém křídle a prohnal až se do blízkosti brodské brány. Gólman Adam zasahovat ale nemusel, rána byla hodně nepřesná.
     
    03:14
    Sledujeme teď vyrovnaný hokej, děj hry se rychle stěhuje od jedné branky ke druhé a brankáři se musejí mít neustále na pozoru.
     
    02:58
    Michal Semrád nevymýšlel vůbec nic složitého. Přebral puk na pravém křídle a okamžitě vypálil zápěstím do náruče brankáře Martínka.
     
    02:37
    Havlíčkobrodská družina se usadila v útočném pásmu a snaží se rychlými nahrávkami rozhýbat obranný blok svého soupeře.
     
    02:19
    Domácí nakonec vyřešili celou situaci, ale jen za cenu vyhození na zakázané uvolnění.
     
    02:10
    Domácí hokejisté se horko těžko probíjejí k puku a nedaří se jim přerušit nápor Středočechů, kteří jsou teď na koni a dál buší na bránu gólmana Adama.
     
    01:58
    Kozlové pokračují v útoku a i nadále drží svého soka z Kotliny pod tlakem.
     
    01:35
    Kolín vybojoval puk a založil rychlý protiútok, na jehož konci uháněl sám na bránu Dominik Jiráň. Zblízka vypálil, ale trefil jen pravý bok gólmana Adama!
     
    01:12
    Soubor z Kotliny kombinuje na dostřel gólmana Martínka, ale zatím z toho nevzešla žádná střela.
     
    00:58
    Hokejisté od řeky Labe sice získali puk, ale nápor svého soupeře přerušili jen na chvíli. Bude se vhazovat v jejich území, dopustili se icingu.
     
    00:50
    Středočeši nic nebezpečného nevymysleli a musejí zařadit rychle zpětný chod. Havlíčkův Brod se v hojném počtu řítí dopředu.
     
    00:30
    Hosté se už protlačili do útočného území, ale zatím bojují o puk po rozích.
     
    00:17
    Havlíčkův Brod nelení a snaží se aktivně napadat rozehrávku soupeře už v jejím zárodku. Kozlové si zatím neprobili cestu kupředu.
     
    00:05
    Kolín byl úspěšnější na úvodním vhazování ve středovém kruhu a může rozvinout první útočnou akci od své brány.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Adam (Kekula) – Mendl "C", Semrád, L. Motl, D. Suchý, Bancíř, Bušek – J. Jelínek, Kraučuk, Hlídek "A", Hubert, M. Přibyl, Křížek, Kittler, Abbrent, Cejpek.

    SC Kolín: Martínek (D. Jelínek) – Barták, V. Suchý "A", Křeček Makovička – Bašus, Kozák, Marvánek "C", Černý, Jiří Veselý, Vaníček, Vajsejtl, Jiráň, Hyšpler, Čtvrtečka

    Rozhodčí: Stanislav Mertl – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná.
     
    Minulý vzájemný zápas:

    SC Kolín – BK Havlíčkův Brod 3:2sn
     
    Kolín je v úplně opačném rozpoložení než jeho dnešní soupeř. Veze se na neskutečné vlně euforie, když z minulých devíti utkání sedmkrát vyhrál. Naposledy navíc zdolal v domácím prostředí velmi silnou Třebíč a bral tři body po triumfu 2:1. Kozlové v tabulce okupují třetí příčku.
     
    Havlíčkův Brod se v poslední době hodně trápí. Z jedenácti předešlých kol dokázal zdolat jen Chrudim (doma 3:2) a beznadějně poslední Boskovice (venku 6:2), přitom urval pouze jeden další bod, a to právě v Kolíně, kde padl 2:3 po samostatných nájezdech. V tabulce jsou mladí Bruslaři až třetí od konce.
     
    Dobrý den! Dovolte, abych vás ze zimního stadionu v Kotlině přivítal u sledování zápasu BK Havlíčkův Brod – SC Kolín, který se odehraje v rámci 18. kola Ligy juniorů. Utkání začíná v 14:30.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 29. Hlídek (J. Jelínek), 37. Kraučuk (Adam), 40. Hubert (Kraučuk, Abbrent), 55. Bušek (Hlídek, Mendl) – 57. Vaníček (Jiří Veselý)


    BK Havlíčkův Brod: Adam (Kekula) – Mendl "C", Semrád, L. Motl, D. Suchý, Bancíř, Bušek – J. Jelínek, Kraučuk, Hlídek "A", Hubert, M. Přibyl, Křížek, Kittler, Abbrent, Cejpek.
    SC Marimex Kolín: Martínek (D. Jelínek) – Barták, V. Suchý "A", Křeček Makovička – Bašus, Kozák, Marvánek "C", Černý, Jiří Veselý, Vaníček, Vajsejtl, Jiráň, Hyšpler, Čtvrtečka

    Rozhodčí: Stanislav Mertl – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri