Havlíčkův Brod – Kolín 4:1 (kon.) | Litoměřice – Hvězda Praha 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
SC Marimex Kolín
Neděle 06.12.2015, 14:30 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    58:40
    Tak ještě jedna šance pro Kolín. David Bušek (HBR) a obdržel dvouminutový trest za podražení.
     
    56:34
    Kozlové právě vstřelili branku!
    To je velká škoda pro Bruslaře a hlavně brankáře Adama, který přišel na konci utkání o čisté konto! Jiří Veselý vyhrál vhazování a jeho přiťuknutí napálil z voleje do brány krásnou ranou PATRIK VANÍČEK! Asistence: Jiří Veselý.
     
    54:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Troufám si tvrdit, že je definitivně hotovo! Kotouč putoval po ose Dušan Mendl – Ondřej Hlídek -DAVID BUŠEK a posledně jmenovaný zakončil rychlou kombinaci tvrdou ranou bez přípravy z levé strany, jež neomylně zapadla za Martínkova záda! Asistence: Ondřej Hlídek, Dušan Mendl.
     
    53:54
    Havlíčkův Brod už se radoval, ale brankář Martínek měl obrovské štěstí, když záhadným způsobem dokázal dostat puk před brankovou čárou ven z brány!
     
    52:51
    Jiří Veselý (KOL) sekal rozjetého Davida Huberta, jenž svůj samostatný únik zakončil bekhendovou střelou do lapačky gólmana Martínka.
     
    46:34
    Jiří Makovička (KOL) podrazil unikajícího protihráče a může být rád, že dostal dvouminutový trest za hákování. Mohlo se klidně pískat trestné střílení.
     
    43:12
    Havlíčkův Brod získal puk a okamžitě se nastěhoval do útočného pásma. Při rychlém brejku namazal Lukáš Křížek puk před bránu na Michala Přibyla, ale ten na puk nedosáhl!
     
    41:12
    A drží ho i nadále po tutovce Kozlů! Luboš Kozák vyprášil zblízka betony gólmana Adama a k dorážce se dostal před odkrytou bránou Martin Černý, ale maskovaná opora Bruslařů ho famózně vychytala betonem!
     
    39:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Kozly, kteří už prohrávají v Kotlině o tři góly! David Hubert hledal při přečíslení 2 na 1 před brankovištěm Jakuba Abbrenta, ale ten na puk nedosáhl. Akce však pokračovala a po ráně Jakuba Kraučuka dorážel důrazný DAVID HUBERT, který nakonec přetlačil protihráče a se štěstím dopravil puk zblízka za Martínkova záda! Asistence: Jakub Kraučuk, Jakub Abbrent.
     
    36:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To byla nádherná akce, která by měla být zanesena do hokejových učebnic! Gólman Jiří Adam rozehrál puk na JAKUBA KRAUČUKA, jenž se prohnal přes celou délku hřiště až za kolínskou obranu, sjel si ve sprintu až před bránu a rychlou střelou obstřelil bezmocného brankáře Martínka! Nádhera! Asistence: Jiří Adam.
     
    32:59
    Ondřej Hlídek dobře clonil před bránou a mohl se dostat k dorážce před odkrytou bránou. Byl ale dobře pohlídaný protihráči!
     
    31:08
    Jiří Veselý (KOL) předvedl hodně zbytečný zákrok, když strčil Jana Jelínka do brány sv´ho gólmana Martínka. Zaslouženě jde do chládku za hrubost na 2 minuty.
     
    30:39
    Jan Jelínek se ocitl úplně sám před bránou, ale z úhlu to měl těžké! O kousek minul přední tyčku, Brod dál svírá Kozly v pevném objetí.
     
    30:26
    Obrana hostů už toho má očividně plné zuby. Od modré čáry tvrdě vypálil Dušan Mendl a jeho rána měla gólové parametry! Brankář Martínek vyrazil puk do bezpečí!
     
    29:19
    David Bašus (KOL) – 2 minuty – podražení.
     
    28:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, z toho mráčku už zapršelo a mladí Bruslaři jdou do vedení! Jan Jelínek získal puk v útočném pásmu a vykouzlil nádhernou nahrávku před brankoviště, odkud doklepl puk zblízka za záda bezmocného gólmana Martínka ONDŘEJ HLÍDEK! Parádní akce "áčkařů"! Asistence: Jan Jelínek.
     
    25:14
    Tohle byla šance jako hrom! Jan Jelínek se krásně prosmýkl za hráče soupeře a uháněl na bránu. tvrdou ranou zblízka zacinkal na levou Martínkovu tyč!
     
    23:29
    Luboš Kozák na levé straně rozkmital své rychlé nohy a probil se do zakončení z kruhu. Jeho zápěstní dělovku vyrazil gólman Adam nad bránu!
     
    15:12
    Tohle byla velká šance Brodu! Ondřej Hlídek ukázal velké herní sebevědomí, když po hezké akci vybruslil zpoza brány až před brankoviště a bekhendem trefil gólmana Martínka. Dorážet zkoušel Tomáš Cejpek, ale neuspěl!
     
    07:08
    Václav Suchý (KOL) se stal prvním vyloučeným hráčem zápasu. Dopustil se faulu kolenem.
     
    01:35
    Kolín vybojoval puk a založil rychlý protiútok, na jehož konci uháněl sám na bránu Dominik Jiráň. Zblízka vypálil, ale trefil jen pravý bok gólmana Adama!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 29. Hlídek (J. Jelínek), 37. Kraučuk (Adam), 40. Hubert (Kraučuk, Abbrent), 55. Bušek (Hlídek, Mendl) – 57. Vaníček (Jiří Veselý)


    BK Havlíčkův Brod: Adam (Kekula) – Mendl "C", Semrád, L. Motl, D. Suchý, Bancíř, Bušek – J. Jelínek, Kraučuk, Hlídek "A", Hubert, M. Přibyl, Křížek, Kittler, Abbrent, Cejpek.
    SC Marimex Kolín: Martínek (D. Jelínek) – Barták, V. Suchý "A", Křeček Makovička – Bašus, Kozák, Marvánek "C", Černý, Jiří Veselý, Vaníček, Vajsejtl, Jiráň, Hyšpler, Čtvrtečka

    Rozhodčí: Stanislav Mertl – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri